Левски-Литекс (мач за Суперкупата) 1 август 2009, 20:30 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски-Литекс (мач за Суперкупата) 1 август 2009, 20:30 ч.
надявам се, че Достанич, няма да запази повечето си титуляри за шл и ще ги пусне за суперкупата. Иска ми се сините футболисти, да подходят максимално сериозно, в този мач. моята прогноза е: 1;0 за Левски, в редовните 90 минути.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- devildriver
- Контакти:
X В РЕДОВНОТО ВРЕМЕ,Х В ПРОДЪЛЖЕНИЯТА-XXL ПРИ ДУЗПИТЕ.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL
- release_yourself
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Мачът за мен е твърд Х. И между другото Левски са на 2ро място по антирекорд в групите на ШЛ. Първи беше един руски тим, но сега не се сещам кой точно. Мисля, че беше Спартак Москва, но не съм сигурен. Като разликата е, че руснаците са допуснали един гол повече от Левски.
Аз пък мисля че бяха Динамо Киев
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw
- release_yourself
- Контакти:
ЛЕВСКАРКА написа:надявам се, че Достанич, няма да запази повечето си титуляри за шл и ще ги пусне за суперкупата. Иска ми се сините футболисти, да подходят максимално сериозно, в този мач. моята прогноза е: 1;0 за Левски, в редовните 90 минути.
А моята прогноза е Левски 1:3 Литекс

Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Ще ги бием Левски, резултат 0:3 

СКАНДАЛ С ЛЕВСКИ НА ЛЕТИЩЕТО В БАКУ, НЕ ПУСКАТ ОТБОРА ДА ИЗЛЕТИ
Ратко Достанич написа:Много недоволен от ситуацията е и старши треньорът Ратко Достанич, който мисли как всичко това, което се случва на летището ще се отрази на отбора на мача за Суперкупата на България в събота срещу Литекс. Именно заради мача в събора Левски не пожелаха да имат втора нощувка в Баку.

Аз мисля че Левски ще бие. Минимално с 1-0 , но ако е малко по умен треньора ще е хубаво да промени малко състава и да пробва нещо различно, всички видяхме че Левски не игра добре с Баку сега е момента да направи нещо. Мисля, че за мача с Литекс трябват поне 2-3 промени лично аз бих искал да видя някой от младите, защото те имат място в отбора.
Това което ще видим в събота е може би най-важното нещо а именно колко е добър Достанич. Ако не направи промени в отбора мисля че няма да го бъде много време.
Сега е момента за експерименти вярно мача е за суперкупата, но все пак да не забравяме че другата седмица има по важен мач. Шансовете са 50 на 50.
Ако не рискува значи няма манталитет на победител
Това което ще видим в събота е може би най-важното нещо а именно колко е добър Достанич. Ако не направи промени в отбора мисля че няма да го бъде много време.
Сега е момента за експерименти вярно мача е за суперкупата, но все пак да не забравяме че другата седмица има по важен мач. Шансовете са 50 на 50.
Ако не рискува значи няма манталитет на победител

СТЕФАН СПАСОВ ЩЕ РЪКОВОДИ МАЧА ЗА СУПЕРКУПАТА
Елитният рефер Стефан Спасов ще ръководи мача между Левски и Литекс за Суперкупата на България. Срещата ще се състои в събота, от 20.30 часа на Националния стадион „Васил Левски”.
Шефовете на Професионалната футболна лига бяха се спрели на Спасов по-рано, но едва днес след решение на Съдийската комисия бе оповестено решението.
Помощници на Стефан Спасов в двубоя ще бъдат Никола Джугански и Николай Ангелов, а резервен съдия е Ангел Ангелов.
Арбитрите, както и останалите официални лица на Суперкупата ще си вършат работата безвъзмездно, като няма да получат възнаграждение, за да облекчат разходите на ПФЛ.
Елитният рефер Стефан Спасов ще ръководи мача между Левски и Литекс за Суперкупата на България. Срещата ще се състои в събота, от 20.30 часа на Националния стадион „Васил Левски”.
Шефовете на Професионалната футболна лига бяха се спрели на Спасов по-рано, но едва днес след решение на Съдийската комисия бе оповестено решението.
Помощници на Стефан Спасов в двубоя ще бъдат Никола Джугански и Николай Ангелов, а резервен съдия е Ангел Ангелов.
Арбитрите, както и останалите официални лица на Суперкупата ще си вършат работата безвъзмездно, като няма да получат възнаграждение, за да облекчат разходите на ПФЛ.

