22 кръг: Литекс - ЦСКА - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 22 кръг: Литекс - ЦСКА - 0:0 FT
Двата отбора счупиха топката. Тройчо да почерпи Божиков!
- Stahlgewitter
- Контакти:
haha написа:Бахти махленското ниво на футбола, загубих си 2 часа.
Даже не се обърнах да го погледна.

Re: 22 кръг: Литекс - ЦСКА - 11.12 | 16:30
arni написа:По твърда 2ка няма 0:1
има има

Най-сърдечно ви поздравявам с тази песен- http://lokomotiv.ovo.bg/index/video/0-7
Stahlgewitter написа:haha написа:Бахти махленското ниво на футбола, загубих си 2 часа.
Даже не се обърнах да го погледна.
И двамата сте много далеко от футбола.Не коментирайте,че се излагате и не взимайте отношение по въпроси от които хал хабер си нямате
Re: 22 кръг: Литекс - ЦСКА - 11.12 | 16:30
shotgun blues написа:Трагикомичен фуДбол.Със Загорчич и аматьора Момчил Цветанов толкова .Пуска Манолов ляво крило като има Златинов в състава .......ами добре като иска да е титуляр ,поне го сложи в дясно където му е по-удобно и Цветанов да мине в ляво...ама не то от такъв тактик ...........В седмицата ще лъсне истината ,освен победата над Лудогорец,всички други дербита са мега зле и то в сезон в който водещите отбори са изключително зле и пак ЛИТЕКС не може да върже победа .
Човек, аз съм сигурен, че си по велик футболен мениджър от всички треньори в "А" група взети заедно, но няма кой да те оцени.
С твоя капацитет, знам че който и отбор да хванеш, ще го направиш шампион без проблеми и даже ще работиш и за по-малко пари, но пък ще блестиш с футболни умения. На кой кратък номер да пуснем по един sms в подкрепа на футболните ти качества ?
Пожелавам ти искрено един ден да станеш треньор поне на Барселона, пък от там може да те забележи някой голям отбор !