Случайност? Не мисля!!1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Случаеност? Не мисла!!1
Парите май идваха по някаква програма от УЕФА.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Libera написа:Като прочете човек заглавието и му става ясно защо Литекс ги порязаха така. Толкова неграмотни фенове, които да пишат 'случаеност' и 'мисла' не заслужават обективно съдийство!
Не ги е написал нарочно така, а заради една поредица клипчета в интернет. Но все пак трябва и да се помисли.
Libera написа:Като прочете човек заглавието и му става ясно защо Литекс ги порязаха така. Толкова неграмотни фенове, които да пишат 'случаеност' и 'мисла' не заслужават обективно съдийство!
Е врачанският злобар ако не се изкаже не може.
Умишлено грешно изписване на „случайност”, използвано във Фейсбук и интернет форуми за иронизиране на хората, които вярват прекалено много на конспирации и тем подобни, и които постоянно търсят взаимовръзки между всевъзможни конспиративни теории и съвременни явления/събития, факти от историята, произведения на изкуството, различни символи (от които най-известният, пирамидата с всевиждащото око - по гербове, банкноти, картини, архитектурни паметници и къде ли не) и пр., и пр.
Разбира се, по този начин такива хора са допълнително иронизирани заради предполагаемата им слаба грамотност и съответно - лош правопис.
Така индивидът, който току-що е открил поредната връзка между два обекта, които на пръв поглед нямат нищо общо, се предполага че възкликва победоносно: „СЛОЧАЕНOС? НЕ МИСЛА!”; е, поне според ироничната представа на посещаващите подобен род сайтове...
Срещат се и други варианти за изписване, като „Случаенос? Не мислиа!” и подобни.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Nikita1313
- Контакти:
ЕМИЛ написа:До автора :Левски няма лоби в БФС и съдийската комисия .
Конкретно за снощния мач и незачетения гол на Литекс :съдийте просто толкова си могат .
Наско Сираков от кои е...!!???
ivan56 написа:За коя дузпа/и говорят левскарите, че не го гледах мача толкова съсредоточено
За някаква евентуална игра с ръка при това положение. Но само Вальо Грънчаров я видя. Дори коментаторите по Диема пускаха-връщаха и пак нищо не се видя
http://vbox7.com/play:9ebbcffb81
Последна промяна от bobo_13 на 26 юли 2015 16:04, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
Nikita1313 написа:ЕМИЛ написа:До автора :Левски няма лоби в БФС и съдийската комисия .
Конкретно за снощния мач и незачетения гол на Литекс :съдийте просто толкова си могат .
от хората които най активно работят срещу Левски, освен когато са там
bobo_13 написа:ivan56 написа:За коя дузпа/и говорят левскарите, че не го гледах мача толкова съсредоточено
За някаква евентуална игра с ръка при това положение. Но само Вальо Грънчаров я видя. Дори коментаторите по Диема пускаха-връщаха и пак нищо не се видя
http://vbox7.com/play:9ebbcffb81
когато си прав си прав и аз на твоя клип нищо не виждам, ни хора ни терен ни топка

hd29 написа:miro_rz написа:Толкова си могат съдийте . Не мисля ,че е искал да подпира някой .
Колкото и да не ми се иска да го кажа , дори мисля , че Литекс бяха ощетени само за гола , пък Левски в 4-5 ситуаций .
Напротив съдИИте ни могат,но футболистите ни...Поне в 90% от единоборствата( не само на този мач) някой от участниците в тях симулира нарушение.То не се гледа да се спечели топката,а да се излъже съдията и да отсъди фаул.Имам чувството,че в ДЮШ у нас основно място в учебно-тренировъчния процес се отделя на симулациите за нарушение и провокациите спрямо противниковия играч.
Поправил съм си думата . Радвам се , че има хора , който си правят труда да ни отбелязват грешките.

- Nikita1313
- Контакти:
stg333 написа:Nikita1313 написа:ЕМИЛ написа:До автора :Левски няма лоби в БФС и съдийската комисия .
от хората които най активно работят срещу Левски, освен когато са там
Това най новият виц ли е!?
bobo_13 написа:ivan56 написа:За коя дузпа/и говорят левскарите, че не го гледах мача толкова съсредоточено
Колко я пускаха и връщаха? Два пъти от най-зле разположените камери. Иначе за гола на Литекс намериха 5 различни камери, но за играта с ръка не успяха. Даже и на забавен каданс не го дадоха като хората.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]