Изхвърлиха Литекс от "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Изхвърлиха Литекс от "А" група

Мнениеот daniel875 » 16 дек 2015 22:08

Мистри написа:Явно ББ е прав за остатъка в тази територия.
Щом не сте разбрали ,че всичко има връзка и това е поредното " изхфургане" в лицето на хората.
Весела Коледа и да ядете все свинско , мУсУлмани. :mrgreen:

Фифи, всички сме жертви на случващото се, но като казвам всички, имам предвид не само у нас, а като цяло по света. Само че много по-важни сме ние, защото своето винаги заслужава водещо внимание. Всички българи сме жертви на един огромен заговор от много високо ниво, така че нека гледаме играта футбол, но да имаме едно наум, че футболът не е всичко. Здравето ни е много по-важно от някаква си игра, която отдавна се е самозабравила ;)
Весели празници и на теб!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 дек 2015 22:10

PFC Litex написа:Изхвърлени сме, заслужаваме си го, но ми се струва, че съвсем скоро тая алинея ще бъде променена, тъй като може да създаде прецедент.
Хипотетично утре още 4-5 отбора решат да напуснат умишлено стадиона, какво ще се случи с първенството?

Такива абдали като вас няма :idea: :!: Кой ще напусне групата?КОЙ :?:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 16 дек 2015 22:11

iori написа:
iori, мечо пух те изостави и вече страдаш от липса на мъжко внимание ? :lol:[/quote]
Аз страдам и ти пожелавам цял живот здраве и късмет, и за винаги владоГ да е капитан на любия ти отбор(спортист от неземна класа, спортсмен от космическа величина), и не на последно място все същите обичащи футбола фенове(с качулки) които да събличат всеки тренер за добре дошъл.[/quote]

Йори , благодаря за пожеланията.И аз ти по желавам корем да ви е шеф цял живот и Маджо да те обича , няколко пъти на ден.:lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 дек 2015 22:13

Daniel,Защо да си мълча и да не говорят по тия теми? Заради тия хора (хората без лица и име*) моя клуб го изхвърлиха в долните нива на футбола да се лута. Случайно ли беше 2009 когато кмета на София по онова време внедри сметопочистващата фирма във ЦСКА София. Преди това една тройната рекетираща власт прати клоуна лъжец Лупи, а след това го върна. Гробокопачите дойдоха изкопаха гроба и се опитаха да ни хвърлят в него, ама греда - ЦСКА София стана още по-силен. Не може да ни убие мутро-олигархията не може, колкото и да се опитва, зад клуба стоят общество от хора което никак не е малко. Защото, ако ние бяхме като Локо СФ (без тези хора) щяхме да сме в тяхната ситуация. Нищо лично към момчетата, пожелавам им възможно най-бързо изкачване на стълбата.

ПП Въпроса е какво печели ПФК Левски да няма силни отбори в А група :?:

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 16 дек 2015 22:13

http://www.gol.bg/levski/2015-12-14/lev ... ile-snimki
Тук владоГ взима автограф от качулките с надеждата, когато стане тренер или директор да не го събличат и него пред журналисти.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 дек 2015 22:14

sandi74 написа:
PFC Litex написа:Изхвърлени сме, заслужаваме си го, но ми се струва, че съвсем скоро тая алинея ще бъде променена, тъй като може да създаде прецедент.
Хипотетично утре още 4-5 отбора решат да напуснат умишлено стадиона, какво ще се случи с първенството?

Санди, не задавай въпроси, а питай КОЙ - той знае всичко ! Ако е рекъл г-н КОЙ, може да видите и ЕТ !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 дек 2015 22:15

На алинея 1 и куца нещо. Защо трябва да вадят отбора, щом играчите са напуснали по собствено желание терена?
То утре някой от чичковците с парички може да платят на 10 играча на някой отбор , за да си напуснат терена ейтака демонстративно. Отбора с какво е виновен в случая, че трябва да се погубва? Трябва малко да се разменят алинеите май. Ако длъжностно лице изкара отбора, тогава трябва да има наказания, както стана с Литекс. Този човек, после феновете на изхвърленият отбор ще си го "оправят".
Последна промяна от James Beattie на 16 дек 2015 22:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 16 дек 2015 22:15

sandi74 написа:

А бе, оня халтавия Петьо и той като нищо може да изръкомаха-вън, вън, вън! Той от рутинен въпрос се дразни, смятай ако му резнат отбора като на подуенската ливада.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 дек 2015 22:16

sandi74 написа:

Може и така да е, не зная, обикновено на българина в гена е заложено, кога човек е паднал на земята дори по негова вина той да бъде още повече стъпкан.
На мен не ми пречи, от всичко това губещи са всички, а не трябва да е така.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 дек 2015 22:19

За подобна изцепка едно справедливо наказание е служебна загуба и 100 000лв глоба, какво печели Левски в момента, че Литекс са наказани и защо трябва да са потърпевши?
Изображение

Върни се в “Литекс”