Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

GNRforever

Re: Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT

Мнениеот GNRforever » 20 авг 2011 18:44

paceto написа:Мой човек Реал са такива, защото Барселона е по силна от тях.
Доста аналитици в цял свят казаха още миналата година, че Реал не е слаб, а просто Барселона са силни - това е.

Сам можеш да видиш, че Реал сега са доста по различни и скоро не бяха мачкали така Барселона у дома и навънка.

Но все пак тук не е мястото да се коментира това.

е то е ясно че БАРСА са по-добри,но не това е причината РЕАЛ да отпада 6/7 години на 1/8 финал,все пак не играе срещу БАРСА там :) или да отпада от Алкоркон,да не може да бие Алмерия и такива и да РЕАЛ наистина надигра БАРСА според мен и в 2та мача за СК ама и това не стигна
но да да не спамим тука
САМО ЛИТЕКС :) утре остава и Светкавица да не бием :shock:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 авг 2011 18:52

Нещата са много дълбоки там за тези загуби, така че не всичко е до "не можене", но както и да е.

Относно Светкавица някоя скромна победа с 2:0 и нищо повече.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 авг 2011 23:20

Хю Далас бесен от посичането на Литекс

Изображение

Съдийският наблюдател на мача Литекс- Динамо Киев Хю Далас е бил бесен от отсъжданията на гръцкия рефер Михаил Кукулакис по време на двубоя. Както е известно, арбитърът от южната ни съседка отряза главата на шампионите ни, след като не показа нарисуван втори жълт картон на Еременко в 45-ата минута. Евентуалният червен картон за украинците със сигурност щеше да даде друг ход на двубоя в Ловеч, който в крайна сметка завърши с успех за гостите с 2-1. При въпросната спорна ситуация Далас е признал в ложата за гафа на рефера и се е заканил да дръпне здраво конско на провинилия се съдия. Със сигурност оценката на Кукулакис няма да бъде висока, но това няма как да компенсира оранжевите.

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 21 авг 2011 00:33

Даа ама мен не ме топли, че ще го накажат... Стореното от него няма да се върне и ако не беше той съм сигурна, че резултата можеше да е друг :evil:
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 21 авг 2011 00:51

Bella написа:Даа ама мен не ме топли, че ще го накажат... Стореното от него няма да се върне и ако не беше той съм сигурна, че резултата можеше да е друг :evil:

и в Локо СФ,Пирин,ЦСКА и други мислят така ама ...когато отсъжданията са за нас ''не коментираме съдийство" , "съдията се справи с мача,свири по правилата" , ''нека да ги оставим намира да си вършат работата'' а като не свирнат за нас ааааааааааааа порязаха ни е не става така след като сме станали шампиони с ЯВНИ съдийски отсъждания ама ЯВНИ :shock: няма какво да се оправдаваме това което ни дадоха с ПИРИН,ЛОКО СФ и така нататък ще си го вземат сега,както в БЪЛГАРИЯ отборите срещу ЛИТЕКС са в ролята на малките клубове и ЛИТЕКС е толериран,така в ЕВРОПА пък ЛИТЕКС е малкия клуб и съперниците му ВИСЛА,Динамо и който и да е в 3/4 кръг е толериран нормално 8-)
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 авг 2011 13:27

GNRforever написа:
Bella написа:Даа ама мен не ме топли, че ще го накажат... Стореното от него няма да се върне и ако не беше той съм сигурна, че резултата можеше да е друг :evil:

и в Локо СФ,Пирин,ЦСКА и други мислят така ама ...когато отсъжданията са за нас ''не коментираме съдийство" , "съдията се справи с мача,свири по правилата" , ''нека да ги оставим намира да си вършат работата'' а като не свирнат за нас ааааааааааааа порязаха ни е не става така след като сме станали шампиони с ЯВНИ съдийски отсъждания ама ЯВНИ :shock: няма какво да се оправдаваме това което ни дадоха с ПИРИН,ЛОКО СФ и така нататък ще си го вземат сега,както в БЪЛГАРИЯ отборите срещу ЛИТЕКС са в ролята на малките клубове и ЛИТЕКС е толериран,така в ЕВРОПА пък ЛИТЕКС е малкия клуб и съперниците му ВИСЛА,Динамо и който и да е в 3/4 кръг е толериран нормално 8-)

Това си е твое лично мнение.
А моето е, че си станахме шампиони, без абсолютно никакво подпиране от съдии, НАСА и папата . Имало е грешки в наша полза, имало е и грешки в наш ущърб. То да му писне на човек от батковци !

