24 кръг: Ботев - Литекс - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Черният козел
Защо да съм фукльо - защото имам два доктората, а някой си ми пише за грамотност, без да има и една диплома? Вярно е, че може би не трябваше да отговарям, но и на мене нервите ми изтрещяха - затънали сме в простотия и не можем да си кажем по една дума за днешния мач, който ме изчерпа емоционално, и то защото се занимаваме с писания, достойни за селска тоалетна.
Re: Отговор на ПФК Литекс по повод думите на Домусчиев
veselinsk написа:diplomat написа:Като любимата ви родолюбива мутра ли?
Бегай да затоплиш тоалетната на Кирчо, че след малко ще ака преди лягане
А ти бегай да спасяваш любимото ти мутре, на когото си готов да простиш и убийство, само и само Коматево да съществува още мъничко.

- hard_hitter
- Контакти:
На първо четене декларацията наистина буди недоумение , как може такава простащина ... Ама като се прочете няколко пъти става ясно , че няма нищо случйно или излишно в нея !
Г.Ганчев, въпреки дребния си ръст показва големи топки !
Досега само Бат' Стойчо, и то с половин уста се осмеляваше да каже някой работи , може би и за това си навлече гнева на "акционерите" ...

Г.Ганчев, въпреки дребния си ръст показва големи топки !

- slash1912
- Контакти:
diplomat написа:veselinsk написа:diplomat написа:Като любимата ви родолюбива мутра ли?
А ти бегай да спасяваш любимото ти мутре, на когото си готов да простиш и убийство, само и само Коматево да съществува още мъничко.
Объркал си рейса,пич.Василев има толкова общо с мутра,колкото ти с дипломат

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
Преди по-малко от месец Лудогорец размаза Литекс с 5 - 0 !!! Най-унизителната , най-срамната в историята на оранжевите , откакто са в А група ! Това обяснява всичко .
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!
- Черният козел
- Контакти:
Re: Черният козел
Странджата написа:Защо да съм фукльо - защото имам два доктората, а някой си ми пише за грамотност, без да има и една диплома? Вярно е, че може би не трябваше да отговарям, но и на мене нервите ми изтрещяха - затънали сме в простотия и не можем да си кажем по една дума за днешния мач, който ме изчерпа емоционално, и то защото се занимаваме с писания, достойни за селска тоалетна.
Ааа,тарикатчо предизвиках ли те !!! Не се усети нали

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
slash1912 написа:diplomat написа:veselinsk написа:diplomat написа:Като любимата ви родолюбива мутра ли?
Гледам много ги разбирате с обратния ти колега, кой е мутра, кой не, кой е от добрите мутри, кой е от педалските

Платен домуски трол си ти, ибрикчийче. Бегай да сменяш нощното гърне на Кирчо 

-
- Контакти:
diplomat написа:slash1912 написа:diplomat написа:veselinsk написа:diplomat написа:Като любимата ви родолюбива мутра ли?
Гледам много ги разбирате с обратния ти колега, кой е мутра, кой не, кой е от добрите мутри, кой е от педалските
Дипломатче как е Доган ходи ли Домус на отчет при него