Blue1914 написа:JimBeam написа:Blue1914 написа:Страшно нелепо е да се анулират резултатитие на клуб, играл на разменено гостуване с абсолютно всички отбори. Но ако правилата наистина са такива... За мен лично най-справедливо би било да се зачетат резуртатите до 18 кръг, после служебни победи. Така Лудогорец повежда на Левски с 2 точки
То е и страшно нелепо да извадят един отбор по средата на сезона само, защото е прекъснал мача по нареждане на друг човек, но нали искахте да се спазват законите ето сега се спазват както трябва.
И двете неща са нелепи. Чак такова ниво на коплексирана омраза към синия отбор същоНе се отнася само за теб. За ваше нещастие и наше забавление.
Вие правите така, че да се отнасят всички към вас по този нечин. Не може хем да искаш най суровото наказание за друг клуб и когато и вас ще ощети тази работа да почвате да търсите някакви вратички като това да се аналират резултатите на Литекс не от първи кръг, а от 18, защото така за вас ще е по изгодно. Виждаш ли колко отвратително изглежда подобно искане което съм цитирал най напред?
Ей го е ще ти го отделя да го видиш хубаво какво иска ваш фен.
За мен лично най-справедливо би било да се зачетат резуртатите до 18 кръг, после служебни победи
Най спрведливо било, за кого? Най-справедливо беше да оставят Литекс в А група да им праснат една солена глоба и да речем минус 6 точки и готово, а не да ги вадят по средата на сезона и сега да се чудят те какво да правят до лятото.
Е не може хем тей, хем иначе за да е удобно на вас.