ЛЕ: Йелгава - Литекс - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Йелгава - Литекс - 02.07 | 19:00
Ама, аз това не мога да разбера, защо БНТ не иска да обхване всичките си потенциални зрители ? Да не говорим ,че да кажеш на Бай Петко от Мировяне да потърси мачът на БНТ HD ще се окаже, толкова трудно, колкото на мен да поправя бойлера си...
Напротив, точно бай Петко от Мировяне много лесно ще намери въпросния канал, едно че е ефирен и не е кодиран, второ всеки телевизионен доставчик го предлага.

Успех на Литекс от мен!
БНТ HD се излъчва и по ефирната цифрова телевизия
Успех на Литекс и на всичките български отбори в евротурнирите.Крайно време е да започнем да подкрепяме българското и да не гледаме от кой отбор сме в България !
Винисиус - Попов, Рафа, Божиков, Горанов - Колев, Малинов, Руменов, Арсенио, Асприля - Йонсен
Конов, Недялков, Гълъбов, Станоев, Георгиев, Бумал, Ангелов
Конов, Недялков, Гълъбов, Станоев, Георгиев, Бумал, Ангелов

Успех на Литекс,смачкайте ги тия!!! И дано не ви затрият,покрай игрите за спасяването на ония!!!
PFC Litex написа:Напротив, точно бай Петко от Мировяне много лесно ще намери въпросния канал, едно че е ефирен и не е кодиран, второ всеки телевизионен доставчик го предлага.
Възможно е, не разбирам от тези неща, но лично при мен каналът няма SD вариант, само звук.
- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.