Литекс-"Левски" 03.04.2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс-"Левски" 03.04.2013
Браво на Литекс за желанието , но според мен бяха надхитрени този мач. Да имаха желание , владееха повече топката , но забравиха , че това е турнирен мач. Просто на тези момчета както и на Стойчков (като треньор) още липсва опит в турнирна надпревара от 2 мача. Вижда се в първенството , че им е по-лесно да се нагласят , но когато е турнир и има реванш трябва да се играе по-друг начин и в предвид от резултата от първия мач. Чисто като тактика мисля , че наистина И. Илиев успя да разбие играта в завършващата фаза на Литекс . Сигурно сега някой ще напише за неправилно отменения гол на Литекс в първия мач. Да имаше гол , но не бе зачетен и втория мач започваше от 1:0 за Левски. Това ипуснаха Литекс да научат , Левски чакаше , вкара гол и мача свърши. Единствения момент от мача , в който на Литекс им се получи играта в завършващата фаза беше при гола на Г. Миланов , другото беше плод на грешките от вратаря и защитниците на Левски ( при една от които падна и втория гол ) и без тях мача щеше да завърши 1:1 . Никой не може да предвиди как щеше да се развива двубоя ако първия мач беше завършил 1:1 , затова не е и правилно да се мисли за него. След мача казаха , че са смазали Левски , но това е важно в първенството , в турнира за купата се играе , за да продължиш напред , затова се и правят сметки с резултати. Нагласата за първенство и купа са различни , това са пропуснали да научат. Така че колкото и слаб да изглеждаше Левски , той си взе своето и продължи, за Литекс остана урока , че само с красива игра не става винаги , в някой мачове трябват и повече голове , за да продължиш. Но иначе Те са отбор , на който може да му се каже едно голямо БРАВО за представянето им до тук и в първенството и за купата , а натрупат ли и повече опит в 85% от мачовете им няма да има никаква интрига , защото ще са с предизвестен край за противниците. Имам една молба към всички , които пишат - не пишете от злоба или омраза към някой отбор , фен съм на Левски и ми е неприятно да усещам толкова омраза в хората. Не Левски е виновен , просто имаме страшно слаби и страхливи съдии , но много хора се хващат за една тяхна грешка , а пропускат другите фрапиращи такива в мача. Давам за пример случая с И. Иса , защото ако това го беше направил футболист на Левски , всички щаха да пишат и да трабят , че е трябвало да бъде изгонен. За мен правилно не го изгониха Иса , но не че не трябваше , а просто защото и без това се насъбра много около този мач и се изговори и при евентуално негово изгонване щяхме да сме свидетели на поредния грозен мач и сцени. Това е форум за коментари и мнения , всеки да си каже виждането и мнението , а не да си излива злобата и омразата незнайно откъде. На всички ни е тежко в тази държава и не е редно да се мразим , всички сме БЪЛГАРИ.
fen1914 написа:Явно сте гледали друг мач. Според мен, това е първият добре отигран от Илиан тактически мач. В крайна сметка, в турнирните битки е важен крайния резултат, а той е - Левски продължава, а Стоичков се ядосва. Не че ми пука нещо за него, просто факти.