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 21 авг 2011 14:52

е то първенството вече е в миналото ,но да кажеш че е нямало съдийска подкрепа ,ти не видя ли фаула на Цветанов с ЛОКО СФ,червения картон на ДОКА с ПИРИН,дузпата на Николов след която стана гола за ЛИТЕКС срещу ЦСКА и така нататъка,е такива фрапитащи грешки в ущърб на ЛИТЕКС не е имало,като си признаеш че ги имаше тези подпирания няма да отнемат титлата на ЛИТЕКС :geek:

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 21 авг 2011 15:15

И аз няма как да кажа нещо, което не е вярно... Кога са ни подпирали? Във всеки един мач ли??? Май всички прихванахте от моралния рев на някой мустакати разбирачи...
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 авг 2011 22:37

GNRforever написа:е то първенството вече е в миналото ,но да кажеш че е нямало съдийска подкрепа ,ти не видя ли фаула на Цветанов с ЛОКО СФ,червения картон на ДОКА с ПИРИН,дузпата на Николов след която стана гола за ЛИТЕКС срещу ЦСКА и така нататъка,е такива фрапитащи грешки в ущърб на ЛИТЕКС не е имало,като си признаеш че ги имаше тези подпирания няма да отнемат титлата на ЛИТЕКС :geek:

Съдийски грешки и подпирания са различни неща ! Когато е имало грешки в наша вреда, ние пара никога не сме вдигали и затова медийно не се акцентираше върху тях.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 23 авг 2011 22:56

Според мен един от големите недостатъци е ненавременната селекция. Трудно е новите футболисти да се вградят в отбора за месец. Французите са добри футболисти, но не са във форма. Сега ще заблестят, но евротурнирите свършиха. Бразилците са на ниво Б, В група. Вкарват на Светкавица, но са много тактически неграмотни. Флорес е бижуто в селекцията, Джерманович също. Според мен селекция за евротурнирите трябва да се прави на зима. За един полусезон новите да натрупат опит, да проведат една пълноценна подготовка и чак тогава може да очакваме резултати. А ако искаме ШЛ ще трябват наистина класни играчи играли вече там. По един за всяка линия.

А Боби Михайлов стига се е крил, а да вземе отношение какви съдии идват да ни свирят. Може ли да си зам. шеф на съдийската комисия на УЕФА и да идват всякакви откровено да ти режат главата? И да нямаш отношение? Не казвам съдиите да ни помагат, а да свирят обективно. На реванша с Могрен, при решен мач, идва изключителен английски съдия. Мачът на сезона ни с Висла го дават на норвежец, който ни реже главата. Сега с Динамо пак. Динамо няма нужда от съдийски реверанси... Миналата година с Жилина и тук и там ни порязаха. В Ловеч съдиите бяха от Люксембург. Какъв футбол се играе там, че за такъв възлов мач да ни ги пращат? Сега в Киев ще е англичанин - супер, но кел'файда.

Така, че Боби или да вземе отношение какви съдии свирят, или поне да си ги подбират и за ключовите плейофи на всички отбори да свирят авторитетни съдии от силни първенства. Толкова ли няма английски, испански, германски, италиански съдии, които да дадат обективно съдийство за всички плейофи?

Никога не съм одобрявал съдийските подпирания за когото и да е. Съдиите са помощен персонал към мача и тяхната работа е да следят за спазването на правилата, а не със своите отсъждания умишлено да влияят на резултата.

Върни се в “Литекс”