Литекс - Ботев Враца - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Ботев Враца - 24.09 / 19:00 часа
ТОЗИ МАЧ 8:0 Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СМЕШНИЯТ ОТБОР ЛИТЕКС ИЗГРАДЕН С ЧЕРВЕНИТЕ ПАРИ НА ГРИША ГАНЧЕВ!!!
- shotgun blues
- Контакти:
и какво е виновен ЛИТЕКС или Лудогорец ,че никой не иска да купи Ботев Враца,Ботев ПД и ПИРИН
,Ганчев и Домусчиев да не са единствените богати бизнесмени в БЪЛГАРИЯ,като Ботев Враца е такъв велик отбор,с велика публика ,как не се намери един да ги купи и направи отбор - ЛИТЕКС ли е виновен за това
ПИРИН отбора с най-добрата школа и със страхотма публика ,как не се намери 1 човек да инвестира в него и да го направи стабилен отбор-ЛТЕКС ли е виновен за това
или пък БОТЕВ ПЛОВДИВ,един от двата големи отбора на втория по големина град в БЪЛГАРИЯ и няма един богаташ от ПЛОВДИВ който да го купи толкова години и Гриша Ганчев и за това ли е виновен
по-добре еднодневки като ЛИТЕКС и ЛУДОГОРЕЦ които да правят интерестно първенството и да бият грандовете и да играят тук таме някой мач в ЕВРОПА ( ЛИТЕКС игра 1/16 финал за УЕФА и стана първия отбор от БЪЛГАРИЯ който да мине групите ,е след това беше много зле но карай) отколкото велики колоси като ВРАЦА които да се борят да не изпаднат всяка година ,само защото никой не иска да ги купи

по-добре еднодневки като ЛИТЕКС и ЛУДОГОРЕЦ които да правят интерестно първенството и да бият грандовете и да играят тук таме някой мач в ЕВРОПА ( ЛИТЕКС игра 1/16 финал за УЕФА и стана първия отбор от БЪЛГАРИЯ който да мине групите ,е след това беше много зле но карай) отколкото велики колоси като ВРАЦА които да се борят да не изпаднат всяка година ,само защото никой не иска да ги купи

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Нужно ми е само да ти видя никнейма и си ми ясен като бяло платно. Пък и набор 92 да ми говори за Ботев Враца .........ultracska92 написа:Когато Ботев е играл в А група вие сте играли със селата! И ела да видиш във Враца колко хора ходят на мачове.

Ти още сега не си наясно за кого си от двата отбора, догодина като изпаднете няма да си пред подобна дилема.

- paceto
- Контакти:
Пак се почна с това кой колко е велик благодарение на това, че имал повече публика и колко време бил стоял в А група.
Не се ли усещате колко сте смешни отстрани като вадите такива доводи в днешно време, когато парите движат футбола, а не като преди играчите да са играли за кефа?
Футбола няма нищо общо с този от преди 40 години, а и това не може да ти помогне на терена.
Какво като Ботев Враца е играл 26 години в А група без прекъсване и е нанесъл най-голямата загуба на Левски - това с какво ще помогне да вземете нещо в Ловеч?
Литекс и той близо 15 години е участник в А група без прекъсване като през това време е нанесъл и най-голямата загуба на ЦСКА в историята, става 4 пъти шампион на България, 4 пъти взима купата на България и една супер купа, стига до 1/16 финалите на Уефа и т.н. и т.н.
Е питам сега аз имаше ли смисъл да си вадим историята за да се показваме колко сме велики пред всички?
Само дано не си повярвате, че може да вземете нещо в Ловеч, но то лошо няма де мечтите са безплатни
Както се казва в една песен - "Много като вас вече плакаха", така че леко със заканите, защото нямате никаква основа за същото.
И ще помоля феновете на Ботев Враца да внимават с езика и начина на писане, защото има неща които не ми харесват и при повторно нарушение ще трия коментари вече.
Не се ли усещате колко сте смешни отстрани като вадите такива доводи в днешно време, когато парите движат футбола, а не като преди играчите да са играли за кефа?
Футбола няма нищо общо с този от преди 40 години, а и това не може да ти помогне на терена.
Какво като Ботев Враца е играл 26 години в А група без прекъсване и е нанесъл най-голямата загуба на Левски - това с какво ще помогне да вземете нещо в Ловеч?
Литекс и той близо 15 години е участник в А група без прекъсване като през това време е нанесъл и най-голямата загуба на ЦСКА в историята, става 4 пъти шампион на България, 4 пъти взима купата на България и една супер купа, стига до 1/16 финалите на Уефа и т.н. и т.н.
Е питам сега аз имаше ли смисъл да си вадим историята за да се показваме колко сме велики пред всички?
Само дано не си повярвате, че може да вземете нещо в Ловеч, но то лошо няма де мечтите са безплатни

Както се казва в една песен - "Много като вас вече плакаха", така че леко със заканите, защото нямате никаква основа за същото.
И ще помоля феновете на Ботев Враца да внимават с езика и начина на писане, защото има неща които не ми харесват и при повторно нарушение ще трия коментари вече.
-
- Контакти:
Блаблаблабла,не живеем през 1970г,а сме вече 2011. Според мен ще се повтори резултата ни от мача срещу Светкавица
Момци,този Ненем дето ни го дадохте под наем,не става,братовчед на Дока ама няма нищо общо с него.Любо Пенев да го гледа внимателно в събота и да си го взимате още там.Ще ни биете,спор няма и то с много,всичко друго ще е изненада!
Ей на такива отворени като враца победа 5+ им най ходи все е дно враца е нещо повече от ловеч не е за футбол няма база за сръвнение Литекс е в топ 5 в бг 

База за сравнение наистина няма!
Ловеч на финал за купата = 200 души фенове! Ботев на мач от Б група в Бяла слатина = 300 души агитка!
Ботев на мач със Светкавица = 7000 зрители, Ловеч на мач със Светкавица = 250 души публика!
НА ЕДИН ЦИГАНИН И КОСТЮМ АРМАНИ ДА МУ СЛОЖИШ, СИ МИРИШЕ НА МЪРША!
Иначе за мача...поне 2:0 за Литекс, все пак с мръсни пари и Горна Елещница може да стане шампион!
Ловеч на финал за купата = 200 души фенове! Ботев на мач от Б група в Бяла слатина = 300 души агитка!
Ботев на мач със Светкавица = 7000 зрители, Ловеч на мач със Светкавица = 250 души публика!
НА ЕДИН ЦИГАНИН И КОСТЮМ АРМАНИ ДА МУ СЛОЖИШ, СИ МИРИШЕ НА МЪРША!
Иначе за мача...поне 2:0 за Литекс, все пак с мръсни пари и Горна Елещница може да стане шампион!
Колко злоба и завист има в тези фенове на Ботев Враца, че ако се погледнат отстрани ще се засрамят колко жалки са всъщност.
Пича очаква Литекс да съберат срещу тях 7000 души, защото Ботев е мега гранда у нас и големият дразнител
Тези сравнения с посещаемостта са толкова смешни и жалки, че направо ме изпушва на смях.
Пича очаква Литекс да съберат срещу тях 7000 души, защото Ботев е мега гранда у нас и големият дразнител