Странджата написа:Сега не съм съгласен. Не са мудни, а са страшно зависими! Представяш ли си какъв е бил натискът, за да подлагат на съмнение решенията на тези комисии и да търсят начин да ги ревизират. Ами ако ръководителите на Литекс бяха реагирали веднага, ако си бяха посипали главите с пепел, ако бяха предложили сами някакво по-прилично наказание преди първата комисия, дали не би се намерило решение. Но тогава скритат цел - Левски, нямаше да е поразена. И тъй като високомерието и циничната самоувереност на тези, които извадиха Литекс от терена - не от групата, е безмерна, накрая трябваше да се избира - или Литекс, или федерацията ...
Времето обаче ще покаже каква е била целта на операцията изваждане на отбора от терена - сега само можем да гадаем ...Защото за самоубийствено решение на някой си Стойчо Стоилов - за този даже и не се пише, че ЕнДженер!- е даже смешно да се мисли ...
Човек, ти изкара Гриша Ганчев по-голям от Флорентино Перес.
Натиск имало да остане Литекс в А група, а в Испания няма ли натиск от Реал да останат за Купата на Краля, но НЕ СТАВА, ИМА СИ ПРАВИЛА!
За Реал може, за Литекс не?!?
И ми говориш да си посипват главите с пепел в Ловеч, та белким им се размине.
Има си правила!!!
Ако е имало натиск, още по-зле, показателно е в каква държава живеем.
Пак ти казвам, знам, че си Левскар, няма никаква цел да се поразява Левски или който и да е.
За момент забрави клубовете, майната им на тези дървари, мили родни, дето като дойде Иртиш и Йелгава и им разказват играта.
Те не са важни, важна в случая е реакцията на БФС.
А тя е просто реакция на пу*ки, мъжки пу*ки.
Сезона ще свърши, те още не са решили кой е аут, какво класиране ще има и т.н.
То от пиене и ходене по държавите нямат време, ангажирани са, горките...

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.