delqnski47 написа:В такава ситуация се свири дузпа!Дори и едни колеги левскари го казаха!Не знам защо продължавате да спорите!Нарушението се извършва не само извън,но и в наказателното поле!Прието е да се гледа там,където завършва в такъв случай!
Първият гол на Литекс беше спорен!
Пъривят гол на ЦСКА беше спорен!
Дузпа си имаше!
Червен картон много трудно можеше да се каже дали има,но щом нямаха претенции Литекс към него,значи е имало!Така беше и с дузпата!
Като цяло,дори и да ви помагаше съдията пак щяхме да ви бием!Бяхте отписали мача,а това не е наш проблем!
Първия гол на ЦСКА изобщо не е спорен, поне от това което се вижда от камерите - на една линия са и за мен засада няма (иска ми се да има, но не мога да видя 100%, че е засадс). А и дори да има, за 10 см едва ли някой може да вини страничния съдия.
Обаче за дузпата е доста по-различно положението. Не става дума за сантиметри. Не знам кой ви каза че е прието да се гледа къде завършва нарушението. Още повече, че ви цитирах правилника на ФИФа, ма вие пак си знаете вашено. Утре ако Гаджев (че е по-силничък) грабне Зико от наказателното поле на "Левски", пренесе го като чувал и го тръшне в центъра на терена, ще има ли дузпа? Нали деянието му завършва извън наказателното поле, според вашата логика.
СПРЕТЕ ДА ТЪЛКУВАТЕ НЕЩАТА КАКТО НА ВАС ВИ Е УГОДНО!!!
(Не че ще стане де, ама да си кажа призива