Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Re: Литекс бесни от съдийството - препоръчаха на рефера да израж

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 15:05

kolokolo написа:Мисля че най-нормалното нещо след този мач е Литекс културно да благодарят на ЦСКА че не ги качи на резултат след 3:1 и човек по-малко на терена . Големите отбори не вадят нож на умряло псе . Вместо това 10 дихона селяния . Ветеринаро подмина купища картони и нарушения във вреда на Литекс , умишлено спирания на атаки с ръце , късане на фланелки . Дузпата беше 100% , при задържане с ръце се гледа къде завършва нарушението .Червения картон също. Първите два гола бяха съмнителни за засада .

Ако нарушението завърши извън аут или тъчлинията тогава какво се свири?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 31 юли 2011 15:11

kolokolo написа:при задържане с ръце се гледа къде завършва нарушението

Никъде, повтарям никъде не пише такова нещо. Не мислех да пиша, но има една приказка за дявола и евангелието. Ако отвориш правилника на FIFA, ще прочетеш думичките "from the place where the offence occurred", което според мен е достатъчно ясно. Никъде не се уточнява дали с ръце, с крака, с глава или с други атрибути е извършено задържането/нарушението.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 юли 2011 15:15

mrazq_4ervenoto написа:по -добре че това се случи сега. Така в Литекс, пък и в Левски ще си знаят урока-никакъв Антон Генов на мачовете им с Цска.Да не говорим че Генов се пенсионира след нова година, а мачовете на ЦСКА срещу Левски и Литекс са към края на есенният полусезон-,когато вече няма да го е страх и от наказание защото така или иначе приключва със съдийството.Представяте ли си да го сложат да свири някое от тези дербита- няма да ни пореже, а направо ще ни разфасова в стил "Чекатило" :mrgreen:

Така е, на мачовете на ФК Левски ,а също и на Литекс трябва да се слагат само "правилни" съдии. Агентурно-милиционерският апарат трябва да предприеме съответните мерки. Ако трябва пак да се смени шефа на съдиите, да се смени!Специална инструкция да се приеме за Спас Делев: Да се маркира на Делев засада не само, когато е зад защита, а още докато е на 2-3 метра пред нея. Напъни! :mrgreen:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 31 юли 2011 15:18

pampi написа:
mrazq_4ervenoto написа:по -добре че това се случи сега. Така в Литекс, пък и в Левски ще си знаят урока-никакъв Антон Генов на мачовете им с Цска.Да не говорим че Генов се пенсионира след нова година, а мачовете на ЦСКА срещу Левски и Литекс са към края на есенният полусезон-,когато вече няма да го е страх и от наказание защото така или иначе приключва със съдийството.Представяте ли си да го сложат да свири някое от тези дербита- няма да ни пореже, а направо ще ни разфасова в стил "Чекатило" :mrgreen:

Така е, на мачовете на ФК Левски ,а също и на Литекс трябва да се слагат само "правилни" съдии. Агентурно-милиционерският апарат трябва да предприеме съответните мерки. Ако трябва пак да се смени шефа на съдиите, да се смени!Специална инструкция да се приеме за Спас Делев: Да се маркира на Делев засада не само, когато е зад защита, а още докато е на 2-3 метра пред нея. Напъни! :mrgreen:

Не знам за засадите, но за по-сигурно Делев да не се надупва (по примера на други съмишленици), щото след снощи видяхме, че и извън наказателното поле да се надупи, резултатът може да е... като снощи.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 юли 2011 15:19

В такава ситуация се свири дузпа!Дори и едни колеги левскари го казаха!Не знам защо продължавате да спорите!Нарушението се извършва не само извън,но и в наказателното поле!Прието е да се гледа там,където завършва в такъв случай!
Първият гол на Литекс беше спорен!
Пъривят гол на ЦСКА беше спорен!
Дузпа си имаше!
Червен картон много трудно можеше да се каже дали има,но щом нямаха претенции Литекс към него,значи е имало!Така беше и с дузпата!
Като цяло,дори и да ви помагаше съдията пак щяхме да ви бием!Бяхте отписали мача,а това не е наш проблем!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

urkoto

Мнениеот urkoto » 31 юли 2011 15:24

delqnski47 написа:В такава ситуация се свири дузпа!Дори и едни колеги левскари го казаха!Не знам защо продължавате да спорите!Нарушението се извършва не само извън,но и в наказателното поле!Прието е да се гледа там,където завършва в такъв случай!
Дузпа си имаше!
Червен картон много трудно можеше да се каже дали има,но щом нямаха претенции Литекс към него,значи е имало!Така беше и с дузпата!
Като цяло,дори и да ви помагаше съдията пак щяхме да ви бием!Бяхте отписали мача,а това не е наш проблем!

