Стоичков и Литекс заплашват Левски с антирекорд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: Стоичков и Литекс заплашват Левски с антирекорд

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 03 апр 2013 12:08

Преди година и половина бях на стадионите из Б група , а преди 3 на стадиона във В група ! Интересно ми е ако Левски и ЦСКА изпаднат в Б група ( да не говорим за В ) колко ли публика ще има на стадиона . Дали ще има 100 човека ... съмнявам се .

urkoto

Мнениеот urkoto » 03 апр 2013 12:13

Tomislav_Fan написа:Абе човек, не ставай смешен !! Искам само да те попитам къде беше до преди година ?? Виж само кога си се регистрирал във форума...но как да се регистрираш по-рано, като това ГМО го има от година и половина...Вие сте ПФК Киро и нищо повече, както и Литекс...аа са решили Домуса и Гришата да се дръпнат и ГМО-тата отиват в канала...и трябва да си деактивираш акаунта от форума :)

Слушай бе, синко, Гришата и Домуса всъщност ако решат "да се дръпнат", единственото дето ще стане е да ви гледаме отново панаирите на смешните сини футболистченца, ама тоя път и в националния отбор, както беше до скоро. Тогава не 4-та, ами 6-та урна не ни мърдат, заради вас, великите и вечни "грандове" редовно ядящи шамарите си от отбори със смешни имена и още по-смешни традиции във футбола :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

KellyB

Мнениеот KellyB » 03 апр 2013 12:15

Ивайло Лудогорец написа:Преди година и половина бях на стадионите из Б група , а преди 3 на стадиона във В група ! Интересно ми е ако Левски и ЦСКА изпаднат в Б група ( да не говорим за В ) колко ли публика ще има на стадиона . Дали ще има 100 човека ... съмнявам се .

Пак ще бъдат повече от феновете на Лудогорец. Просто вие сте за местна консумация, а Левски и ЦСКА имат привърженици в цяла България! Разберете го това най-сетне - тях ще ги има, докато вие зависите от капризите на един комплексар!!!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 апр 2013 12:17

Ивайло Лудогорец написа:Преди година и половина бях на стадионите из Б група , а преди 3 на стадиона във В група ! Интересно ми е ако Левски и ЦСКА изпаднат в Б група ( да не говорим за В ) колко ли публика ще има на стадиона . Дали ще има 100 човека ... съмнявам се .

Абе ей нагъл кои са Лудогорец? Вие нямате никакво право да говорите за публика :roll: не подценяваите феновете на ЦСКА или Левски... КЗЛ
Изображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 03 апр 2013 12:20

Ами всъщност това е трагикомичното .... никой няма да се надигне от Пловдив ,Враца, Перник , Бургас , Варна и т.н. , за да гледа мач в Б група ! И как въобще може човек да е от тези градове и да подкрепя софийски отбори ,дето нямат нищо общо с тях , при положение че в града има отбор .. сбъркана работа. Ако искаш се разрови за снимки в Б група да видиш нашия стадион ,не ми се занимава да доказвам каквото и да било на никой . 5000 в Б група нз как ти звучат за 30 000 град !

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 апр 2013 12:25

Ивайло Лудогорец написа:Ами всъщност това е трагикомичното .... никой няма да се надигне от Пловдив ,Враца, Перник , Бургас , Варна и т.н. , за да гледа мач в Б група ! И как въобще може човек да е от тези градове и да подкрепя софийски отбори ,дето нямат нищо общо с тях , при положение че в града има отбор .. сбъркана работа. Ако искаш се разрови за снимки в Б група да видиш нашия стадион ,не ми се занимава да доказвам каквото и да било на никой . 5000 в Б група нз как ти звучат за 30 000 град !

Преди Домусчиев ли сте били 5000? Точно заради любовта на хората извън София сме най-големите отбори в България... хора от цяла България идват на мачове в София много преди да се основе отбора Лудогорец ...
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 апр 2013 12:25

С риск да си навлека много негативи с това мнение и аз ще пожелая успех на Литекс тази вечер. Просто отмененият гол в първия мач беше престъпление срещу футбола направо и ми уби всякакво желание да спечелим тази купа. Просто не го заслужаваме, просто можем да се наречем всичко друго, но не и отбор: група наемници, които разхождат святата фланелка и се подиграват с половин България, за шефовете да не говорим. Знам, някои ще кажат Литекс през 2011 не заслужаваха да бъдат шампиони, бяха подпирани, но сега просто те са може би единственото хубаво нещо в българския футбол. Отбор почти изцяло съставен от българи, които знаят защо са на терена, видя се че това което е направил Гриша Ганчев през годините е много много голямо, една трета от националите са от тази школа или минали оттук. Ако те не заслужават да играят в Европа кой? А през първенството ще е много по-трудно да се класират.
Боли ме за Левски. Трябва незабавна чистка още от сега, като се започне от треньора и то не с временни заместници, а с голямо име. Трябва поне 4-5 юноши да се налагат титуляри до края на сезона и да се види кой става и кой не и една мащабна селекция лятото с минимален брой чужденци.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Asen4o59
Контакти:

Мнениеот Asen4o59 » 03 апр 2013 12:27

Ивайло Лудогорец написа:Ами всъщност това е трагикомичното .... никой няма да се надигне от Пловдив ,Враца, Перник , Бургас , Варна и т.н. , за да гледа мач в Б група ! И как въобще може човек да е от тези градове и да подкрепя софийски отбори ,дето нямат нищо общо с тях , при положение че в града има отбор .. сбъркана работа. Ако искаш се разрови за снимки в Б група да видиш нашия стадион ,не ми се занимава да доказвам каквото и да било на никой . 5000 в Б група нз как ти звучат за 30 000 град !

Стига се пъна бе, човек! Знаем колко сте велики! Само ще ти спомена, че съм гледал мач Лудогорец - Локо ГО '82-'83 някъде... Феновете от Горна Оряховица бяха поне два пъти повече от тези на домакините! :)
P.S. Същото важи и за мачовете в Ловеч тогава.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 03 апр 2013 12:28

По-голямата част от феновете на "Левски" , особено при гостувания, са от провинцията, затова е безумно да се вика "селяни умрете" . :o

Върни се в “Литекс”