Публиката на Литекс, БРАВО!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Публиката на Литекс, БРАВО!
Точно "феновете" на Литекс не са за похвала. Има поне +500 на всеки мач, които са от околностите на Ловеч. Не може шампиона на България на мач от Шампионска лига да събира по 5 000 човека.
- vladitol
- Контакти:
evgenimilenov написа:Никъде не съм казал , че идват по 3000 човека на мач в моя град . 1-во отбора играе във В група и 2-ро градът е дооооооста по-малък от Ловеч .
По името ти го разбрах

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Еми именно де, къде са тия 200 000 заинтерисовани дето ги говориш
По кои стадиони ходят
И за кво се смеете на ловчанлии
Хем има 200 000 заинтересовани, хем ги няма по стадионите ви, ама и си приказвате 

Последна промяна от za nas e toj religiq на 14 юли 2010 00:20, променено общо 1 път.
stanislav89 написа:Не се сещам друг път мексиканска вълна на Български стадион , браво и такава подкрепа на отбора ви в края на мача , БРАВО за това! Вижда се че с постоянно поддържане на високо ниво се създава футболна култура в местните фенове!Аз като фен на Ботев Пловдив , немога да не похваля когато нещо красиво се създава по родните терени!
Отварям нова тема за мача ви , защото трябва да се обърне внимание на това!
http://www.youtube.com/watch?v=O59mYVLB4o0,има такива клипове и от мачовете на националният отбор и от мачовете на ЛЕВСКИ в ШЛ.
“Не купувам от Lafka”
Изключително се радвам че така бурно се дискутира темата с публиката на Литекс. Това е една тема която за голямо мое учудване не знам защо не е била засягана досега.
Има много инересни и най-вече компетентни мнения на "ултраси". Ще продължа да следя темата с интерес.
Р.Р.
Не знам дали е по темата но днес имаше не 7 а 1000-1500 души, мексиканската вълна не беше мексиканска а ловешка. Подкрепата не феновете не беше добра - можеше ехееееее къде, къде по-добре...
Отбора не заслужава феновете си, както и феновете не залужават този отбор.
И въобще всичко щеше да бъде в пъти по добре ако се провеждаше във вашите градове, села, паланки, махали...
Има много инересни и най-вече компетентни мнения на "ултраси". Ще продължа да следя темата с интерес.
Р.Р.
Не знам дали е по темата но днес имаше не 7 а 1000-1500 души, мексиканската вълна не беше мексиканска а ловешка. Подкрепата не феновете не беше добра - можеше ехееееее къде, къде по-добре...
Отбора не заслужава феновете си, както и феновете не залужават този отбор.
И въобще всичко щеше да бъде в пъти по добре ако се провеждаше във вашите градове, села, паланки, махали...
stanislav89 написа:Не се сещам друг път мексиканска вълна на Български стадион , браво и такава подкрепа на отбора ви в края на мача , БРАВО за това! Вижда се че с постоянно поддържане на високо ниво се създава футболна култура в местните фенове!Аз като фен на Ботев Пловдив , немога да не похваля когато нещо красиво се създава по родните терени!
Отварям нова тема за мача ви , защото трябва да се обърне внимание на това!
ХАХАХХАХАХАХА
http://vbox7.com/play:57c39296
http://vbox7.com/play:a92a0cc7
http://vbox7.com/play:3560bdc1
+ повечето мачове на нац. отбор и мачовете на Левски в ШЛ.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
- Neron
- Контакти:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Наистина си е събитие Литекс да съберат 3-4000 на мач от евротурнирите и да подкрепят отбора си, макар и само последните 20 минути. Просто там няма създадена никаква фен култура, от тези които са на стадиона едва 5% подкрепят истински отбора на своя град и са го правили преди ерата Ганчев. Останалите са или новоизлюпени фенове покрай успехите на клуба, или сеирджии, не случайно като има концерти на чалгаджиите и като се раздават безплатни кебапчета посещаемостта е най-висока.
-
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:И кво ти е толкова смешно ? София като е 2 000 000 да не би да ходите по 200 000 на мач10% от града са биле малко ли ти се струват
Разбирам да ходите по 70-80 000 на мач и да им се смеете ама при положение че в повечето случаи и при вас е същото не знам за кво плямпате толкоз
С тази разлика че във София имаме 5 отбора ,докато във по-малък град като Ловеч това би трябвало да е събитие и празник за хората.. Станаха шампиони,оправиха им стадиона, които наистина е станал супер.. Дано занапред да се увеличава тази публика, това е добре за всички, няма значение от кой град е отбора ти,все пак ние сме българи .

Литекс, Славия и Локо Сф не знам защо въобще имат футболни отбори - общо трите отбора не могат да напълнят един сектор на стадиона ! СЪВСЕМ СЕРИОЗНО ГО КАЗВАМ !!!