Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

TheKoi4i
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот TheKoi4i » 12 дек 2015 21:32

Teo написа:
TheKoi4i написа:Що примерно Гонзо не извади отбора в сряда, когато по престъпен начин ни бе отнет 1/2 финала? Очевадно редовен гол, покрита с 2 метра засада ... Доста по - некадърно съдийство от днес, но това ни е жалката футболна картинка.

Оня не е видял една засада и гол и какво си мислиш, че мача щеше да завърши 1:0 за вас ли? Че те ония играят по-добре с 10 човека отколкото с 11. Днеска един ЧК, втори и накрая ДУЗПА.. при резултат 0:1... подчертавам... 0:1 отново постигнат с 10 човека.

Що не? Бихме ги 1 път с 1:2 в Ловеч с резултат, фиксиран в 30 мин ... И що да не даде дузпа, като има удар без топка в игрова ситуация? Тва какво е според теб?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 дек 2015 21:32

PFC Litex написа:Трябва да ни извадят и за задължени да го направят, а Левски с тоя умрял отбор ще станат Щампион, когато цъфнат налъмите, като и за следващия сезон не е сигурно.

В Левски никой не е тръгнал да става шампион. Както ние си доиграхме мача, така и вие трябваше да си доиграете. Щото като Стайков развяваше байрака ви беше ок, сега когато взе да свири па "неправилния" начин си вадите отбора. Най - добре е да ви няма вече и да се приключи с тая формалност. Винаги сте били червени ....., след последния ви мач тази вечер това ще стане официално.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 12 дек 2015 21:33

PFC Litex написа:
TheKoi4i написа:Баси що некой от тия кавали дет сега плюят, не беше толкова активен, когато се отмени гола на Гаджев и ни лишиха от 1/2 финал?

Как точно ви лишиха?
Не знаех, че мача се играе до гол.
Да, гола беше редовен.
Днес отново с 10 човека ви вкарваме.
Все така да се развивате в бъдеще, пък нас не ни мисли, все някак ще се оправим.

Естествено, че ни лишиха, вкарваме ви гол и мача приключва за вас, както като ви бихме с 1:2.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 21:33

Единствения правилен сценарии беше победа на Левски на всяка цена, че да може това спортно-техническо ръководство да се запази в лицето на Гонзо и Стоев... явно Тонев добре си е изиграл картите с Георги Йорданов, иска да има силен гръб в Левски и го пази с всичко на света :idea:

мили

Мнениеот мили » 12 дек 2015 21:33

седемнамалко написа:Да нямате проблеми с очите от морския въздух? В ситуацията в последната минута на полувремето НЯМА и помен от нарушение на Бедоя, краката им се разминават на 30 см, бразилчето се пльосва в опит да изкара картон на Бедоя и в разправии да затворят полувремето... Перез реагира като нерез и хваща Бедоя за гушата - червен картон и нарушение, в наказателното поле - дузпа, простичко е.

Виждам, че и вие имате проблеми в очите.
Как ги виждате тези 30см - краката им се разминаха на 3 метра. :) :) :)

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 12 дек 2015 21:34

TheKoi4i написа:Що примерно Гонзо не извади отбора в сряда, когато по престъпен начин ни бе отнет 1/2 финала? Очевадно редовен гол, покрита с 2 метра засада ... Доста по - некадърно съдийство от днес, но това ни е жалката футболна картинка.

Ами защото после изгониха играч на Литекс за нищо и не дадоха чиста дузпа А В ПЪРВИЯ МЯЧ КАТО ЗАВЪРШИХТЕ 2-2 ЗАЩО НЕ ПРИЗНАХА ГОЛА НА ЛИТЕКС.ТОГАВА СЪЩО НЕ БЕ ИЗВАДЕН ОТБОРА НА ЛИТЕКС. Въпроси много Отговори НЯМА

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 12 дек 2015 21:34

Teo написа:
nitro77 написа:
Teo написа:Нали се сещате, че това което направи Стоилов си е правилно.... като ти режат отбора брутално и то ОЧЕВАДНО при положение, че водиш с 0:1... това си е емоционална реакция! И аз да бях и аз щях да извадя отбора! Както и всеки един които си обича клуба и гледа как една пасмина утайки с черни екипи се гаврят с него :idea:

