Гриша Ганчев приключва с Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Гриша Ганчев приключва с Литекс!

Мнениеот Muscarin » 23 май 2012 22:28

Мисля, че футболистите на Литекс ще се чустват добре в Пловдив.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 23 май 2012 22:38

Един бастион на селянията отива в забвение . :mrgreen:
И други ще го последват.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 23 май 2012 22:42

Спомням си първия път Гриша Ганчев като остави отбора пак имаше хора, които казваха че Литекс ще изпадне, но това не се случи, а даже и първата спечелена купа на България е под името "Ловеч" и чак след това Гриша Ганчев взе отбора отново, така че не бързаите да ни отписвате. Това, че ще играем с юнушите не означава че сме се запътили към Б група.

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 23 май 2012 22:50

trakia написа:
локо до живот написа:абе вие тва вярвате ли го?колкото ние боикотирахме финала...

е вие поне донесохте купата в столипиново и сега сички седите пред малкия екран и стискате палци на лудогорец. а литексите ще трябва да извадят от скрина позабравените фланелки с емблемка Осъм Ловеч ! :)

А вие си умирате от яд на село :)

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 23 май 2012 22:57

Не знам защо толкова много хора злобеят и се радват на такива новини???

Винаги съм си мислил, че рано или късно ще се случи нещо подобно, поради простата причина че отборът зависи от един човек. НО не мога да разбера защо се радвате?
Този сезон Литекс участва в някои от най-стойностните мачове в България. Веднага се сещам за мача ни с тях на Герена, който спечелихме с 3:2. Закриването на отбора ще намали качеството 100%. Ако паднат в по-долна дивизия, кой ще дойде на тяхно място? Спортист Своге ли? Или да оставим Видима Раковски?

Четох внимателно думите на Дихонов и ми се иска това пак да е моментно и емоционално решение на Ганчев! Ще е адски глупаво след толкова инвестиции, стадион, школа да оставят всичко! Ако те играят само с юноши ви гарантирам, че пак ще са в Топ 6. Георги Миланов, Илия Миланов, Страхил Попов, Евгени Александров, Момчил Цветанов, Сашо Цветков, Никола Колев, Румен Руменов + още сумати момчета от школата ще се справят със сигурност доста добре.

На мен лично ми е много интересно как ще се развие тази ситуация, но стискам палци Литекс да запазят отбора.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 23 май 2012 23:13

Някой вярва ли сериозно на тая новина??? Някой да е строил къщичка за птички? А след като я е построил да я е хвърлял в огъня?
Милиони евра са заровени в тоя отбор, имат една от най-добрите юношески школи. Представяте ли си селски отбор да играе на стадиона, който е в Ловеч?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 24 май 2012 00:14

Дано да не е истина, заформяше се интересно първенство - Левски, цска, Лудогорец, Черноморец, Локо Пд, Литекс... тъкмо почна да изплува бг футбола и сега...отборите с хубави стадиони заслужават да са в а група !
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 24 май 2012 00:36

До 5 години никой няма да помни, че е имало такъв отбор. Жалкото е, че хората с пари и тези, които искат да инвестират не го правят в отбори с традиции и фенове. Примерно Литекс - Монтана 200 човека публика та това е супер смях и бият с 5:0 и какво от това, а атмосфера на стадиона липсва. Надявам се Лудогорец да не са така най-малкото в момента с най-скъпите билети стадиона им почти винаги е пълен. Но дори и това да стане Домусчиев е умен човек и ще спре да дава пари ако се изгуби интереса към клуба. Литекс след някоя и друга година може и да го няма, но отборите с традиции винаги ще ги има какво и да правят с тях.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 май 2012 01:27

Идеята е следната:
Спират се парите за трансвери на чужди футболисти, следователно и неоправдано високите заплати и се разчита на момчета родно производство, тоест момчета от школата. Гришата е разочарован от безотговорността на футболисти, за които са дадени големи пари, плащат се високи заплати и те се мърдосват на терена, така че се спират неоправданите харчове и ще се разчита на момчета, които са израстнали в Литекс и оценяват създадените им условия.
Аз лично не виждам нищо лошо в това !
На зложелателите ще кажа:
Продължавайте да мечтаете и да гадаете !

САМО ЛИТЕКС !!!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 24 май 2012 02:48

lokofan написа:
rhaegar написа:Рано или късно се случват тези неща. И с Лудогорец ще стане същото някой ден. Иначе е жалко, че един от малкото богати българи, които инвестират и в т.нар. ни футбол го гонят по този глупав начин.

Защо наричаш глупав начин , разследването срещу Гришата??? Ами ако наистина е трафикант и ДДС-ар смятам че трябва да се разбере. Нали всички искаме бандитите ограбвали държавата ни да си получат заслуженото. Аз не знам дали Ганчев е такъв, но щом тече разследване нека вярваме на МВР и изчакаме резултатите от него.

чявека поне спонсорира спорта за разлика от другите престъпници милионери които трябва да ги заколим :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Върни се в “Литекс”