Наистина ли си вярваш? От една грешка на Литекс направихте едно положение...и това беше! Литекс ви скри топката във всяко отношение, два гола ви намърдаха за отрицателно време. Ако си бяха реализирали по вечето положения най малко 4-5 гола не ви мърдаха във вратата. Продължават Левски - ДА! А дали продължават защото са по добри или защото на Литекс им отмениха гола на Герена!?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
-
- Контакти:
Реваншът бе предопределен след това 1:0 от първия мач,преди мача писах как ще свърши срещата в Ловеч и бях абсолютно точен в прогнозите си.Искам да се спра на няколкото тънки подпирания на съдията Тодоров в "правилната" посока,всички сини фенове изтъкват бутането на Димов от Иса като нарисуван червен картон,само че не виждат миг преди това във въздуха лакътя на Димов в лицето на Иса,за такова нарушение Ст.Тодоров преди седмица изгони Добрев от Локо Сф с директен червен картон.Ако някой от форума има възможност нека покаже видео или снимка на момента за да не съм голословен.При два случая на лежащи на земята футболисти Тодоров не спира играта/такива са доколкото знам и указанията от УЕФА/,но интересното в случая е играта и в двата случая не се спираше когато топката беше във владение на Левски и атаките бяха голови и в момента когато Литекс отнемаха топката и тръгваха на контраатака,едната от които Ваюши излезе сам срещу Пл.Илиев,Тодоров веднага надуваше свирката.Каква трябва да е нормалното отсъждане в такива случаи или веднага спираш играта или чакаш топката да излезе извън игра и тогава да видиш какво е състоянието на футболистите.Продължавам нататък,през първото полувреме продължението беше 3мин. без да е имало кой знае какви забавяния на играта,второто също три при дадени + 2,30сек. за смяната на съдиите и това при положение че се извършиха шест смени,имаше три-четири влизания на лекарски екипи и т.н.И идва един много интересен момент от мача,Литекс вкара втори гол и са в еуфория,Левски обратно след фрапантната грешка на Пинто са в нокдаун и какво следва Ст.Тодоров започва да куца,иска мед.помощ и отказва да продължи мача,това са около четири минути спиране на срещата,треньорски указания,успокояване на страстите и глътка въздух за футболистите.От тук нататък ще е интересно кога ще "оздравее" Ст.Тодоров,след такава контузия поне месец трябва да почива,ако е така може би наистина е контузен,но ако след седмица отново е готов,значи е играл театро.За засадите няма да коментирам ,те бяха спорни и не можем да виним страничните съдии,но ми направи впечатление че всичките спорни засади за Литекс бяха свирени,нито една не беше пусната.Това ми е коментара за Ст.Тодоров,мнението ми е че с опита който натрупа,той умело води мачовете в "правилна"посока и за разлика от предни години когато отдалеч си личеше кой отбор подпира,защото го правеше явно,сега е станал по хитър и изтънчен.В момента и Левски и ЦСКА са еднакво слаби,но разликата е в това че към Левски съдиите са доста "по-благосклонни" и все още ги държат в играта,но все си мисля че балона рано или късно ще се спука.Ето и част от това което коментирах преди мача......".А този мач е рубикон за сините,загубят ли го на Герена ще стане страшно.След първия мач отидоха главите на двама съдии,но резултатът си остана,а той е 1:0,а не 1:1 има съществена разлика нали.В четвъртък още съдийски тикви ще се натъркалят,може и Съдийската комисия да се разформирова,но целта ще е постигната.Прогнозата ми е хикс или пирова победа за Литекс 2:1,3:2 и т.н.,някой ще ми кажат че съм болен мозък и др. такива,но толкова неща съм видял през годините в българския футбол че ще е истинска изненада за мен ако сгреша....
Последна промяна от peliforewer на 04 апр 2013 13:19, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
fen-fen написа:От една грешка на Литекс направихте едно положение...и това беше!
Чакай сега, а втория гол на Литекс от какво беше? От някаква фантастична атака или безумна грешка на наш футболист? Футбола е игра на голове, а ако няма грешки, такива няма да има. Да, играха силно, браво за което. Но не успяха да си вкарат положенията. Тва си е освен липса на късмет, говори и за липса на класа, което предвид младостта на тези футболисти е напълно нормално.
peliforewer написа:Реваншът бе предопределен след това 1:0 от първия мач,преди мача писах как ще свърши срещата в Ловеч и бях абсолютно точен в прогнозите си.Искам да се спра на няколкото тънки подпирания на съдията Тодоров в "правилната" посока,всички сини фенове изтъкват бутането на Димов от Иса като нарисуван червен картон,само че не виждат миг преди това във въздуха лакътя на Димов в лицето на Иса,за такова нарушение Ст.Тодоров преди седмица изгони Добрев от Локо Сф с директен червен картон.Ако някой от форума има възможност нека покаже видео или снимка на момента за да не съм голословен.При два случая на лежащи на земята футболисти Тодоров не спира играта/такива са доколкото знам и указанията от УЕФА/,но интересното в случая е играта и в двата случая не се спираше когато топката беше във владение на Левски и атаките бяха голови и в момента когато Литекс отнемаха топката и тръгваха на контраатака,едната от които Ваюши излезе сам срещу Пл.Илиев,Тодоров веднага надуваше свирката.Каква трябва да е нормалното отсъждане в такива случай или веднага спираш играта или чакаш топката да излезе извън игра и тогава да видиш какво е състоянието на футболистите.Продължавам нататък,през първото полувреме продължението беше 3мин. без да е имало кой знае какви забавяния на играта,второто също три при дадени + 2,30сек. за смяната на съдиите и това при положение че се извършиха шест смени,имаше три-четири влизания на лекарски екипи и т.н.И идва един много интересен момент от мача,Литекс вкара втори гол и са в еуфория,Левски обратно след фрапантната грешка на Пинто са в нокдаун и какво следва Ст.Тодоров започва да куца,иска мед.помощ и отказва да продължи мача,това са около четири минути спиране на срещата,треньорски указания,успокояване на страстите и глътка въздух за футболистите.От тук нататък ще е интересно кога ще "оздравее" Ст.Тодоров,след такава контузия поне месец трябва да почива,ако е така може би наистина е контузен,но ако след седмица отново е готов,значи е играл театро.За засадите няма да коментирам ,те бяха спорни и не можем да виним страничните съдии,но ми направи впечатление че всичките спорни засади за Литекс бяха свирени,нито една не беше пусната.Това ми е коментара за Ст.Тодоров,мнението ми е че с опита който натрупа,той умело води мачовете в "правилна"посока и за разлика от предни години когато отдалеч си личеше кой отбор подпира,защото го правеше явно,сега е станал по хитър и изтънчен.В момента и Левски и ЦСКА са еднакво слаби,но разликата е в това че към Левски съдиите са доста "по-благосклонни" и все още ги държат в играта,но все си мисля че балона рано или късно ще се спука.Ето и част от това което коментирах преди мача......".А този мач е рубикон за сините,загубят ли го на Герена ще стане страшно.След първия мач отидоха главите на двама съдии,но резултатът си остана,а той е 1:0,а не 1:1 има съществена разлика нали.В четвъртък още съдийски тикви ще се натъркалят,може и Съдийската комисия да се разформирова,но целта ще е постигната.Прогнозата ми е хикс или пирова победа за Литекс 2:1,3:2 и т.н.,някой ще ми кажат че съм болен мозък и др. такива,но толкова неща съм видял през годините в българския футбол че ще е истинска изненада за мен ако сгреша....
Викаш съдията умишлено се контузи да бави времето. Аааа не

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
fen-fen написа:fen1914 написа:Явно сте гледали друг мач. Според мен, това е първият добре отигран от Илиан тактически мач. В крайна сметка, в турнирните битки е важен крайния резултат, а той е - Левски продължава, а Стоичков се ядосва. Не че ми пука нещо за него, просто факти.
Наистина ли си вярваш? От една грешка на Литекс направихте едно положение...и това беше! Литекс ви скри топката във всяко отношение, два гола ви намърдаха за отрицателно време. Ако си бяха реализирали по вечето положения най малко 4-5 гола не ви мърдаха във вратата. Продължават Левски - ДА! А дали продължават защото са по добри или защото на Литекс им отмениха гола на Герена!?
Те щото Литекс направиха 1000 положения за гол от игра! Пълни глупости някой ще се смее ама Литекс за цял мач имаха едно или две положение направено от тях самите! Всичките им други положения и головете им бяха след груби индивидуални и непредизвикани грешки на футболисти на Левски!
Като почнеш от грешката на Пламен и Мюлдер първото полувреме, след това 1вият гол когато Карвальо изгуби сам топката в средата и никой не посмя да направи фал веднага след това! След това отново грешка от Пинто когато Миланов се озова сам срещу вратаря но подаде, после Пинто пак сгреши като не можа да изчисти една елементарна топка след 50 метра пас и стана вторият гол! И накрая отново грешка на Пламен и Димов когато пак не се разбраха за една топка!
Аз този мач гледах не друг, всяко едно от тези положения не беше направено или изградено от футболистите на Литекс, а от некадърността на футболистите на Левски, без Литекс да имат кой знае колко заслуга за грешките на футболистите на Левски!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- edmon_dantes
- Контакти:
warhead написа:fen1914 написа:Явно сте гледали друг мач. Според мен, това е първият добре отигран от Илиан тактически мач. В крайна сметка, в турнирните битки е важен крайния резултат, а той е - Левски продължава, а Стоичков се ядосва. Не че ми пука нещо за него, просто факти.
Ако на късмета и Дюран Дюран им викаш тактика ............така ви бяха натикали в наказателното поле че трябва много да ви е срам от тоя мач!
Сещам се един мач от ШЛ, в който Барселона мачка, мачка противника си и накрая Интер с Моуриньо се класираха. Каква файда като си мачкал цял мач. Накрая ядеш дървото. Футбола е игра на голове, не вкараш ли - довиждане. Това е. Както каза Емил - победителите не ги съдят. Че Левски не игра добре е така, но чак пък да сме били трагедия и Литекс едва ли не са пропуснали 10 чисти положения и се вайкат. Имаха 2-3 добри положения и това е. Другото си беше хаотични центрирания и случайности. Такива мачове с елиминация се печелят с тактика и опит. Литекс все още нямат опита на Левски и може би затова и не продължиха. Радостно е, че играят млади момчета и то не лошо. Само адмирации за това. Георги Миланов след лятото да отива в чужбина на всяка цена, точно сега е момента да се развие в някой силен западен клуб.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

-
- Контакти:
Казвам само че е интересен факта че съдията поиска смяна след втория гол на Литекс,и ще е интересно след тази доколкото видях не лека контузия,кога ще се възстанови.Защото ако след седмица му няма нищо ,нали разбираш че нещо няма да е наред.
Последна промяна от peliforewer на 04 апр 2013 11:49, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
- mistreated
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Те щото Литекс направиха 1000 положения за гол от игра! Пълни глупости някой ще се смее ама Литекс за цял мач имаха едно или две положение направено от тях самите! Всичките им други положения и головете им бяха след груби индивидуални и непредизвикани грешки на футболисти на Левски!
Като почнеш от грешката на Пламен и Мюлдер първото полувреме, след това 1вият гол когато Карвальо изгуби сам топката в средата и никой не посмя да направи фал веднага след това! След това отново грешка от Пинто когато Миланов се озова сам срещу вратаря но подаде, после Пинто пак сгреши като не можа да изчисти една елементарна топка след 50 метра пас и стана вторият гол! И накрая отново грешка на Пламен и Димов когато пак не се разбраха за една топка!
Аз този мач гледах не друг, всяко едно от тези положения не беше направено или изградено от футболистите на Литекс, а от некадърността на футболистите на Левски, без Литекс да имат кой знае колко заслуга за грешките на футболистите на Левски!
Разликата е там, че Литекс направиха една грешка, а вие 101. И как няма да грешите, като футболистите ви бяха поставени под тотален натиск. Центърът на терена беше изцяло спечелен от ловчанлии, с изключение на минутите около първия гол, когато Цветков беше извън игра.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Съдията почнал да куца нарочно за да помага на Левски, в тоя форум има уникални мозъци и ръсят невероятни глупости. Това твърдение е толкова нелепо че чак е смешно,ако това което е написано така за да стане смешно,постигнат е резултата.