БФС ПОТВЪРДИ: Литекс аут от А група!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: БФС ПОТВЪРДИ: Литекс аут от А група!

Мнениеот bilyaletdinov » 20 яну 2016 17:13

Drunken_Master написа:Язък,дето си фен на любимият ми клуб - Ювентус...
Не си много умен...Гриша Ганчев ще изхвърли десетки милиони от играчите,които ще си заминат от Литекс без пари,за да може хората да припознаят Литекс в ЦСКА...!? На всичкото отгоре поне 65% от нас,не искат никакво сливане с Литекс...
Я кажи нещо и за Пеевски,за Бойко,за Левски !? За принципност,за законие,за морал,за чест...Благодаря !

Я дай пак...Кой продаде Асприля и Страхил Попов :lol: Кои са другите играчи, които ще си заминат без пари? Аз за друг освен Йонсен и Арсенио не се сещам, само че и те ще бъдат трансферирани. Литекс не влиза в аматьорския футбол. Ще играе и 1/2-финал за Купата. Догодина ще видиш как ще се създаде едно хубаво ЦСКА с лиценз на Литекс, играчи на Литекс и треньор Христо Янев. Със собственик Гриша Ганчев и изпълнителен директор Пламен Марков. Под любимото ви "КЗЛ" ще си плюете и на история и на всичко :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 20 яну 2016 17:14

Не ми се четат правилници - тук има хора, които добре ги познават. Имам въпроси:
До края на сезона Литекс къде ще играе? Или просто ще се прелее във втория си отбор, а първият ще остане "кух"?
Ако догодина е в Б група, може ли - евентуално - ЦСКА да купи лиценза му без да чака да се сдобие с професионален статут.
Ако - теоретично - вторият отбор на литекс спечели промоция за А група, може ли да играе в нея следващата година с играчите на първия?
В правилниците предвидени ли са подобни казуси?
А група е много постна без червените и оранжевите, та кой каквото прави - не само за себе си го прави ...Тази година шампионатът е осакатен, да видим как ще е следващата.
И още нещо - изваждането на Литекс без конкретни санкции за тези, които извадиха отбора, е куци решение. Но тук думата имат ръководителите на Ловеч - които и да са те.

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Мнениеот Джовани Бутачо » 20 яну 2016 17:14

ЕКСТРА !!!
Вадят още 8 отбора и и ще стане перфектно . ПФК Милиционер 1914 стават шампиони . Създават си СУПЕР ЛИГА или ВИСША ЛИГА (Предложението е на Перукан Перуканов , този невероятен Перуканов ) в която ще играят : ПСКП Левски , ДСО Динамо Сф , ДФС Левски - Спартак , ПФК Милиционер 1914 Подуене , ПФК Милиционер 1914 Раковски , ПФК Спартак Сф и още няколко ощетени клуба на НАРОДА , ощетени по време на НАРОДНАТА ВЛАСТ , прикрепени към НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ .... хехехе

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 20 яну 2016 17:16

PFC Litex написа:
ivan56 написа:А кво ще стане ако примерно Литекс 2 по някакво чудо спечели промоция за А група. :?

Литекс 2 няма право да влиза в "А" група, но Перуката готвят голям цирк от лятото, а именно увеличаване на групата да поканят отборите на ЦСКА, Локо и Литекс да участват в нея :lol:, то ест принципното БФС отново ще прави непринципни действия.

нчма как да направят супер-лига без да се допитат до другите отбори, а в момента нито Левски,нито Лудогорец,нито Славия имат интерес ЦСКА ,Литекс и Локо СФ да се връщат още догодина.Боя се че съдбата на ГГ ще бъде доста нерадостна-Боце и Делян искат да го съсипят и а му вземат бизнеса, така както сториха и Цв.Василев.Макар да ненавиждам Боко,би било ако премахне най-накрая микренския селяк, един паразит по-малко :mrgreen:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 яну 2016 17:16

Всичко се прави с цел да се спаси цска,но не знам защо държавата клекна пред тях :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 20 яну 2016 17:16

Странджата написа:Не ми се четат правилници - тук има хора, които добре ги познават. Имам въпроси:
До края на сезона Литекс къде ще играе? Или просто ще се прелее във втория си отбор, а първият ще остане "кух"?
Ако догодина е в Б група, може ли - евентуално - ЦСКА да купи лиценза му без да чака да се сдобие с професионален статут.
Ако - теоретично - вторият отбор на литекс спечели промоция за А група, може ли да играе в нея следващата година с играчите на първия?
В правилниците предвидени ли са подобни казуси?
А група е много постна без червените и оранжевите, та кой каквото прави - не само за себе си го прави ...Тази година шампионатът е осакатен, да видим как ще е следващата.
И още нещо - изваждането на Литекс без конкретни санкции за тези, които извадиха отбора, е куци решение. Но тук думата имат ръководителите на Ловеч - които и да са те.

Литекс Б ще играе догодина в А група. То това е и целта...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 яну 2016 17:16

От това, което споделиха в Спортно шоу Гонг ще бъдат анулирани резултатите.
Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 яну 2016 17:17

bilyaletdinov написа:
Не си много умен...Гриша Ганчев ще изхвърли десетки милиони от играчите,които ще си заминат от Литекс без пари,за да може хората да припознаят Литекс в ЦСКА...!? На всичкото отгоре поне 65% от нас,не искат никакво сливане с Литекс...
Я кажи нещо и за Пеевски,за Бойко,за Левски !? За принципност,за законие,за морал,за чест...Благодаря !

Я дай пак...Кой продаде Асприля и Страхил Попов :lol: Кои са другите играчи, които ще си заминат без пари? Аз за друг освен Йонсен и Арсенио не се сещам, само че и те ще бъдат трансферирани. Литекс не влиза в аматьорския футбол. Ще играе и 1/2-финал за Купата. Догодина ще видиш как ще се създаде едно хубаво ЦСКА с лиценз на Литекс, играчи на Литекс и треньор Христо Янев. Със собственик Гриша Ганчев и изпълнителен директор Пламен Марков. Под любимото ви "КЗЛ" ще си плюете и на история и на всичко :lol:

Айде бе! А ако не стане това ще имаш ли доблестта да си плюеш на суратя и да станеш фен на торинските говеда, нали в Италия те са отбора на народа ? :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 яну 2016 17:19

mikata написа:Всичко се прави с цел да се спаси цска,но не знам защо държавата клекна пред тях :oops:

А защо клекна пред левски сигурно знаеш?!? :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 яну 2016 17:19

russia написа:
bilyaletdinov написа:

Айде бе! А ако не стане това ще имаш ли доблестта да си плюеш на суратя и да станеш фен на торинските говеда, нали в Италия те са отбора на народа ? :mrgreen:

Остави го...На това момче,"звездите му го говорят"...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Литекс”