Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Литекс бесни от съдийството

Мнениеот Red_Girl » 02 авг 2011 19:41

Reckless написа:
TristaNNN написа:Значи, аз съм последният човек, който ще дава акъл на Пенев какво и как да прави. Да не говорим, че грам не ме интересува мнението на феновете ви. Проблемът е друг:

Проблемът е, че си въобразяваш, че твоите мнения ни интересуват и се напъваш да пишеш тук. Никой от феновете на Литекс не ти приема постовете на сериозно и ти и твои съмишленици с някакъв животински инат продължавате със смешните напъни с някаква си ваша цел, за която не ни дреме.
И тази red girl и тя само за лягане приказва, сякаш това й е основния приоритет в живота.

Ми, ако си свалиш оранжевите очила и прогледнеш, ще си на моето мнение.А за мойте приоритети не се тревожи.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 02 авг 2011 21:00

Red_Girl написа:
Reckless написа:
TristaNNN написа:Значи, аз съм последният човек, който ще дава акъл на Пенев какво и как да прави. Да не говорим, че грам не ме интересува мнението на феновете ви. Проблемът е друг:

Проблемът е, че си въобразяваш, че твоите мнения ни интересуват и се напъваш да пишеш тук. Никой от феновете на Литекс не ти приема постовете на сериозно и ти и твои съмишленици с някакъв животински инат продължавате със смешните напъни с някаква си ваша цел, за която не ни дреме.
И тази red girl и тя само за лягане приказва, сякаш това й е основния приоритет в живота.

Ми, ако си свалиш оранжевите очила и прогледнеш, ще си на моето мнение.А за мойте приоритети не се тревожи.

Да сваля оранжевите и да сложа червени, така ли ? А за приоритетите ти не се тревожа а констатирам. Ако се тревожех за нещо свързано с твоя отбор, щях да съм във вашия раздел и да пиша там. Фактът, че ти се изливаш тук, говори красноречиво !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2011 21:02

Reckless написа:

Е не го гледай от черната страна - затова е форумчето: да си полафим, всеки да сподели мнение, някой да му каже, че не е прав и така ... пък на кой колко му дреме - на никой не му пука :mrgreen: Ти така го казваш, все едно сън не спя и хляб не ям, та да ви спамя тука :lol: Аз си казах, каквото исках, пък нали се сещаш колко ме боли кой и как го тълкува. А за red girl не знам, питай си я на лична какви са и приоритетите :lol:
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 авг 2011 22:00

Reckless написа:
Red_Girl написа:
Reckless написа:[

Да сваля оранжевите и да сложа червени, така ли ? А за приоритетите ти не се тревожа а констатирам. Ако се тревожех за нещо свързано с твоя отбор, щях да съм във вашия раздел и да пиша там. Фактът, че ти се изливаш тук, говори красноречиво !

Ами мачът беше между моя и твоя отбор, затова и пиша тук. Другите неща свързани с вас не ме интересуват. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 03 авг 2011 11:24

Red_Girl написа:Ами мачът беше между моя и твоя отбор, затова и пиша тук. Другите неща свързани с вас не ме интересуват. ;)

Да разбирам, че нямате тема за мача във вашия раздел ли ?
"Литекс бесни от съдийството", какво общо има с вашия отбор, или и ти се смяташ за част от съдийството ?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 авг 2011 11:29

Reckless написа:
Red_Girl написа:Ами мачът беше между моя и твоя отбор, затова и пиша тук. Другите неща свързани с вас не ме интересуват. ;)

Да разбирам, че нямате тема за мача във вашия раздел ли ?
"Литекс бесни от съдийството", какво общо има с вашия отбор, или и ти се смяташ за част от съдийството ?

Ми съдийството е свързано с моя тобор, тъй като явно според са ни подкрепяли, От тази гледна точка съмв правото си да се намеся. :)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 авг 2011 11:44

Правата на намиращия се пред пенсия Антон Генов са спрени заради изцепките му на финала за Суперкупата Литекс - ЦСКА.

След като изкара мача перфектно и без никакви груби грешки, за какво са го пък наказали ветеринара. :roll:
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 03 авг 2011 13:45

PFC Litex написа:
Правата на намиращия се пред пенсия Антон Генов са спрени заради изцепките му на финала за Суперкупата Литекс - ЦСКА.

След като изкара мача перфектно и без никакви груби грешки, за какво са го пък наказали ветеринара. :roll:

Умно момче ми изглеждаш,но понякога пишеш глупости.Това ,че е наказан ме довежда до мисълта,че спонсора ви коли и беси в БФС и амбициите му за тази година ще са същите ,като миналата.....дано поне имат покритие и да покаже нещо извън Бг или поне да опита и там да работи със съдиите,като у нас.....тогава може и да победите довечера!
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 авг 2011 14:23

Явно не си хванал иронията в постът ми.
Как е свирил ми е през каскета, но наказанието е здраво миене на ръчички, защото дали ще свири или не, така или иначе декември спира със съдийството, така че все тая.
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 03 авг 2011 14:32

PFC Litex написа:Явно не си хванал иронията в постът ми.
Как е свирил ми е през каскета, но наказанието е здраво миене на ръчички, защото дали ще свири или не, така или иначе декември спира със съдийството, така че все тая.

Не знам за ирония,но си е извиване на ръчички....дамек,ако не пускате аванта на Литекс и свирите нормално,ще ви последва съдбата на Генов!
Изображение

Върни се в “Литекс”