0
0.500
1.125
1.750
няма какво да говорим само на горе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:Жребия не е в никакъв случай лек,защото Могрен са доста стабилен и силен отбор,а и като цяло Черногорския футбол е в прогрес от 1-2 години,което прави задачата на Литекс по-трудна от очакваното!
В никакъв случай не трябва да ги подценяваме,защото в тези мачове това е нещото,което изиграва най-лоша шега за отбора фаворит!
Успех на Литекс ,дано покажат най-добрата си игра и заслужено да продължат напред!
kanar4o написа:РЕШИХ ДА НЕ ПРАВЯ НОВА ТЕМА ,ЗАЩОТО НЕ Я ЗАСЛУЖАВА!
ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ МОДЕРАТОРИ!
УБЕДЕН СЪМ ,ЧЕ ГОВОРЯ ОТ ИМЕТО НА МНОГО ХОРА В ТОЗИ ФОРУМ (ДА НЕ КАЖА ВСИЧКИ)!
НЕ ЗНАМ КАК ДО СЕГА НЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ ,НО ПОТРЕБИТЕЛЯ "ГАРА ДЕМБЕЛЕ" ЗАСЛУЖАВА ПЕРНАМЕНТЕН БАН ПО IP И ДА НЕ ПРЕПАРЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДО ТОЗИ ФОРУМ И ДА СИ СЕРЕ В ДРУГИ! НЕ МОЖЕ В БЪЛГАРСКИ ФОРУМ ,ДА ПЛЮЕВ ПРОТИВ РОДИНАТА ТИ И ПРОТИВ ХОРАТА ,ДАЛИ МНОГО НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ (КОНКРЕТИЗИРАМ ВОЛЕЙБОЛА). В ТАЗИ ТЕМА СЕ ВИЖДА СЪЩО ,ЧЕ ПЛЮЕ ПО БЪЛГАРИ! В ТЕМИ ЗА ЦСКА ,НЯМА ,КОЯТО ДА НЕ СЕ ОСЕРЕ ОТ НЕГО!
ИЗЯВЕН ПРОВОКАТОР ,ЗАСЛУЖАВАЩ БАН И ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ФОРУМА НА ГОНГ! ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И ГО ИЗХВЪРЛЕТЕ ,АКО ОБИЧАТЕ!
П.П. Успех на Литекс! За мен най-трудния от слабите се падна. Просто защото се вижда ,че Черна гора като държава и футбол се развива с голяма скорост. Ако се бяха паднали албанци ,казахстанци щеше да е по-лесно. Но все пак аз вярвам ,че Литекс ще ги отстранат. 80 % - 20% давам за шансове на Литекс!
BLUE CHAMPIONS написа:smoothc написа:Жребия не е в никакъв случай лек,защото Могрен са доста стабилен и силен отбор,а и като цяло Черногорския футбол е в прогрес от 1-2 години,което прави задачата на Литекс по-трудна от очакваното!
В никакъв случай не трябва да ги подценяваме,защото в тези мачове това е нещото,което изиграва най-лоша шега за отбора фаворит!
Успех на Литекс ,дано покажат най-добрата си игра и заслужено да продължат напред!
На какво основание е заслужено,след като все още не са играли помежду си???
smoothc написа:BLUE CHAMPIONS написа:smoothc написа:Жребия не е в никакъв случай лек,защото Могрен са доста стабилен и силен отбор,а и като цяло Черногорския футбол е в прогрес от 1-2 години,което прави задачата на Литекс по-трудна от очакваното!
На какво основание е заслужено,след като все още не са играли помежду си???
Ами принципно Литекс е по-класния и силен отбор, с повече опит в ЕКТ и ,ако покажат 100% от възможностите си ,ще продължат без проблеми-т.е (заслужено)!-Като по-силният отбор!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта