Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

saigon
Контакти:

Re: Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни

Мнениеот saigon » 26 юни 2013 11:18

Avanti_Ragazzi написа:
peliforewer написа:
urkoto написа:
terrorist написа:До автора, селяндур точно вие ли ще говорите за франкенщайн

Синко, аз си обичам отбора. Нашия отбор никога по никакъв начин не е крал футболисти, не е фалирал други клубове (Ботев, Пирин...) и не се е мъчил да краде лицензи.
Напротив, когато се разбра каква хватка ни се готви и че ще вземаме друг лиценз, бяхме негативно настроени към тоя факт. За разлика от вас, които за да удължите агонията на българския футбол чрез удължаване на съществуването на силвола на КПСС-БК дружата бяхте готови да убиете не един, а ДВА отбора!!!

Първо да уточним кой пусна духа от бутилката,Гр.Ганчев,кой искаше подкрепа от феновете,Гр.Ганчев,кой предложи вариантите,Гр.Ганчев.Ти ,фена на Литекс с красивото име Уркото,какво очакваше феновете да кажат не ,не сме съгласни искаме си Титан.Нали ти е ясно че ако не беше "микренското джудже" както го наричаш,щяхте да сте Осъм Ловеч и да играете във В група.Литекс е собствения фирмен отбор на Гр.Ганчев и не всичко през годините им е било феърплей.Аз не съм чул фенове,деятели,легенди на ЦСКА да са искали да закриват футбола в Ловеч,Етрополе,Черноморец и т.н.,това са врътки между собствениците на клубовете и всеки от тях гледа да вземе по-голямото парче от баницата.Така че за мене е необяснима тази омраза спрямо ЦСКА,футболисти и фенове,а ЦСКА фенове има,за разлика от единствения фен на Литекс присъствал на мача с Локо Пд в Пловдив.Така че пак питам кой отвори бутилката...

И аз съм съгласен, че това са врътки между собствениците и ЦСКА и феновете му нямат вина но има едно огромно НО! И то е свързано с историята на вашият клуб, не тази от ГА, а тази от книгите, документите и спомените на по-възрастните и вече много възвратни фенове!

Защото каквото и да си говорим за да ви има днес вас са погубени десетки български отбора! Къде са сега:

АС-23, Шипка София, Спортклуб София, Ботев Коньовица, Септември, Спортист София, ДНА Пловдив (Ботев), Червено Знаме София и пак Септември!

Ами военните сателити на които сте крадяли най-добрите футболисти и те са играели срещу вас само когато "ТРЯБВА": Ботев Пд, Черно Море, Славия, Сливен и Ботев Вр та дори и Берое (който не е бил военен отбор).

А освен това колко футболиста има откраднати и от другите отбори като войници, особено от Септември и Локо Сф или като запасняци (Зума го каза преди как е било с него, с камионетката и пред вратата му и от там до Панчарево, нема искаш не искаш в камионетката :lol: )!

И това можеше да се преглътне от другите защото ставаше дума за времето на комунизма, но! Но вие така и така не разбрахте, че комунизма си отиде или не искахте да разберете нарочно! Продължехте да си крадете футболисти от там насам, заради вас изхвърлиха Пирин и Ботев, а Сливен изпадна! Дори миналата година приехте на готово 8 футболиста от Локо Пд за без пари, без изобщо да ви пука ама с Локо Пд кво става? През тези 23 години не плащахте за нищо а само вършехте далавера след далавера, без значение кой ви беше президент или собственик! А сега готвената далавера с Литекс, Нехтохимик и Чавдар преля чашата ма търпението на останалата футболна България!

И е напълно нормално феновете на другите отбори да нямат и капка съчувствие спрямо вас, като се има предвид каква история имате през комунизма и продължавате и след него! Напълно нормално е да злорадстват хората срещу вас, дори това да не ви харесва!

