Avanti_Ragazzi написа:peliforewer написа:urkoto написа:terrorist написа:До автора, селяндур точно вие ли ще говорите за франкенщайн
Синко, аз си обичам отбора. Нашия отбор никога по никакъв начин не е крал футболисти, не е фалирал други клубове (Ботев, Пирин...) и не се е мъчил да краде лицензи.
Напротив, когато се разбра каква хватка ни се готви и че ще вземаме друг лиценз, бяхме негативно настроени към тоя факт. За разлика от вас, които за да удължите агонията на българския футбол чрез удължаване на съществуването на силвола на КПСС-БК дружата бяхте готови да убиете не един, а ДВА отбора!!!
Първо да уточним кой пусна духа от бутилката,Гр.Ганчев,кой искаше подкрепа от феновете,Гр.Ганчев,кой предложи вариантите,Гр.Ганчев.Ти ,фена на Литекс с красивото име Уркото,какво очакваше феновете да кажат не ,не сме съгласни искаме си Титан.Нали ти е ясно че ако не беше "микренското джудже" както го наричаш,щяхте да сте Осъм Ловеч и да играете във В група.Литекс е собствения фирмен отбор на Гр.Ганчев и не всичко през годините им е било феърплей.Аз не съм чул фенове,деятели,легенди на ЦСКА да са искали да закриват футбола в Ловеч,Етрополе,Черноморец и т.н.,това са врътки между собствениците на клубовете и всеки от тях гледа да вземе по-голямото парче от баницата.Така че за мене е необяснима тази омраза спрямо ЦСКА,футболисти и фенове,а ЦСКА фенове има,за разлика от единствения фен на Литекс присъствал на мача с Локо Пд в Пловдив.Така че пак питам кой отвори бутилката...
И аз съм съгласен, че това са врътки между собствениците и ЦСКА и феновете му нямат вина но има едно огромно НО! И то е свързано с историята на вашият клуб, не тази от ГА, а тази от книгите, документите и спомените на по-възрастните и вече много възвратни фенове!
Защото каквото и да си говорим за да ви има днес вас са погубени десетки български отбора! Къде са сега:
АС-23, Шипка София, Спортклуб София, Ботев Коньовица, Септември, Спортист София, ДНА Пловдив (Ботев), Червено Знаме София и пак Септември!
Ами военните сателити на които сте крадяли най-добрите футболисти и те са играели срещу вас само когато "ТРЯБВА": Ботев Пд, Черно Море, Славия, Сливен и Ботев Вр та дори и Берое (който не е бил военен отбор).
А освен това колко футболиста има откраднати и от другите отбори като войници, особено от Септември и Локо Сф или като запасняци (Зума го каза преди как е било с него, с камионетката и пред вратата му и от там до Панчарево, нема искаш не искаш в камионетката)!
И това можеше да се преглътне от другите защото ставаше дума за времето на комунизма, но! Но вие така и така не разбрахте, че комунизма си отиде или не искахте да разберете нарочно! Продължехте да си крадете футболисти от там насам, заради вас изхвърлиха Пирин и Ботев, а Сливен изпадна! Дори миналата година приехте на готово 8 футболиста от Локо Пд за без пари, без изобщо да ви пука ама с Локо Пд кво става? През тези 23 години не плащахте за нищо а само вършехте далавера след далавера, без значение кой ви беше президент или собственик! А сега готвената далавера с Литекс, Нехтохимик и Чавдар преля чашата ма търпението на останалата футболна България!
И е напълно нормално феновете на другите отбори да нямат и капка съчувствие спрямо вас, като се има предвид каква история имате през комунизма и продължавате и след него! Напълно нормално е да злорадстват хората срещу вас, дори това да не ви харесва!
Най - много обичам, когато некъв 15 годишен пръдльо, седне да ми пише кой, как и какво е крадено през комунизма, което е чул от дядо си на 16 - та ракия. Пирин немали пари - ние сме виновни. Путяф и те - пак ние виновни. Локо се разпада, играчите им търсят къде да играят - пак ние виновни, че сме подписали с тях. Дайте да забраним трансферите изобщо, белким калъфките почнат да намаляват? А към автора на статия изпитвам голямо съжаление, щото нема акъл да раздели на 2 магарета слама. Не помнят как реваха като вдовици за *уй, когато по едно време ГГ ги изостави, щото ходеха по 300 селянина на мач. Не че сега ходят повече де. А да не говорим, че вие тука се извъдихте некви велики моралисти, та чак пишете кой, къде има право да си влага парите. Парите на ганчев са си негови. Ще ги вложи, ако иска, дори в отбор от Бангладеш, стига срещу тия пари да вижда някаква подкрепа, а не празен стадион на всеки домакински мач.