Абе вие НОРМАЛНИ ли сте!? Как може да говорите такива глупости, стана 2 дни чета такива неща и вече нервите ми не издържат - ЕЛЕМЕНТАРНО е. Нарушението се отсъжда от мястото от където Е ЗАПОЧНАЛО! Представете си, че мен почват да ме дърпат от центъра обаче аз продължавам да водя топката - съдията съответно отсъжда авантаж. Решавам да падна обаче в наказателното - дузпа!? Как я виждате тая работа. За всичките неуки господа пояснявам още веднъж - фалът се маркира ОТКЪДЕТО е започнал, а не където е СВЪРШИЛ - не визирам никого конкретно с тоя пост, а пояснявам за всички неуки, нечели никога правилата на играта, които обаче бързат да си изкажат неинформираното мнение!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 31 юли 2011 15:25

delqnski47 написа:В такава ситуация се свири дузпа!Дори и едни колеги левскари го казаха!Не знам защо продължавате да спорите!Нарушението се извършва не само извън,но и в наказателното поле!Прието е да се гледа там,където завършва в такъв случай!
Дузпа си имаше!

жълт ламтурник написа:

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 31 юли 2011 15:27

mrazq_4ervenoto написа:защо Генов не свири на Литекс близо две години?-щото ги беше заклал пак в един мач срещу Цска. Ами най-смешната дузпа в историята на българският футбол-за нагъзване на Гъргоров :lol: . Вземете последният сезон-всички по-възлови мачове на Цска ги свири Генов: с Локо(ПД) есента, когато до 20 минута вече беше показал 5-6 картона на Локото, с Левски,с Черно Море за купата, с Литекс за купата...гласяха го и за финала със Славия ама Кокъла се усети и ревна-не че Сватбаря на пусна гол от засада на Спаско, ама ако беше пък Генов-жална им майка на Славия,поне с 4-5 гола щяха да паднат :mrgreen:

Абе църволане, другите отбори не искам да ги коментирам, но ми кажи на 26.02.2011, с какво беше ощетено вашето подобие на отбор????
Отговори ми бе, та вие и 1 гол не вкарахте бе, а тръгнахте с голямата кошница, чак сега разбрах, че Генов е виновен
Последна промяна от pankin на 31 юли 2011 15:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 юли 2011 15:27

жълт ламтурник написа:
Дузпа си имаше!

жълт ламтурник написа:

Прочети си правилника!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 31 юли 2011 15:29

Дузпа си имаше!

Първия гол на ЦСКА изобщо не е спорен, поне от това което се вижда от камерите - на една линия са и за мен засада няма (иска ми се да има, но не мога да видя 100%, че е засадс). А и дори да има, за 10 см едва ли някой може да вини страничния съдия.
Обаче за дузпата е доста по-различно положението. Не става дума за сантиметри. Не знам кой ви каза че е прието да се гледа къде завършва нарушението. Още повече, че ви цитирах правилника на ФИФа, ма вие пак си знаете вашено. Утре ако Гаджев (че е по-силничък) грабне Зико от наказателното поле на "Левски", пренесе го като чувал и го тръшне в центъра на терена, ще има ли дузпа? Нали деянието му завършва извън наказателното поле, според вашата логика.
СПРЕТЕ ДА ТЪЛКУВАТЕ НЕЩАТА КАКТО НА ВАС ВИ Е УГОДНО!!!
(Не че ще стане де, ама да си кажа призива :)
Последна промяна от gzagorov на 31 юли 2011 15:31, променено общо 1 път.

Върни се в “Литекс”