Най - много обичам, когато некъв 15 годишен пръдльо, седне да ми пише кой, как и какво е крадено през комунизма, което е чул от дядо си на 16 - та ракия. Пирин немали пари - ние сме виновни. Путяф и те - пак ние виновни. Локо се разпада, играчите им търсят къде да играят - пак ние виновни, че сме подписали с тях. Дайте да забраним трансферите изобщо, белким калъфките почнат да намаляват? А към автора на статия изпитвам голямо съжаление, щото нема акъл да раздели на 2 магарета слама. Не помнят как реваха като вдовици за *уй, когато по едно време ГГ ги изостави, щото ходеха по 300 селянина на мач. Не че сега ходят повече де. А да не говорим, че вие тука се извъдихте некви велики моралисти, та чак пишете кой, къде има право да си влага парите. Парите на ганчев са си негови. Ще ги вложи, ако иска, дори в отбор от Бангладеш, стига срещу тия пари да вижда някаква подкрепа, а не празен стадион на всеки домакински мач.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2013 11:19

Чорбетата го лапаха заедно с топките на Гришата, чакаха го като месия :lol: Вече правеха планове как ще вземат наготово братя Миланови, Ваюши, Цветков, Бодуров. :lol: Как ще вземат лиценза на Нафтата или Литекс, как ще присвоят школата на Чавдар (Етрополе) и Литекс. :mrgreen: Чертаеха планове за доминации, за нови 10 поредни титли както са свикнали по времето на комунизма, за Шампионски лиги :lol: И на всичкото отгоре се държаха така нагло и безпардонно, така арогантно и нахално, че настроиха срещу себе си и феновете на Ботев, Нефтохимик и Литекс :roll: Бяха готови на всякакви врътки, обединения и вземания на лицензи, само и само да преебат всички. Накрая какво стана - ни Гриша, ни Европа, а всички заслужено им се смеят. :lol: Изобщо не ви съжалявам, могат да се съжаляват хора с чест и достойнство, каквито са феновете на Ботев например, вие обаче нямате такова.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 26 юни 2013 11:24, променено общо 1 път.
Изображение

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 26 юни 2013 11:24

Viktor4o_Rs написа:Чорбетата го лапаха заедно с топките на Гришата, чакаха го като месия :lol: Вече правеха планове как ще вземат наготово братя Миланови, Ваюши, Цветков, Бодуров. :lol: Как ще вземат лиценза на Нафтата или Литекс, как ще присвоят школата на Чавдар (Етрополе) и Литекс. :mrgreen: Чертаеха планове за доминации, за нови 10 поредни титли както са свикнали по времето на комунизма, за Шампионски лиги :lol: И на всичкото отгоре се държаха така нагло и безпардонно, така арогантно и нахално, че настроиха срещу себе си и феновете на Ботев, Нефтохимик и Литекс :roll: Бяха готови на всякакви врътки, обединения и вземания лицензи, само и само да преебат всички. Накрая какво стана - ни Гриша, ни Европа, а всички заслужено им се смеят. :lol: Изобщо не ви съжалявам, могат да се съжаляват хора с чест и достойнство, каквито са феновете на Ботев например, вие обаче нямате такова.

А некои па стискаха палци и палеха свещи сделката да пропадне, че да си излеят после селската злоба. If you know what I mean ;)

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 26 юни 2013 11:26

Viktor4o_Rs написа:Чорбетата го лапаха заедно с топките на Гришата, чакаха го като месия :lol: Вече правеха планове как ще вземат наготово братя Миланови, Ваюши, Цветков, Бодуров. :lol: Как ще вземат лиценза на Нафтата или Литекс, как ще присвоят школата на Чавдар (Етрополе) и Литекс. :mrgreen: Чертаеха планове за доминации, за нови 10 поредни титли както са свикнали по времето на комунизма, за Шампионски лиги :lol: И на всичкото отгоре се държаха така нагло и безпардонно, така арогантно и нахално, че настроиха срещу себе си и феновете на Ботев, Нефтохимик и Литекс :roll: Бяха готови на всякакви врътки, обединения и вземания на лицензи, само и само да преебат всички. Накрая какво стана - ни Гриша, ни Европа, а всички заслужено им се смеят. :lol: Изобщо не ви съжалявам, могат да се съжаляват хора с чест и достойнство, каквито са феновете на Ботев например, вие обаче нямате такова.

