Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
siniq_fen написа:CTAHKO написа:siniq_fen написа:Tommi написа:siniq_fen написа:Това е само когато има спъване или блъскане. При задържане се свири там, където ЗАВЪРШВА нарушението.
Точно така е.
Но в тази ситуация няма фаул и трябваше да се даде картон на Генков.
Точно така е, ама тук има доста незапознати. То проблемът си е техен де.
Ако падне във вратата,освен съдията да свири гол![]()
![]()
Бате зле ли си? Трябва ли да обяснявам, че става дума за игралното поле? Ми ако го вкарат в съблекалнята съдията студена баня ли да отсъди? Що за малоумни въпроси...
tsonpen написа:
![]()
Става весело. Скоро очаквам някой потърпевш при нарушение в атака да изтича да падне в чуждото наказателно поле
siniq_fen написа:tsonpen написа:
![]()
Става весело. Скоро очаквам някой потърпевш при нарушение в атака да изтича да падне в чуждото наказателно поле
Ще ми обясниш ли как ще го направи, задържан от противников състезател с ръце на гърба?
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
siniq_fen написа:tsonpen написа:
![]()
Ще ми обясниш ли как ще го направи, задържан от противников състезател с ръце на гърба?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
0007 написа:the free kick is taken from the place where the infringement occurred or from the position of the ball when the infringement occurred (according to the infringement)
От сайта на ФИФАЧакам Синият Фен и Томи да се обосноват чрез техния източник?
siniq_fen написа:CTAHKO написа:Ако падне във вратата,освен съдията да свири гол![]()
![]()
Бате зле ли си? Трябва ли да обяснявам, че става дума за игралното поле? Ми ако го вкарат в съблекалнята съдията студена баня ли да отсъди? Що за малоумни въпроси...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Tommi написа:0007 написа:the free kick is taken from the place where the infringement occurred or from the position of the ball when the infringement occurred (according to the infringement)
От сайта на ФИФАЧакам Синият Фен и Томи да се обосноват чрез техния източник?
Ами същият е нашият източник. Само че изобщо не си наясно къде трябва да четеш.
If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта