Литекс - Жилина (Шампионска Лига) 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Жилина (Шампионска Лига) 1:1
Гола на Жилина дойде след засада на играча дето центрира. Съдиите свириха като исландски ГЕЙзери. Явно фотосесията на тази дето си мислеше, че мъжът и рита при нас нещо ги бе изнервила 

Re: Литекс - Жилина (Шампионска Лига) 27.07.2010 | 20:00 ч.
Gateca написа:Parmalat написа:Много бързо отписахте Литекс.Само че оранжевите играят по-силно като гости и аз залагам, че Литекс ще ги бие там.Удариха и греда ловчанлии.Тоя Касей откъде го изкараха.Все едно гледам Гара Дембеле номер 2.
И как стигна до този извод , че играят по силно като гост. Ако става на въпрос Рудар и тук можеха да бъдат победени с 4-5 гола , при това не застрашиха Литекс по-никакъв начин. Отбори като Дъндолк , Клифтънвил и Рудар не трябва да са никакво мерило за нашата игра. Реванша ще е труден за Литекс , като за съжаление Жилина щи има голямо предимство .
Въпреки това успех на Литекс!!!
Бате 0-1 Литекс
Литекс 0-4 Бате
Литекс 1-3 Астън Вила
Астън Вила 1-1 Литекс
Имаше и някакви израелци 0-0 в Ловеч и 1-2 за Литекс навънка.
Както и да е, според мен мачът остава отворен и шансовете са почти изравнени, но се вижда че Жилина не е онзи смешен отбор, който отстрани Левски благодарение само на ужасяващите нападателни възможности на "сините". Играха доста здраво и не се бяха затворили, напротив - опитваха се да атакуват момчетата, така че тежко гостуване. Успен на Литекс!
Само Левски!
Аз също мисля че са по-добър гост но не бях гледал статистика, сега погледнах и
2008 - 2009
Ирони Кирят - Литекс - 1-2
Литекс - Ирони Кирят - 0 - 0
Литекс - Астън Вила - 1 - 3
Астън Вила - Литекс - 1 - 1
2009 - 2010
Бате Борисов - Литекс - 0 - 1
Литекс - Бате Борисов - 0 - 4
2010 - 2011
Литек Рудар - 1 - 0
Рудав Литекс - 0 - 4
Освен ако не съм изпуснал нещо, Литекс нямат загуба като гост в последните три години квалификации за лига Европа. Това значи че все пак са по-силен гост отколкото домакин.
2008 - 2009
Ирони Кирят - Литекс - 1-2
Литекс - Ирони Кирят - 0 - 0
Литекс - Астън Вила - 1 - 3
Астън Вила - Литекс - 1 - 1
2009 - 2010
Бате Борисов - Литекс - 0 - 1
Литекс - Бате Борисов - 0 - 4
2010 - 2011
Литек Рудар - 1 - 0
Рудав Литекс - 0 - 4
Освен ако не съм изпуснал нещо, Литекс нямат загуба като гост в последните три години квалификации за лига Европа. Това значи че все пак са по-силен гост отколкото домакин.
Gateca написа:Parmalat написа:Много бързо отписахте Литекс.Само че оранжевите играят по-силно като гости и аз залагам, че Литекс ще ги бие там.Удариха и греда ловчанлии.Тоя Касей откъде го изкараха.Все едно гледам Гара Дембеле номер 2.
И как стигна до този извод , че играят по силно като гост. Ако става на въпрос Рудар и тук можеха да бъдат победени с 4-5 гола , при това не застрашиха Литекс по-никакъв начин. Отбори като Дъндолк , Клифтънвил и Рудар не трябва да са никакво мерило за нашата игра. Реванша ще е труден за Литекс , като за съжаление Жилина щи има голямо предимство .
siniq_fen написа:Gateca написа:Parmalat написа:Много бързо отписахте Литекс.Само че оранжевите играят по-силно като гости и аз залагам, че Литекс ще ги бие там.Удариха и греда ловчанлии.Тоя Касей откъде го изкараха.Все едно гледам Гара Дембеле номер 2.
Бате 0-1 Литекс
Литекс 0-4 Бате
Литекс 1-3 Астън Вила
Астън Вила 1-1 Литекс
Имаше и някакви израелци 0-0 в Ловеч и 1-2 за Литекс навънка.
Както и да е, според мен мачът остава отворен и шансовете са почти изравнени, но се вижда че Жилина не е онзи смешен отбор, който отстрани Левски благодарение само на ужасяващите нападателни възможности на "сините". Играха доста здраво и не се бяха затворили, напротив - опитваха се да атакуват момчетата, така че тежко гостуване. Успен на Литекс!
Не видях че си писал абсолютно същото

Да , Жилина не е онзи смешен отбор , който отстрани Левски . Жилина е смешният отбор , който падна от Биркиркара ( Малта ) , който е някакъв еквивалент на Клифтънвил . Не можем да кажем , че Литекс смачка Жилина . Мача беше равностоен , но като , че ли Жилина имаше по чисти положения. Абе раванша си е 50 / 50 и който има повече късмет ще продължи .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Литекс - Жилина 1:1 мача тук
Жалко,че Литекс не успя да победи,но нищо не е загубено,искрено пожелавам на ловчанлии да продължат напред
Иначе няма как да не поздравя ловешката публика за прекрасната атмосфера,която направиха днес.Много хора им се подиграват,че са селски отбор,без фенове и т.н.,включително и аз в дадени моменти,но днес те направиха нещо наистина много добро
Успех на реванша и продължавайте в същия дух откъм подкрепа за любимия си отбор.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Успех на Литекс. Дано продължат напред. Предполагам, че треньорите на Литекс ща дадат указания за малко повече разиграване на топката и смяна на темпото щото словаците са свикнали да играят на хаотичен натиск и преса, което трябва да се парира с контрол над събитията от страна на ловешкия тим.
Доста глупости слушах по някой телевизии, някой журналя не могат да си скрият пристрастията, Жилина били много по-класния отбор от Литекс каза един по Канал 3 и колегата му се съгласи, че си проличало, че Жилина били по-стойностния отбор, цял мач защита и 3-4 контри, пълни некадърници, съдията остави единия им нападател да стреля сам срещу вратаря след очевидна засада и тоя я отигра по най-некадърния начин и голът им беше от засада вкаран с много мъки след смешен удар, ако на Левски или ЦСКА вкарат такъв гол след засада ще слушаме 1 месец от журналиите как съдията ги ощетил, а не че противиника бил по-класния отбор иначе като Жилина пребие някой от любимите им софийски отбори и веднага нарочно не играли, съдии, скандали, неполучени заплати и т н....Литекс ще бие на реванша спокойно, мача там е 1:2 или 0:1
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
В защита Пламен Николов не игра на ниво Много грешки направи
Александър Барт и той направи грешки. между двамата идваха всички опасности за Литекс
В сЛедващия мач трябва да играем с двама централни нападатели.
Съдията отново подпираше Жилина.
В тоя мач съдиййте всякаш спяха и 3 мата.
Александър Барт и той направи грешки. между двамата идваха всички опасности за Литекс
В сЛедващия мач трябва да играем с двама централни нападатели.
Съдията отново подпираше Жилина.
В тоя мач съдиййте всякаш спяха и 3 мата.