Извинявай, рядко пиша тук, не съм нито от "Левски", нито от ЦСКА, привърженик съм на "Дунав" (Русе). Смея да твърдя, че емоционалната реакция е възможно най-лошата в това положение, особено когато става въпрос за професионални клубове, каквито се водят на хартия всички в А и Б група. Всеки може да си обича клуба, наистина не е приятно да се чувстваш ощетен от съдиите, но подобно поведение е недопустимо за футболен ръководител!
Единственото обяснение за мен е предварително подготвен сценарий, за какъвто говори Боримиров. Изхвърляне на "Литекс" и резервен вариант за ЦСКА в случай, че не ги допуснат в Б група догодина.

Как може да се режисира подобно нещо... това ако е режисиран сценарии значи и Левски трябва да са участвали в него предварително... аре стига глупости... съдията се опита да компенсира Таско от ония ден, ама направо го задмина по наглост !

Защо пък "Левски" да са замесени? Да не би те да са накарали Йонсен и оня другия (забравих му името, пък не ми се търси) да ги блъскат? За безпристрастния зрител е ясно, че не са били чак толкова провокирани от противника. По-вероятно им е било наредено да търсят провокации, за да си изкарат картони и да нагнетят напрежението. Виж, за съдията може и да си прав.

Относно възможно сливане на ЦСКА и Литекс, аз съм против това, защото ще създаде неприятен прецедент с грубо погазване на правилника, но идеята на ГГ може да е друга.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 12 дек 2015 21:35

Да си кажем истината,съдията като видя пълната импотентност на сините галеници на съдбата,беше тласнат към отчаяни действия!!! 8-)

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 12 дек 2015 21:35

Ако ще и 5 червени картона да се дадат, като ги има, да ги извади. Съдията си свири напълно по правилника, едиствената претенция може да е към фала на Минев, ама и там Асприля попреигра.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 дек 2015 21:36

седемнамалко написа:
Vladislav написа:
седемнамалко написа:
Vladislav написа:Щом са такива правилата да ги вадят. Дето се вика да са чели преди да правят каквото и да е. Друг е въпроса че съдийството беше меко казно безобразно. Не знам за какъв реален червен картон говорите за Йонсен. Двамата се блъскаха и ситния испанец се тръшна като заклан. Не видях единия да е направил нещо повече от другия. Ако това е ЧК то и на Минев е задължителен. При положението накрая на полувремето има фаул срещу вратаря, който незнайно защо не се свири. Следва глупава реакция, съчетана отново със немалка симулация и ЧК. Тук има вече някакво хващане за гушата и т.н... ОК, реално е. При положение че не е дал и чистия фаул (т.е. играта продължава) това си е дузпа- да.. Лакета на Гаджев си е абсолютно за гонене. Само че за такива нарушения се гонят само играчи на определени отбори (и Левски и Литекс не са от тях). Всички тук говорят и за отменен гол за "Левски" в Ловеч. Гол не е бил признаван, че да бъде отменян. Цялата работа е някакви грозни компенсации. Ако тези олигофрени в черно свирят каквото си е няма да има проблеми. Само че те са страхливци и като чуят за "други начини" и подобни такива и пълнят гащите.

Да нямате проблеми с очите от морския въздух? В ситуацията в последната минута на полувремето НЯМА и помен от нарушение на Бедоя, краката им се разминават на 30 см, бразилчето се пльосва в опит да изкара картон на Бедоя и в разправии да затворят полувремето... Перез реагира като нерез и хваща Бедоя за гушата - червен картон и нарушение, в наказателното поле - дузпа, простичко е.

Ти за опасна игра срещу вратаря във вратарското поле чувал ли си? Явно не.

Чувал съм, може да се отсъди фал, не е задължителен, може да се отсъди и жълт картон за симулация на вратаря, нито едно от двете НЕ БЕШЕ отсъдено, топката беше в игра при червения картон.

Айде ако обичаш ми посочи къде съм твърдял нещо различно.

Върни се в “Литекс”