24 кръг: Ботев - Литекс - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Отговор на ПФК Литекс по повод думите на Домусчиев

Мнениеот volf » 09 апр 2015 00:32

Няма как да се живее, като бял човек в тая държава!
И парите не оправят нещата, защото постоянно срещаш простотията излезеш ли от вкъщи и дори да си пуснеш телевизора или компютъра!
Навсякъде мангали, дребни прости човечета, озлобени същества тънат в мракобесие и търсят нещо с отворена уста и празен поглед!
Та в тази словесна редица от цинизми няма дори минимален смисъл?! :oops:
Все съм знаел, че българинът си създава всякакви маломерни идоли, заради потресаващата си непълноценност, но да си избереш наглото просто и грозно джудже (отроче на Нора Ананиева и Ловешки мангал) за такъв е истинско падение!
Явно докато сме се тревожели, че може да се случи, мангалите и простаците са превзели и физически и ментално тази държава!
Съвсем скоро Пловдивските жълтури ще разберат, какви са "предимствата" да са собственост на злобно джудже и ще се наситят на приятелски мачове!
Тези които са свикнали с лизането на често сменящи се управляващи ги задници изпитват огромна радост при всеки цинизъм изречен от другото му , не по-хигиенично отверстие, но никога няма да изпитат радостта отборът им да играе красив футбол или да бъде шампион!
Последна промяна от volf на 09 апр 2015 01:10, променено общо 2 пъти.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 апр 2015 00:33

slash1912 написа:Объркал си рейса,пич.Василев има толкова общо с мутра,колкото ти с дипломат ;)

Ти за китайските бойлери,котлони и т.н. Дипломат не си ли чувал? :lol:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 09 апр 2015 00:35

volf написа:Няма как да се живее, като бял човек в тая държава!
И парите не оправят нещата, защото постоянно срещаш простотията излезеш ли от вкъщи та дори да си пуснеш телевизора или компютъра!
Навсякъде мангали, дребни прости човечета, озлобени същества тънат в мракобесие и търсят нещо с отворена оста и празен поглед!
Все съм знаел. че българинът си създава всякакви маломерни идоли, заради потресаващата си непълноценност, но да си избереш наглото просто и грозно джудже (отроче на Нора Ананиева и Ловешки мангал) за такъв е истинско падение!
Явно докато сме се тревожели, че може да се случи мангалите и простаците са превзели и физически и ментално тази държава

Прав си пич,но и кораба е същия 1 към 1 :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 09 апр 2015 00:37

diplomat написа:
slash1912 написа:
diplomat написа:
veselinsk написа:
diplomat написа:Като любимата ви родолюбива мутра ли? :lol:

Бегай да затоплиш тоалетната на Кирчо, че след малко ще ака преди лягане :lol:

А ти бегай да спасяваш любимото ти мутре, на когото си готов да простиш и убийство, само и само Коматево да съществува още мъничко. :lol:

Объркал си рейса,пич.Василев има толкова общо с мутра,колкото ти с дипломат ;)

Гледам много ги разбирате с обратния ти колега, кой е мутра, кой не, кой е от добрите мутри, кой е от педалските :lol:

Всички са един дол дренки ! Не се обиждайте !!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 апр 2015 00:39

volf написа:Няма как да се живее, като бял човек в тая държава!
И парите не оправят нещата, защото постоянно срещаш простотията излезеш ли от вкъщи та дори да си пуснеш телевизора или компютъра!
Навсякъде мангали, дребни прости човечета, озлобени същества тънат в мракобесие и търсят нещо с отворена оста и празен поглед!
Все съм знаел. че българинът си създава всякакви маломерни идоли, заради потресаващата си непълноценност, но да си избереш наглото просто и грозно джудже (отроче на Нора Ананиева и Ловешки мангал) за такъв е истинско падение!
Явно докато сме се тревожели, че може да се случи мангалите и простаците са превзели и физически и ментално тази държава

Като на всяко подставено говно без образование и чувство за реалност май много бързо му идва края.Изглежда е дошъл в повече и на господарите си. ;)

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 09 апр 2015 00:44

Брачеда ги е возил депутатите пияни като кирки в баничарка !!! Вие се плюйте ! :) И ги е свалял като чувал с картофи,сини,червени,жълти,и зелени и не знам какви бяха преди 10-сет год ! Нещо да кажете !!!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Черният козел

Мнениеот Странджата » 09 апр 2015 00:46

Не ми е по вкуса твоята фамилиарност, но ще го отдам на не дотам овладяна общителност. Та казваш разликата между нас от една страна и Гришата и Домузчиев от друга е в това, че те и двамата са тъпи. Да го разбирам ли така, че ние и двамата не сме или само ...

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 09 апр 2015 00:47

Много ми е интересно, колко от вас утре сутрин в 7:00 ще кажат - "Добро утро!"

efroncheto
Контакти:

Мнениеот efroncheto » 09 апр 2015 00:47

Киро е забравил чичко Иван Деев , шеф на Интеркомерс и генерал от ДС дето му даде едни пари по едни безумни договори на фирмата на Кирето "Кимаго" с китайски стоки. За това има ревизионен акт като слънчице, така че нещо се е объркал нашето Кире. Пък и мама му работеше в едни фирми, свързани с енергетиката, а там се краде отдавна.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Черният козел

Мнениеот Черният козел » 09 апр 2015 00:50

Странджата написа:Не ми е по вкуса твоята фамилиарност, но ще го отдам на не дотам овладяна общителност. Та казваш разликата между нас от една страна и Гришата и Домузчиев от друга е в това, че те и двамата са тъпи. Да го разбирам ли така, че ние и двамата не сме или само ...

Както искаш го разбирай,аз живея в България и съм сигурен,че не съм мошеник !!! Жив и здрав ! ;)

Върни се в “Литекс”