ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

валкареджио
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс

Мнениеот валкареджио » 22 яну 2016 19:50

Червената пропаганда е в пълен ход.
Всички доносници,агенти и шпиони вкупом започнаха да изливат помия срещу отбора на народа.
Най вече привържениците на турско комунистическия отбор с червени екипи.влезнал по административен начин в А група и останал с благословията на милко калев балев.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 яну 2016 19:50

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Абсолютно опасна игра срещу вратаря,нагло и демонстративно.Това няма как да го отречете и не виждам защо го обсъждаме.а,да,за да оправдаем съдията за дузпата.Е,не се получава,дузпа няма , а фал за Литекс и картон за провокатора.

За да разбираш футбола не е достатъчно само да си фен на ЦСКА и да мразиш "Левски"! И аз не ги харесвам, но да тръгна да си кривя душата за точно тази ситуация-никога няма да стане!

Аз не мразя никой!Презирам подуянци,но не ги мразя.За разлика от теб и омразата ти към ЦСКА.За дузпата не съм и очаквал друг отговор от теб.Омразата към ЦСКА при теб е по-силна от истината и друг отговор би ме изненадал.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 яну 2016 19:52

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Абсолютно опасна игра срещу вратаря,нагло и демонстративно.Това няма как да го отречете и не виждам защо го обсъждаме.а,да,за да оправдаем съдията за дузпата.Е,не се получава,дузпа няма , а фал за Литекс и картон за провокатора.

За да разбираш футбола не е достатъчно само да си фен на ЦСКА и да мразиш "Левски"! И аз не ги харесвам, но да тръгна да си кривя душата за точно тази ситуация-никога няма да стане!

Аз не мразя никой!Презирам подуянци,но не ги мразя.За разлика от теб и омразата ти към ЦСКА.За дузпата не съм и очаквал друг отговор от теб.Омразата към ЦСКА при теб е по-силна от истината и друг отговор би ме изненадал.

Всички турци презирате Левски. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 яну 2016 19:55

Мистри написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Знам , че си запознат с това кой презират турците,нали Герена е бастион на ДПС!Там турците провеждат своите политически агитации.За това предполагам и познанията ти за тях е от първа ръка.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 яну 2016 19:58

JimBeam написа:
Blue1914 написа:
JimBeam написа:
Blue1914 написа:Страшно нелепо е да се анулират резултатитие на клуб, играл на разменено гостуване с абсолютно всички отбори. Но ако правилата наистина са такива... За мен лично най-справедливо би било да се зачетат резуртатите до 18 кръг, после служебни победи. Така Лудогорец повежда на Левски с 2 точки

То е и страшно нелепо да извадят един отбор по средата на сезона само, защото е прекъснал мача по нареждане на друг човек, но нали искахте да се спазват законите ето сега се спазват както трябва.

И двете неща са нелепи. Чак такова ниво на коплексирана омраза към синия отбор също 8-) Не се отнася само за теб. За ваше нещастие и наше забавление.

Вие правите така, че да се отнасят всички към вас по този нечин. Не може хем да искаш най суровото наказание за друг клуб и когато и вас ще ощети тази работа да почвате да търсите някакви вратички като това да се аналират резултатите на Литекс не от първи кръг, а от 18, защото така за вас ще е по изгодно. Виждаш ли колко отвратително изглежда подобно искане което съм цитирал най напред?

Ей го е ще ти го отделя да го видиш хубаво какво иска ваш фен.

За мен лично най-справедливо би било да се зачетат резуртатите до 18 кръг, после служебни победи

Най спрведливо било, за кого? Най-справедливо беше да оставят Литекс в А група да им праснат една солена глоба и да речем минус 6 точки и готово, а не да ги вадят по средата на сезона и сега да се чудят те какво да правят до лятото.

Е не може хем тей, хем иначе за да е удобно на вас.

С тоя фен, дето си ми го цитирал, уж водиш диалог :mrgreen:

Най-справедливо е за всички, които са си дали зор, показали са качества и са взели нещо от домакинството и гостуването със силния отбор на Литекс тази есен. Очевидно преди години са се запазвали резултатите, дори без да има значение дали си домакинствал или гостувал на изхвърления/отказалия се в първия полусезон. В тази ситуациа има паритет и в това отношение. Това че декември месец се играха още два мача от пролетните четвъртинки си е съвсем отделна тъпотия.

ПП По тази система Левски пак остава назад в класирането. С 2 точки.

Освен това... моля те, опитай се да забележиш, че съм писал, че все пак приемам решението, ако правилата наистина са такива. Да не говорим, че далеч не всички левскари искаха изхвърляне на Литекс на всяка цена. Също както далеч не всички нелевскари искаха тяхното оставане въпреки всичко :!:
Последна промяна от Blue1914 на 22 яну 2016 20:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 яну 2016 20:02

GOLEADOR написа:
Мистри написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Знам , че си запознат с това кой презират турците,нали Герена е бастион на ДПС!Там турците провеждат своите политически агитации.За това предполагам и познанията ти за тях е от първа ръка.

Дори аватара ти е като полумесец.
Инджов ти е собственик.
Молите се на "Турския господ" да го има отборът ви. :lol:
Чалмата ти е на закачалката в "антрето".
"Първата ръка" те е обрязала.Умствено дори.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2016 20:04

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Аха, ти не мразиш "Левски", но аз мразя ЦСКА :mrgreen: Ти не мразиш, но когато някой не харесва ЦСКА, то той непременно го мрази-да ти имам армейската логика аз на теб :mrgreen:

Заявявам ти го в прав текст:
-След като твърдиш, че няма дузпа за "Левски" и има нарушение срещу вратаря на "Литекс", то ти си нямаш понятие от правилата на футбола!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 22 яну 2016 20:05

хаха цял ден чета и се наслаждавам на жално мучене и саркастично и злорадо грух-грух. чета и ми става едно едно мило и приятно.
за тези, които ся се вайкат като обран евреин, ще кажа, че всичко тръгна от тук:
незачетен, но иначе редовен гол на танцуващия с трансфери, в мач, в който бяха направени за срам с 3 гола в продълженията с човек повече и бонус спестена дузпа. добро начало, нали? продължи с реваншистко съдийство още от 3-тата минута, именно, заради отменения гол на" радостта на герена". това съдийство беше продиктувано и именно това беше видимата страна на натискът, за който се говори сега. гочо йорданов-сметкаря на мокета направо бродираше със свирката и то предимно в червено. на селския нрав това не се нрави и се запрятат ръкави и се демонстрира една непримиримост със ставащото, изваждайки отбора от терен. никой с голямо самочувствие няма да остави някви помяри като съдията да му се празнят на физиономията.
с две думи, геренци, заради един отменен гол на един посредствен идол, в един срамен за тях мач, решиха да си позакърпят честта с една победа в мача за първенство със "другите средства на тонев", но и там удряха на камък до момента, в който се стигна до втория картон и дузпата, изкарала на яве борческата непримиримост на гришата. смешното тук е, че футболистите не са искали да излизат, а да ви бият и с 9 човека или поне да не загубят. :o
сами сте си виновни, уважаеми подуенци, няма на кой да се сърдите! Ако бяхте си приели загубата в ловеч и да си изиграете домакинството с вдигнати глави, но честно, сега нямаше да има тия разправии.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 яну 2016 20:09

Графът написа:хаха цял ден чета и се наслаждавам на жално мучене и саркастично и злорадо грух-грух. чета и ми става едно едно мило и приятно.
за тези, които ся се вайкат като обран евреин, ще кажа, че всичко тръгна от тук:
незачетен, но иначе редовен гол на танцуващия с трансфери, в мач, в който бяха направени за срам с 3 гола в продълженията с човек повече и бонус спестена дузпа. добро начало, нали? продължи с реваншистко съдийство още от 3-тата минута, именно, заради отменения гол на" радостта на герена". това съдийство беше продиктувано и именно това беше видимата страна на натискът, за който се говори сега. гочо йорданов-сметкаря на мокета направо бродираше със свирката и то предимно в червено. на селския нрав това не се нрави и се запрятат ръкави и се демонстрира една непримиримост със ставащото, изваждайки отбора от терен. никой с голямо самочувствие няма да остави някви помяри като съдията да му се празнят на физиономията.
с две думи, геренци, заради един отменен гол на един посредствен идол, в един срамен за тях мач, решиха да си позакърпят честта с една победа в мача за първенство със "другите средства на тонев", но и там удряха на камък до момента, в който се стигна до втория картон и дузпата, изкарала на яве борческата непримиримост на гришата. смешното тук е, че футболистите не са искали да излизат, а да ви бият и с 9 човека или поне да не загубят. :o
сами сте си виновни, уважаеми подуенци, няма на кой да се сърдите! Ако бяхте си приели загубата в ловеч и да си изиграете домакинството с вдигнати глави, но честно, сега нямаше да има тия разправии.

Върнисоциалнитепомощискоитоживеешнагърбананас българитеитогавакоментирай.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 яну 2016 20:10

Графът написа:хаха цял ден чета и се наслаждавам на жално мучене и саркастично и злорадо грух-грух. чета и ми става едно едно мило и приятно.

Аз по-несвързано мнение не бях чел. Сами сме си виновни, че Литекс напуснаха? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Литекс”