Ще извадят ли Литекс от А група?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще извадят ли Литекс от А група?
Бедоя беше точно толкова виновен колкото и Йонсен, наказанията на 2-та трябваше да са еднакви ЖК.
Абе тоя Влади (Гаджев) бил голям жалкар бе. Сега гледах репортажа и го видях колко е жалък. Литекс като излезнаха и Владко започна да се радва и да скача пред публиката все едно са влезли в ШЛ. Тъпо е да се радваш на подобна победа, някак си е жалкарско. Разбирам да биеш с 3:0 и да се кефиш, но да идеш да скачаш след подобни циркове...
Запореден път се убеждавам, че футболистите са рядко тъпи парчета.
TheKoi4i написа:Teo написа:TheKoi4i написа:Ако ще и 5 червени картона да се дадат, като ги има, да ги извади. Съдията си свири напълно по правилника, едиствената претенция може да е към фала на Минев, ама и там Асприля попреигра.
Да попреигра.. оня просто го докосна с пръстче... ти видя ли колко нагло го избута в гръб при спряла игра? Това на ЗАПАД го санкционират - ЧК.
@ Няколко минути след това при идентична ситуация, Бедоя петлето се ежи нещо оня го избута и ГЕОРГИ тича с ЧК ХАХАХА![]()
![]()
Такива бутаници при фал има във всеки мач по 5-6 минимум, виж Бедоя един път беше ударен при фала, втори път бутнат и НЕ ПАДНА, бутнат беше ТРЕТИ ПЪТ и едва тогава последва реакция от съдията.
По твоята логика значи Бедоя не е преиграл? И при двете ситуации първото на Минев и след това Йонсен се дават червени картони
@ Не може за една ситуация да дадеш жълт, а за другия червен... при удар/изблъскване в гръб даже е по груба отколкото лице в лице
Кашчей написа:TheKoi4i написа:Някой ако си пусне ситуацията с Гаджев ще види, че в нито 1 момент Гаджев не поглежда към противника, за да го удари, а гледа само и единствено топката и се опитва да я отиграе. Ако го беше ударил умишлено да го изгонят ...
Ти верно ли смяташ, че като не гледаш към някого, който е встрани или малко зад теб не можеш му перна един лакет, така, съвсем случайно?!
Нали това казвам, че е съвсем случайно
-
валкареджио
- Контакти:
Много ми е кефффффф,че се случи точно както аз си мислех.
Хем да вземем три точки,хем да накажат латекса.
Ако бяхме по едили с три гола и супер игра,толкова нямашеда съм доволен.
С един куршум три заека,опс четири.
Това е положението,от пролетта свикваите с пълната доминация н а ”ЛЕВСКИ” в първенството.
Много,ама много ми е кеф
Три точки
Изваждане на люляците от А група,па нека се обединяват ако искат и с панчарево и с кокаляне
Запазване на статуквото в челото,догодина ще бъдем съвсем различен отбор...ТРЕПЕРЕТЕ!
Патова ситуация за ония от градинката с миризливите тоалетни и гр.га.
Нема такъв кеффффф
Това е положението,от пролетта свикваите с пълната доминация н а ”ЛЕВСКИ” в първенството.
Много,ама много ми е кеф
Три точки
Изваждане на люляците от А група,па нека се обединяват ако искат и с панчарево и с кокаляне
Запазване на статуквото в челото,догодина ще бъдем съвсем различен отбор...ТРЕПЕРЕТЕ!
Нема такъв кеффффф
Teo написа:TheKoi4i написа:Teo написа:TheKoi4i написа:Ако ще и 5 червени картона да се дадат, като ги има, да ги извади. Съдията си свири напълно по правилника, едиствената претенция може да е към фала на Минев, ама и там Асприля попреигра.
Да попреигра.. оня просто го докосна с пръстче... ти видя ли колко нагло го избута в гръб при спряла игра? Това на ЗАПАД го санкционират - ЧК.
@ Няколко минути след това при идентична ситуация, Бедоя петлето се ежи нещо оня го избута и ГЕОРГИ тича с ЧК ХАХАХА![]()
![]()
Такива бутаници при фал има във всеки мач по 5-6 минимум, виж Бедоя един път беше ударен при фала, втори път бутнат и НЕ ПАДНА, бутнат беше ТРЕТИ ПЪТ и едва тогава последва реакция от съдията.
По твоята логика значи Бедоя не е преиграл? И при двете ситуации първото на Минев и след това Йонсен се дават червени картони![]()
@ Не може за една ситуация да дадеш жълт, а за другия червен... при удар/изблъскване в гръб даже е по груба отколкото лице в лице
Добре така да е, щом казваш, но ситуациите са различни, просто защото Йонсен удари Бедоя 3 път
galin56 написа:Абе тоя Влади (Гаджев) бил голям жалкар бе. Сега гледах репортажа и го видях колко е жалък. Литекс като излезнаха и Владко започна да се радва и да скача пред публиката все едно са влезли в ШЛ. Тъпо е да се радваш на подобна победа, някак си е жалкарско. Разбирам да биеш с 3:0 и да се кефиш, но да идеш да скачаш след подобни циркове...Запореден път се убеждавам, че футболистите са рядко тъпи парчета.
Помислил си е че са му признали гола в Ловеч в троен размер- затова
Закривайте Латекса и да се свършва с тоя "проект".
валкареджио написа:Много ми е кефффффф,че се случи точно както аз си мислех.
Много,ама много ми е кеф
Три точки
Нема такъв кеффффф
Честити калъфки.Коледни,синички
TheKoi4i написа:bai_ivo2 написа:TheKoi4i написа:Някой ако си пусне ситуацията с Гаджев ще види, че в нито 1 момент Гаджев не поглежда към противника, за да го удари, а гледа само и единствено топката и се опитва да я отиграе. Ако го беше ударил умишлено да го изгонят ...
аИДЕ СТИГА С ТОВА НЕ БИЛ ИСКАЛ НЕ ЗНАЕЛ МИ ТО И ИГРАЧИТЕ НА ЛИТЕКС ПО ТАЯ ЛОГИКА МОЖЕ ДА СА СИ МИСЛЕЛИ ЧЕ ПРАВЯТ ЛИЦЕВИ ОПОРИ А ИГРАЧИТЕ НА ЛЕВСКИ ПРОСТО СА ИМ СЕ ИЗПРАЧИЛИ
Затова казах пусни си ситуацията бе, каун.
АЗ СЪМ Я ГЛЕДАЛ ДОСТА ПЪТИ НО ТИ СИ ИЗВАДИ ГЛАВАТА ОТ ГЪЗА И ВИЖ КАК СЛУЧАИНО РЪКАТА НА ГАДЖЕВ ИЗВЕДНЪЖ СИ СМЕНЯ ПОСОКАТА.Няма никаква полза да замахва така с ния това по никакъв начин не му помага да скочи по високо а ти виж и 12 минута Минев как фаулира грубо асприля но явно главния беше решил че помошника получава топлинен удар та си вее с флага