Това чуждо на традициите на Българския футбол име ,Литекс...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
last_thracian
Контакти:

Re: Това чуждо на традициите на Българския футбол име ,Литекс...

Мнениеот last_thracian » 02 апр 2008 07:56

Ами,че аз го питам индиректно от тука бе юнаци...Вече са му казали ,не се бойте...Не мисля ,че е глупост, все пак всеки си има мнение. Да ви кажа най-добре тука да получим мнение от някой преподавател по Български език от някой университет. Г-н Ганчев ,като собственик може да си кръщава отбора ,както иска. Това е негово право! Но Литекс вече участва в обществения живот и даже е обществена необходимост...Именно това задължава!
thracian

Lit3x
Контакти:

Мнениеот Lit3x » 02 апр 2008 09:14

Литекс като име и институция ти няма как да знаеш и да го осмислиш какво е!Просто ти не си един от нас за да чувстваш какво значи името Литекс за нас!

litex_go
Контакти:

Мнениеот litex_go » 02 апр 2008 09:31

Значи Литекс трябва да си смени името защото носел името на фирма. Значи според теб и ПСВ трябва да си смени името защото цялто име на този велик клуб е "Phillips Sports Union".

Потребителски аватар
last_thracian
Контакти:

Мнениеот last_thracian » 02 апр 2008 10:30

litex_go написа:Значи Литекс трябва да си смени името защото носел името на фирма. Значи според теб и ПСВ трябва да си смени името защото цялто име на този велик клуб е "Phillips Sports Union".

Пак погрешно ме разбираш...Не е проблем ,че носи името на фирма! Просто името естетически не е издаржано/пак ще се обидите, но ми напомня за боя за боядисване на стени/ и не е в традициите Българската именна система...Ф.К. "Ловеч" например си е супер!
thracian

Lit3x
Контакти:

Мнениеот Lit3x » 02 апр 2008 10:32

Ловеч не заслужава отбора си,ако питаш мен:)Аз съм против това име:)Този отбор има повече фенове извън Ловеч,отколкото в Ловеч:)

Потребителски аватар
last_thracian
Контакти:

Мнениеот last_thracian » 02 апр 2008 10:36

Lit3x написа:Ловеч не заслужава отбора си,ако питаш мен:)Аз съм против това име:)Този отбор има повече фенове извън Ловеч,отколкото в Ловеч:)

Е, сега...иронизираш...Никой не твърди такива неща...
thracian

litex_go
Контакти:

Мнениеот litex_go » 02 апр 2008 10:54

last_thracian написа:
litex_go написа:Значи Литекс трябва да си смени името защото носел името на фирма. Значи според теб и ПСВ трябва да си смени името защото цялто име на този велик клуб е "Phillips Sports Union".

Пак погрешно ме разбираш...Не е проблем ,че носи името на фирма! Просто името естетически не е издаржано/пак ще се обидите, но ми напомня за боя за боядисване на стени/ и не е в традициите Българската именна система...Ф.К. "Ловеч" например си е супер!

Дай малко да коментираме иметo на говеждо-чорбарската мръсна сган. Говедата носят името на велик революционер при това мъртъв. Цяла Европа му се смя точно заради това и стадиона където играе. А на чорбарите каква естетика има там е направо смях от всякъде. йде оди се занимавай с твоето отбопрче там де да знам какъв си тъпо говедо или тъпо чорбе.
Последна промяна от Darina на 02 апр 2008 11:43, променено общо 1 път.
Причина: Пишете във форума без обидни думи и изрази

georgi bancov
Контакти:

Мнениеот georgi bancov » 02 апр 2008 11:44

Стига псувахте като Циганин на гарата или фен на Литекс :twisted: :twisted: :twisted:

Lit3x
Контакти:

Мнениеот Lit3x » 02 апр 2008 13:57

last_thracian написа:
Lit3x написа:Ловеч не заслужава отбора си,ако питаш мен:)Аз съм против това име:)Този отбор има повече фенове извън Ловеч,отколкото в Ловеч:)

Е, сега...иронизираш...Никой не твърди такива неща...

Ти не ме разбра:)Не иронизирам!

Потребителски аватар
last_thracian
Контакти:

Мнениеот last_thracian » 02 апр 2008 21:09

Дай малко да коментираме иметo на говеждо-чорбарската мръсна сган. Говедата носят името на велик революционер при това мъртъв. Цяла Европа му се смя точно заради това и стадиона където играе. А на чорбарите каква естетика има там е направо смях от всякъде. йде оди се занимавай с твоето отбопрче там де да знам какъв си тъпо говедо или тъпо чорбе.[/quote]

Ей ,Примитив/Litex_go/...Псува ме в писмо, изказваш се не подготвен за "велики революционери при това мъртви"-ум да ти зайде от такава мисъл и такъв изказ!!!! В Милано живял, не бачкал ,както другите българи там ,като роби/това са твоите думи/...Всичко ти прощавам, но да обиждаш българчетата в чужбина, това никога!!! Да беше възприел нещо от културата на италянския народ бе елемент такъв !!! Или от тука, от изказалите се други фенове на вашия отбор по тази тема !!! Личи си ,че всички бяха обидени от темата , но все пак не прекрачиха границата на възпитанието...
Последна промяна от last_thracian на 02 апр 2008 21:18, променено общо 1 път.
thracian

Върни се в “Литекс”