Прогнози за финала Пирин - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cskathebest

Re: Прогнози за финала Пирин - Литекс

Мнениеот cskathebest » 21 май 2009 20:33

PFC Litex написа:Обаче успявате да развеселявате :lol:
Гледам, че феновете на ЦСКА са по активни и ръчкащи.
Да Ви попитам, защо Ваш Дучан днес е имал среща с ръководството на Литекс, аа.......?
Това, на кое място ще завършим сезона не мисля, че толкова много не дразни, а относно треньора ни, много кофти за Вас деба - когато играете на клубно ниво псувните са ясно, но когато националния отбор печелеше всички му ръкопляскате :lol:

Но дерзайте в злобата си. За това скоро у нас футбол няма да има. Вчера по улиците на Истанбул украйнците вееха шалчета на Шахтьор, на Динамо и на още няколко отбора и всички се обединяват в името на победата, а тук у нас докато едните играят мач другите си режат гредите и правят заря - честито Ви.

Като ни победят Пирин няма лошо, но това да злобееш вместо да водиш нормална дискусия е смешно.

Злоба няма...аз съм от Благоевград, фен на Пирин и симпатизант на ЦСКА.....Бъдещето на Българския футбол е в отбори като ПИРИН, Ботев, Локо сф,Локо Пд, отбори със школи за млади таланти, откъдето всяка година излизат по 4-5 игграча и захранват т.нар. "грандове"....
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 21 май 2009 20:33

1:3 СМЕЛА ПРОГНОЗА ЗНАМ НО ТОВА ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 май 2009 20:35

litex02 написа:В последните 2 години в Уефа Литекс се представи доста достоино ! За разлика от някой други...

Защо само в последните 2?
Ние имаме едно единствено срамно отпадане през 1999г. от слаб отбор /Видзев Лодз/ и то след изпълнение на дузпи.

cskathebest написа:Злоба няма...аз съм от Благоевград, фен на Пирин и симпатизант на ЦСКА.....

Това ми звучи, като "малко бременна", но мисля, че потребителското ти име казва всичко.
Ако си фен на Пирин защо не си писа pirinthebest?
Изображение

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 21 май 2009 20:35

Converse написа:Айде стига излагации в Европа от Литекс,Локомотив София,Левски и ЦСКА!Време е и "по-слаб" отбор да играе в Европа,а защо да не е Пирин?Тея Литекс станаха банални вече!Кога най-после ще се класират в групите на Уефа?В този мач съм за Пирин единствено,защото имам надежда,че ако не нашите "грандове",то Пирин ще се представи добре в Европа.Дано не греша.

Май си болен братко!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 21 май 2009 20:37

cskathebest написа:
PFC Litex написа:Обаче успявате да развеселявате :lol:
Гледам, че феновете на ЦСКА са по активни и ръчкащи.
Да Ви попитам, защо Ваш Дучан днес е имал среща с ръководството на Литекс, аа.......?
Това, на кое място ще завършим сезона не мисля, че толкова много не дразни, а относно треньора ни, много кофти за Вас деба - когато играете на клубно ниво псувните са ясно, но когато националния отбор печелеше всички му ръкопляскате :lol:

Но дерзайте в злобата си. За това скоро у нас футбол няма да има. Вчера по улиците на Истанбул украйнците вееха шалчета на Шахтьор, на Динамо и на още няколко отбора и всички се обединяват в името на победата, а тук у нас докато едните играят мач другите си режат гредите и правят заря - честито Ви.

Като ни победят Пирин няма лошо, но това да злобееш вместо да водиш нормална дискусия е смешно.

Злоба няма...аз съм от Благоевград, фен на Пирин и симпатизант на ЦСКА.....Бъдещето на Българския футбол е в отбори като ПИРИН, Ботев, Локо сф,Локо Пд, отбори със школи за млади таланти, откъдето всяка година излизат по 4-5 игграча и захранват т.нар. "грандове"....

ПИЧ СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ НО РАБОТАТА Е РЕШЕНА ОТДАВНА.ПИРИН ИГРАЕ НЕОПОРОЧЕН И ПЪРВИЧН ФУТБОЛ НО НА НЯКОЙ ВИСШИ КАДРИ ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА И СА РЕШИЛИ РЕЗУЛТАТА ПРЕДВАРИТЕЛНО.
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 май 2009 20:39

cskathebest написа:.Бъдещето на Българския футбол е в отбори като ПИРИН, Ботев, Локо сф,Локо Пд, отбори със школи за млади таланти, откъдето всяка година излизат по 4-5 игграча и захранват т.нар. "грандове"....

Не, футбол има там, където има пари. Грандовете за това са грандове, защото могат да си позволят да закупят силни футболисти.
Пресен пример имаш от снощи. Шахтьор не са гранд, но спечелиха точно, че можеха да си позволят селекция за над 160 милиона долара.
Изображение

Потребителски аватар
cskathebest

Мнениеот cskathebest » 21 май 2009 20:40

Злоба няма...аз съм от Благоевград, фен на Пирин и симпатизант на ЦСКА.....Бъдещето на Българския футбол е в отбори като ПИРИН, Ботев, Локо сф,Локо Пд, отбори със школи за млади таланти, откъдето всяка година излизат по 4-5 игграча и захранват т.нар. "грандове"....[/quote]
ПИЧ СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ НО РАБОТАТА Е РЕШЕНА ОТДАВНА.ПИРИН ИГРАЕ НЕОПОРОЧЕН И ПЪРВИЧН ФУТБОЛ НО НА НЯКОЙ ВИСШИ КАДРИ ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА И СА РЕШИЛИ РЕЗУЛТАТА ПРЕДВАРИТЕЛНО.[/quote]
Е ако е така значи-ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 21 май 2009 20:41

PFC Litex написа:
LOKO_SF_FOREVER написа:3:0 за пирин и латекса out от европа! :) :mrgreen:

Няма лошо бре.
Само, че ако дадеш една основателна причина да пишеш лАтекс вместо лИтекс евала ти.

С ЦСКА победиха с дузпи, а там е рулетка
С Левски, кое бе мъжкото в играта на Левски.

Свалете очилата и вижте БГ реалността.

Колко завърши последният двубой между Литекс и Пирин?

Пич ти май не разбираш от футбол и май не си гледал последния мач с Бела.. Според мен по-чесно щеше да бъде ако Беласица бяха били Литекс просто там(в Беласица ) няма мн качествени футболисти. И в Литекс няма много добри футболисти освен Манолев.. А и Спас делев пак се връща

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 май 2009 20:44

jusi написа:Пич ти май не разбираш от футбол и май не си гледал последния мач с Бела.. Според мен по-чесно щеше да бъде ако Беласица бяха били Литекс просто там(в Беласица ) няма мн качествени футболисти. И в Литекс няма много добри футболисти освен Манолев.. А и Спас делев пак се връща

Да съм писал, че съм футболен капацитет?
Споделям мнението си, като запалянко.
Теб те виждам, че си навътре с материята та били ми разяснил, какво значи Литекс победи нечестно изпадащият отбор на Беласица и кое е нечестното?

Едит:
Срамната загуба на Литекс в Европа не е от Видзев, а е от Зимбру през 2003 година.
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 май 2009 20:44

Литекс вече са купили шампанското, зада полеят купата! Но много ще се изскефя ако орлетата дрънат ловчанлии!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Литекс”