Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 21:10

Отговарям на друг човек и изобщо не ме интересува твоето мнение, ясно ли ти е!

Не, не ми е ясно, обясни ми пак? Ще си взема тролския тълковен речник, може и да зацепя... Колегата се е объркал, може и да не е бил роден тогава, и никъде не е казал, че сме били изхвърлени от следващото издание на турнира, напротив, казва, че сме изхвърленито от тогавашното, и точно това стана, служебна победа с 4:0 и прекратяване на участието на Левски в турнира, ако беше примерно първи мач от полуфинала реванш нямаше да има. СЛЕД ТОВА и ЗАРАДИ това промениха правилата.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 дек 2015 21:10

Извънредно от БФС-то на културата:
"Във връзка с инцидентите довели до прекратяването на двубоя между Левски (София) и Литекс (Ловеч) от 20-тия кръг на „А“ ПФГ, Българският футболен съюз уверява обществеността, че в най-кратки срокове случилото се на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде внимателно разгледано от съответните комисии. Отговорните лица за скандалната развръзка ще бъдат наказани според Дисциплинарния правилник. Българският футболен съюз изразява съжалението си от възникналите скандални действия, довели до грозните финални сцени на срещата и напомня, че всеки един клуб трябва да носи отговорност за решенията си, както на терена така и извън него.

Отдел „Връзки с обществеността и медии“"

Значи ще има наказание за Стойчо Стоилов, а изваждането на Литекс не е сигурно.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 21:13

Нали се сещате, че това което направи Стоилов си е правилно.... като ти режат отбора брутално и то ОЧЕВАДНО при положение, че водиш с 0:1... това си е емоционална реакция! И аз да бях и аз щях да извадя отбора! Както и всеки един които си обича клуба и гледа как една пасмина утайки с черни екипи се гаврят с него :idea:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 дек 2015 21:13

BEROE_StZ написа:
Onze_dOr написа:На "Левски" им е 4 нарушение срещу длъжностно лице за тази година(Ловеч-пролетта-1, На финал с Черно Море-2, В Ловеч преди 4 дни-3, и сега удар на делегата- 4! От финала имат ПОСЛЕДНО Предупреждение за изхвърляне, в разпоредбите е записано: "при трето нарушение, аут от групата"! А това е 4-то= "Левски" с пропусната пролет 2016г. И догодина с ЦСКА в Б група! :idea:

Истина ли е това с досегашните провинения?

Левски са единственият отбор перманентно прикриван от Дисципа! Преди финала с Черно море имаха последно предупреждение за лишаване от домакинство.На Финала за КБ: нахлуване на публиката на Левски на терена, изгорени и хвърлени на терена 1000 седалки,ударено длъжностно лице и Венков от Черно море по време на игра в главата от хвърлена бутилка. И какво беше наказанието :?: -Едно голямо НИЩО. А бройте сега след Финала за Купата още колко пъти имаха вечното "последно предупреждение за лишаване от домакинство" Даже от БФС им дадоха бонус,като лишиха без някаква причина Поморие от домакинство за тазгодишната синя епопея за Купата :evil:
Последна промяна от Sole на 12 дек 2015 21:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 дек 2015 21:14

По правилник Литекс изхвърчат, може би това и искат. Само не ми е ясно защо!
Знам че е е гадно за онези "95 %-та от наще фенове" ама сега ще трябва да избират м/у ЦСКА- Литекс София от Б група и истинското ЦСКА
пак от Б група. Т.е. големия бонус А група отиде в коша остана само този че ЦСКА- Литекс нямал дългове. Пък ако и Литекс и ЦСКА
се състезават в Б група догодина даже ще сме опоненти и за 1-то място!

Има ли вариант Литекс 2 да спечели промоция за А група или е документално уредено че 2-те отбори не могат да печелят промоция?
Последна промяна от Pichichi на 12 дек 2015 21:16, променено общо 1 път.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 12 дек 2015 21:15

Въпросът е кога Литекс ще се слее с приятелките си от Панчака и защо трябваше Левски, а и цялата ни футболна общественост да бъде въвлечена в подобно извращение и зле режисиран театър.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 21:16

Pichichi написа:По правилник Литекс изхвърчат, може би това и искат. Само не ми е ясно защо!
Знам че е е гадно за онези "95 %-та от наще фенове" ама сега ще трябва да избират м/у ЦСКА- Литекс София от Б група и истинското ЦСКА
пак от Б група. Т.е. големия бомус А група отиде в коша остана само този че ЦСКА- Литекс нямал дългове. Пък ако и Литекс и ЦСКА
се състезават в Б група догодина даже ще сме опоненти и за 1-то място!

Има ли вариант Литекс 2 да спечели промоция за А група или е документално уредено че 2-те отбори не могат да печелят промоция?

Доста са назад с точките, доколкото знам не могат да спечелят промоция САМО АКО Литекс 1 са в по-горната група, но може и да бъркам. 22 точки от първото място и 20 от баража при оставащи само 13 мача докрая...
Последна промяна от седемнамалко на 12 дек 2015 21:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 дек 2015 21:17

djd написа:Извънредно от БФС-то на културата:
"Във връзка с инцидентите довели до прекратяването на двубоя между Левски (София) и Литекс (Ловеч) от 20-тия кръг на „А“ ПФГ, Българският футболен съюз уверява обществеността, че в най-кратки срокове случилото се на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде внимателно разгледано от съответните комисии. Отговорните лица за скандалната развръзка ще бъдат наказани според Дисциплинарния правилник. Българският футболен съюз изразява съжалението си от възникналите скандални действия, довели до грозните финални сцени на срещата и напомня, че всеки един клуб трябва да носи отговорност за решенията си, както на терена така и извън него.

Отдел „Връзки с обществеността и медии“"

Значи ще има наказание за Стойчо Стоилов, а изваждането на Литекс не е сигурно.

Напротив-сигурно е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 дек 2015 21:19

Щом са такива правилата да ги вадят. Дето се вика да са чели преди да правят каквото и да е. Друг е въпроса че съдийството беше меко казно безобразно. Не знам за какъв реален червен картон говорите за Йонсен. Двамата се блъскаха и ситния испанец се тръшна като заклан. Не видях единия да е направил нещо повече от другия. Ако това е ЧК то и на Минев е задължителен. При положението накрая на полувремето има фаул срещу вратаря, който незнайно защо не се свири. Следва глупава реакция, съчетана отново със немалка симулация и ЧК. Тук има вече някакво хващане за гушата и т.н... ОК, реално е. При положение че не е дал и чистия фаул (т.е. играта продължава) това си е дузпа- да.. Лакета на Гаджев си е абсолютно за гонене. Само че за такива нарушения се гонят само играчи на определени отбори (и Левски и Литекс не са от тях). Всички тук говорят и за отменен гол за "Левски" в Ловеч. Гол не е бил признаван, че да бъде отменян. Цялата работа е някакви грозни компенсации. Ако тези олигофрени в черно свирят каквото си е няма да има проблеми. Само че те са страхливци и като чуят за "други начини" и подобни такива и пълнят гащите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 21:20

TheKoi4i написа:Въпросът е кога Литекс ще се слее с приятелките си от Панчака и защо трябваше Левски, а и цялата ни футболна общественост да бъде въвлечена в подобно извращение и зле режисиран театър.

Това, че вие не може да играете футбол и ония с 10 човека ви бият втори пореден мач, нз как може да бъде предвиден такъв режисиран театър, ако не сте участвали в изпълнението му :lol:

И не намесвай името на ЦСКА София с ловешкото клубче... никога няма да имаме допирни точки с тоя клуб!

Върни се в “Литекс”