Литекс продаде Георги Миланов на ЦСКА (Москва)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Литекс продаде Георги Миланов на ЦСКА (Москва)

Мнениеот gin » 21 ное 2012 13:21

по темата за трансферите на родните таланти мога да напиша поне 10 стр. не правя сравнение с никого и нищо, но ще дам следните факти. обожествяваният ( и с право) гара дембеле беше зачеркнат във фрайбург като тактически неграмотен и неподготвен за бунгеслигата и това са изказвания на треньорите в немския тим.спрямо дембеле играчите в а гр, с малки изключения, си бяха аматьори и нескопосници. това само доказва, че нашият футбол прогресивно изостава от най-добрите. изостава и от средняшките, според нас, първенства като полско, чешко, унгарско, румънско, сръбско и тнт. друг пример е изказването на венгер относно подолски през месец септември, че той не е подготвен физически за премиършип. това се казва по адрес на намски национал с два полуфинала на световно, изкарал 3 години в байерн мюнхен. искам да кажа, че скок на наше момче в отбор от първенство от топ 5 е невъзможно към сегашния момент, пък бил той и георги миланов. друго, което се пренебрегва е, че в русия мащабите са съвсем различни, от където и да било другаде там парите не са от значение има трансферни дупки за поне 100 мил на динамо, анжи, зенит и пр . гошката е талант, но съм сигурен, че за същата сума има поне още 50 играчи от европа, южна америка и африка, не по-малко надеждни от него. представете си какво е за най-големите отбори и играчите, от които избират. русия е отличното стъпало за пробив при най-големите и примери колкото искате. от нашия просто се иска да показва това, което може и да оползотворява всеки шанс. това трябва да се коментира след официализирането на сделката, но два милиона евро за българин си е повече от добра цена, имайки предвид последните "големи" трансфери на българи от български клубове.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 ное 2012 13:32

Трифон Попов каза за БНТ, че няма нищо такова. :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 ное 2012 13:40

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 ное 2012 13:41

mistreated написа:
Captain Stottlemeyer написа:
mistreated написа:За мен това са малко пари... Гошко Миланов заслужаваше по-добър трансфер, но явно никой вече не обръща внимание на А група освен руснаците и турците.

И какъв е проблемът!?... :roll: Руското и турското първенства са сред първите 12 по сила в Европа, а най-скъпо платеният футболист в света играе в Русия. Ако Гошко успее да си договори дори само 5 % от заплатата на Ето'о, може да си хвърля шапката. ;)

Мисля, че трябва да правиш разлика между силните руски и турски клубове и тези на посредствено ниво. Газиантеп, Мерсин и Касъмпаша едва ли са по-силни отбори от нашите водещи тимове. Същото се отнася и за Амкар, Кубан и тем подобни.
Естествено ЦСКА Москва са водещ тим в Русия, но да видим дали ще си заслужи Гошко титулярното място. Дано!

Я си помисли пак, дали правя разлика между силните и слаби руски и турски клубове!?... :lol: Освен това, има една не съвсем маловажна подробност: Дори да играе в руски или турски отбор на посредствено ниво, Георги Миланов ще бъде винаги пред очите на скаутите на "Зенит", "Анжи", "Спартак", "Галатасарай", "Фенербахче" и т.н., което би било много по-трудно, ако си беше останал в България. 8-)
Конкретно за ЦСКА - Москва: Доколкото знам, понастоящем отборът е начело, на 5 точки пред втория - "Анжи" и като нищо може да стане шампион на Русия = запазено място в групите на ШЛ. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 ное 2012 13:43

Ако е вярно, честито, но пък ще търка скамейката- там не може да се наложи според мен. Руснаците играят малко по-силово, а той е техничар. Успех, дано му потръгне! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 ное 2012 13:44

Captain Stottlemeyer написа:Ти как мислиш, дали правя разлика между силните и слаби руски и турски клубове!?... :lol:

Ами явно не правиш, след като питаш какъв е проблемът, че нашите играчи ги купуват само в Русия и Турция. Защото Г. Миланов е първият продаден в тези 2 държави, който ще играе в сравнително добър отбор.
Всички други трансфери са пълни смешки. Питам аз пак, проблеми ли е, че нашите футболисти ги искат само в Турция и Русия?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 ное 2012 14:12

mistreated написа:
Captain Stottlemeyer написа:Ти как мислиш, дали правя разлика между силните и слаби руски и турски клубове!?... :lol:

Ами явно не правиш, след като питаш какъв е проблемът, че нашите играчи ги купуват само в Русия и Турция. Защото Г. Миланов е първият продаден в тези 2 държави, който ще играе в сравнително добър отбор.
Всички други трансфери са пълни смешки. Питам аз пак, проблеми ли е, че нашите футболисти ги искат само в Турция и Русия?

Конкретно руската премиер лига познавам много добре. За твоя информация "посредственият" Кубан в момента е в шестицата - място, което му гарантира участие в ЛЕ, пред "Локомотив", "Динамо" и др. именити отбори. ;)
Не бързай да се заяждаш с мен само заради подписа, цесекарче, а чети по-внимателно и асимилирай добре какво съм написал, без да преиначаваш мнението ми. ;) Знам, че на вас красноармейците това трудно ви се удава, но положи малко повече усилия, все пак. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 ное 2012 14:22

Captain Stottlemeyer написа:
mistreated написа:

Конкретно руската премиер лига познавам много добре. За твоя информация "посредственият" Кубан в момента е в шестицата - място, което му гарантира участие в ЛЕ, пред "Локомотив", "Динамо" и др. именити отбори. ;)
Не бързай да се заяждаш с мен само заради подписа, цесекарче, а чети по-внимателно и асимилирай добре какво съм написал, без да преиначаваш мнението ми. ;) Знам, че на вас красноармейците това трудно ви се удава, но положи малко повече усилия, все пак. 8-)

От това, което виждам, заяждането започна ти. Всъщност ти го правиш на всяко мое мнение, така че не ме впечатляваш. Не преиначавам думите ти, просто когато казваш нещо се конкретизирай. Особено, когато репликираш нечие мнение!
Кубан е абсолютно посредствен отбор и къде се намира в момента няма никакво значение за определението му.
Досега не съм видял наш играч да е просперирал, след като е отишъл в Турция или Русия. Не така стоят нещата с играчите, които отиват в Германия например, пък макар и в по-слаби отбори.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 ное 2012 15:01

Много хубава новина !
Така трябва да работят всички наши отбор, друг е въпроса дали точно Русия е правилното място за Миланов ?
Все пак успех на момчето, той е най големия талант в нашия футбол .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 ное 2012 15:25

Малко филм ми се вижда тази новина, но времето ще покаже.
Изображение

Върни се в “Литекс”