Литекс : Лятна селекция и подготовка, сезон 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка, сезон 2012/2013

Мнениеот Blagoy » 19 май 2012 12:54

То, ако става въпрос, и Витята е правил "люхове", но си го уважаваме и е със статут на легенда за нас. Аз в този идеален състав вместо Илия Миланов би сложил Седрик Камбон- стабилен защитник, с мачове за младежите на Франция. Но Правилния не го хареса и го изгони. Сега Камбон играе в Лига 1 на Франция на доста добро ниво в Евиан.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 май 2012 13:20

Нямах за цел идеален състав, а състав с играещи към момента и футболисти минали през Литекс, щото мнението на iliyan79 е доста провокативно, че видиш ли само слаби сме вземали и т.н.
Дори и силни да имаме, нивото у нас е такова, че няма как да ги задържаме тук, а с всяка продажба на силен футболист спада и нивото докато открием негов заместник
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 май 2012 18:25

След днешното шоу на "Българска армия" тази тема става още по-важна .Да се стягат мениджъри ли са ,скаути ли са -кви са незнам,ама да намерят наистина добри футболисти които да върнат ЛИТЕКС където му е мястото,а и естественнно всички некъдърници като Мирасема,Итуа и т.н да се изметат :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 май 2012 19:32

Спокойно всичко по реда си :)
А и това се очакваше днес на армията и не виждам защо трябва да се приема по този начин едва ли не като изненада.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 20 май 2012 10:13

Когато позволиш да бъдеш надигран по този начин, във такъв важен мач! НЯМАШ МЯСТО ВЪВ ЕВРОПА! Аз си мисля ,че дори едно равенство с Цска щеше да е по добре и да съхрани шансовете ;) ,но явно на Жос,Итуа,Мирасема и Никасио им се пребира удома! :twisted: Ами прав им път!! За пореден път доказах на своите критици,които не са съгласни с моето мнение,че не говоря празни приказки!!! :x Искаше ми се да не бях прав,но "УВИ"!Това са нашите трансвери!! Искам да засегна малко и Христо Янев,които не пожела да вземе участие в този толкова важен мач!!! Само едно ще му кажа, с тези си изяви тои доказа на всички ,че е бедна душа а не профисионален играч които обича и защитава цветовете на отбора в които играе! :o Да много е дал на Литекс,но с последните си мачове и желания се превърна в "Юда" предатела! (Много обичал Цска)?! Къде ти е профисионализма бе МОМЧЕ???? На г.н Стоилов пък и Съдиите му били виновни и му било ясно!? Какво му е ясно? Срещу Цска нямаше съдиски грешки ,които да лишат Литекс от победата?! Когато паднеш с 4-1 резултат от Отбор които ,пада от Септември Симитли , Миниор и слабака тази година Левски,нямаш място във ЕВРОПА!!!! и последно искам да вметна, че в момента няма играч на Литекс които да ми напълни душата!! А и след продаването на Том и Дока нещата станаха още повече трагични!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 20 май 2012 12:17

Не съм съгласен само за Марсело Никасио ...ами с кой да играе зад него ...ЯНЕВ игра в началото ,но след това станаха тези скандали,Ваюши играе през 2/3 мача ,Момчил Цветанов и Галин Иванов са много непостояннни,а Мирасема е кръгла нула .Само Георги Миланов се опитва да му прави положения ,ама сам - на 20 години - НЕ СТАВА .Няма футболисти зад него .........Момчил Цветанов и Галин Иванов имат по 3 точни центрирания за целият полусезон ...как да стане :o
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 май 2012 20:57

Литекс се нагъзи на ЦСКА, за да може да има шансове за Европа, защото ако Лудогорец стане шампион това няма как да се случи.
При победа над Локомотив Пд, Черноморец ако загуби точки в Монтана и ЦСКА стане шампион Литекс ще играе в Европа.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 май 2012 23:15

много сметки правите бе и пак сте обАркали темите.
Помислих, че водите дискусия около напускащи футболисти, вие сте я оспамили с други неща.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 май 2012 01:07

Взимаме Фалкао и мачкаме наред, а следващата година Ганчев обявява банкрут и ни взима някой шейх :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 21 май 2012 15:12

На никои не се е нагъзил Литекс! г.н Стоичков не би рескувал своето име за нещо подобно! Ако имаше уговорка резултата щеше да е 2-1 за Цска , а не 4-1 разгром и срам! Поне веднъж си признаите слабоста и неуспешните трансвери! Един Черноморец, привлече по добри футболисти от Литекс! А с младежите на Литекс и няколко несполочливи чужденци няма как да станем шампиони! Загубихме и полуфинала у дома,това говори че Литекс не участва в подкупването на съдиите както твърдяха някои червени и сини спецове! Още с фиаското в европа ми беше ясно какво ще стане, но имаше малка надежда! Футболистите които Стоичо доведе бяха с богата визитка! Жос играл рамо до рамо с Карим Бензема,Мирасема и Кодо ефективни и добри играчи в 3-та не професионална девизия,Ваюши пък играч на годината в Албания!!!И какви ли не още приказки от 1001 нощ! Успяха да ни замажат очите, и да повярваме че поне след провала в европа в бг нещо ще покажат тези Звезди! С цялото ми уважение към Литекс заявявам , че по слаби играчи от тези не бях наблудавал никога от както отбора се казваше Лех!!!! Дори издънките за всички времена на Литекс ДЕДЕ И КЛАУДИО ГРАФ бяха по добри! А този Итуа Онага е трансвера на сезона :) футбола си му е в кръвта! :) :) :)

Върни се в “Литекс”