Много точно и ясно изказване!
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2013 11:28

saigon написа:
Viktor4o_Rs написа:Чорбетата го лапаха заедно с топките на Гришата, чакаха го като месия :lol: Вече правеха планове как ще вземат наготово братя Миланови, Ваюши, Цветков, Бодуров. :lol: Как ще вземат лиценза на Нафтата или Литекс, как ще присвоят школата на Чавдар (Етрополе) и Литекс. :mrgreen: Чертаеха планове за доминации, за нови 10 поредни титли както са свикнали по времето на комунизма, за Шампионски лиги :lol: И на всичкото отгоре се държаха така нагло и безпардонно, така арогантно и нахално, че настроиха срещу себе си и феновете на Ботев, Нефтохимик и Литекс :roll: Бяха готови на всякакви врътки, обединения и вземания лицензи, само и само да преебат всички. Накрая какво стана - ни Гриша, ни Европа, а всички заслужено им се смеят. :lol: Изобщо не ви съжалявам, могат да се съжаляват хора с чест и достойнство, каквито са феновете на Ботев например, вие обаче нямате такова.

А некои па стискаха палци и палеха свещи сделката да пропадне, че да си излеят после селската злоба. If you know what I mean ;)

А вие какво очаквате ? Когато сте готови да вземете лиценза на отбори, които с години са се борили със зъби и нокти за А група ? Когато сте готови да преебете който и да е друг отбор или кредитор, само и само да не плащате ? Когато заради безхаберието на управниците ви можеше да останем само с 3 отбора в Европа и добре че Перуката е "някой" в УЕФА, та това не стана ? Когато масата ваши фенове без капка свян и срам чака наготово футболисти и цели школи, чака обединения и вземане на лицензи и всякакви мафиотски врътки ? И не само чакате , ами и сте доволни и се гаврите с потърпевшите ? Е, каквото повикало, такова се обадило ;)
Изображение

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 26 юни 2013 11:34

Браво на автора за разсъжденията! Абсолютно съм съгласен, че болшинството фенове на ЦСКА нямат морал и са готови да се нагъзят на Гришата, на лидера на Северна корея, на Фидел Кастро, на дяволчето Фют, баба Яга и т.н.
ЦСКА е ходещ мъртвец и колкото по-бързо се издаде некролога на този социалистически Лох нес, толкова по-добре за футбола в България!

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 26 юни 2013 11:41

pumpo написа:Браво на автора за разсъжденията! Абсолютно съм съгласен, че болшинството фенове на ЦСКА нямат морал и са готови да се нагъзят на Гришата, на лидера на Северна корея, на Фидел Кастро, на дяволчето Фют, баба Яга и т.н.
ЦСКА е ходещ мъртвец и колкото по-бързо се издаде некролога на този социалистически Лох нес, толкова по-добре за футбола в България!

Нема се плашиш, вашия отдавна е издаден. Даже изгнихте вече. :)

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 26 юни 2013 11:49

Viktor4o_Rs написа:
saigon написа:

А вие какво очаквате ? Когато сте готови да вземете лиценза на отбори, които с години са се борили със зъби и нокти за А група ? Когато сте готови да преебете който и да е друг отбор или кредитор, само и само да не плащате ? Когато заради безхаберието на управниците ви можеше да останем само с 3 отбора в Европа и добре че Перуката е "някой" в УЕФА, та това не стана ? Когато масата ваши фенове без капка свян и срам чака наготово футболисти и цели школи, чака обединения и вземане на лицензи и всякакви мафиотски врътки ? И не само чакате , ами и сте доволни и се гаврите с потърпевшите ? Е, каквото повикало, такова се обадило ;)

А вие бе, хубавец? Вие, дето продавате мачове и по същия начин преебавате отбори, които се борят със зъби и нокти, да останат в А група? Вие ли ще ми говорите за мафия?

haha

Мнениеот haha » 26 юни 2013 11:54

Защо гнусното червено отборче (ако не се е разпаднало все още) oще се обсъжда ?
Последна промяна от haha на 26 юни 2013 12:16, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 26 юни 2013 12:08

pumpo написа:Браво на автора за разсъжденията! Абсолютно съм съгласен, че болшинството фенове на ЦСКА нямат морал и са готови да се нагъзят на Гришата, на лидера на Северна корея, на Фидел Кастро, на дяволчето Фют, баба Яга и т.н.

Кратко,точно и ясно :mrgreen:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Литекс”