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ЛИТЕКС: ВРЕМЕ Е ДА ВЗЕМЕМ И ТОЗИ ТРОФЕЙ
Президентът на Литекс Трифон Попов смята, че вече е крайно време „оранжевите” да вземат трофея, който липсва във витрината на клуба – Суперкупата на България. Носителите на Купата на страната се изправят срещу Левски в спор за красивото отличие, мачът е в събота от 20.30 часа на Националния стадион.
„Много се радвам, че тази година отново участваме във финала за Суперкупата на България. За нас е чест да играем срещу отбор като Левски, който е шампион тази година. Надяваме се да стане един хубав мач и да вземем най-после този трофей, който ни липсва,” сподели Попов на пресконференцията преди финала.
„Това е един престижен мач, ще дадем всичко от себе си, няма да го подценим. Това е първи официален мач за отбора, но все пак е финал,” добави босът на ловчанлии.
„Мисля, че горе-долу сме на еднакво положение двата отбора, наистина Левски са малко по-напред, защото са изиграли трети официален мач, а ние само контроли. Но важността на мача е голяма,” обясни Трифон Попов.
Президентът на Литекс Трифон Попов смята, че вече е крайно време „оранжевите” да вземат трофея, който липсва във витрината на клуба – Суперкупата на България. Носителите на Купата на страната се изправят срещу Левски в спор за красивото отличие, мачът е в събота от 20.30 часа на Националния стадион.
„Много се радвам, че тази година отново участваме във финала за Суперкупата на България. За нас е чест да играем срещу отбор като Левски, който е шампион тази година. Надяваме се да стане един хубав мач и да вземем най-после този трофей, който ни липсва,” сподели Попов на пресконференцията преди финала.
„Това е един престижен мач, ще дадем всичко от себе си, няма да го подценим. Това е първи официален мач за отбора, но все пак е финал,” добави босът на ловчанлии.
„Мисля, че горе-долу сме на еднакво положение двата отбора, наистина Левски са малко по-напред, защото са изиграли трети официален мач, а ние само контроли. Но важността на мача е голяма,” обясни Трифон Попов.

ПФЛ пусна евтини билети за Суперкупата
От утре стартира предварителната продажба на билети за двубоя за Суперкупата на
България между Левски и Литекс. Мачът е в събота (1 август) от 20,30 ч. на Националния стадион „Васил Левски".
В четвъртък и петък „сините" фенове ще могат да си закупят билети на касите на стадион „Георги Аспарухов" на ул. „Тодорини кукли", които ще работят и двата дни от 10 до 17 ч. В деня на мача, билети ще се продават на касите на Националния стадион „Васил Левски".
Цени на билети:
Сектор „А" - 5 лева
Сектор „В" - 3 лева
Сектор „Б" - 2 лева
От утре стартира предварителната продажба на билети за двубоя за Суперкупата на
България между Левски и Литекс. Мачът е в събота (1 август) от 20,30 ч. на Националния стадион „Васил Левски".
В четвъртък и петък „сините" фенове ще могат да си закупят билети на касите на стадион „Георги Аспарухов" на ул. „Тодорини кукли", които ще работят и двата дни от 10 до 17 ч. В деня на мача, билети ще се продават на касите на Националния стадион „Васил Левски".
Цени на билети:
Сектор „А" - 5 лева
Сектор „В" - 3 лева
Сектор „Б" - 2 лева