veselinsk написа:Платен домуски трол си ти, ибрикчийче. Бегай да сменяш нощното гърне на Кирчо
Абе Домуса да се оправя, мене ми е по-интересно Цецоууу какво ще го правим, може да ви стане почетен президент от затвора, като Бекали на ФЦСБ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
veselinsk написа:Платен домуски трол си ти, ибрикчийче. Бегай да сменяш нощното гърне на Кирчо
Странджата написа:И ти да си жив и здрав. Това, че не живея в България, не ме прави по-малко българин, но това е друга тема. Само ще кажа, че работата ми е да уча на български и да показвам България така, че да не е фалшива,защото макар и такава, каквато е, е харесвана, и то с право. Ние не си я харесваме, защото малко сме страдали за нея.
Dido SZ написа:Много ми е интересно, колко от вас утре сутрин в 7:00 ще кажат - "Добро утро!"
diplomat написа:Голяма седянка се получи тая вечер, поклон, колеги!![]()
Странджата написа:И ти да си жив и здрав. Това, че не живея в България, не ме прави по-малко българин, но това е друга тема. Само ще кажа, че работата ми е да уча на български и да показвам България така, че да не е фалшива,защото макар и такава, каквато е, е харесвана, и то с право. Ние не си я харесваме, защото малко сме страдали за нея.
Черният козел написа:diplomat написа:Голяма седянка се получи тая вечер, поклон, колеги!![]()
Не се кланяй много да не те изненадат![]()
![]()
Шегувам се
thejoker747 написа:БРАВО Гриша !!! Цяла България подкрепя това изказване ! Точно в десетката ! Единствения мъж с топки в тая скапана държава !
Готвача написа:thejoker747 написа:БРАВО Гриша !!! Цяла България подкрепя това изказване ! Точно в десетката ! Единствения мъж с топки в тая скапана държава !
Не мога да ви се начудя,как може да се радвате,че и да подкрепяте такива малоумни изказвания.
п.п.Току що видях,че живеещите навън,нямат право на мнение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта