Новини за Литекс !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: "Great Wall", новият основен спонсор на Литекс?
Ето ви още малко снимки на колите от изложението преди 2-3 дни - http://sportline.bg/gallery/86058
-
TristaNNN написа:blue_lagoon написа:TristaNNN написа:За моя голяма изненада вчера на Автосалона в София имаше изложени модели, които не бяха прототипи иле нещо такова. Даже имах възможността да седна в някои от тях, и ще ви кажа че Hover-a е много, ама много добър автомобил. Това е при положение, че равнопоставяме цена, комфорт, дизайн с доходите и възможностите на хората в България.
Странното за мен беше, че като разгледах брошурите, които красавиците раздаваха, заводите в Китай не бяха реални снимки, а компютърни, даже приличаха на проект а не на реално функциониращо предприятие. Както и да е - става интересно с тия жълти инвеститори
И на теб 22 000 хиляди лева за кола от малкия клас ,с мотор 1,3 и вътрешен дизайн като на Дачия ти се струва малко ли? За твое инфо в тази ценова листа има модели на Форд Фиеста,Опел Корса,Рено Клио, Дачия! Говорят ти нещо нали? А Джип Хувър с мотор на базата на Мерцедес от 97-99 година и плитко равно табло за 58 000 лева как ти звучи? Освен това производствената гама на сглобяваните в БГ коли ще бъде съвсем друга. Тази от брошурите на мадамите. Какъв тарикат е Джуджето ще се разбере скоро. Румънците имат своя марка,Турците правят Рено,Фиат и Пежо 206. Чак пък толкова да сме отворени в Микре
Нещо не те разбирам. Малък класМоделът, който споменах е Hover и доста ми допадна. Да ти кажа само, че това е джип
...представи си Nisan Patrol, Jeep, Land Rover ... Говорят ти нещо нали? Не знам за таблото, на мен доста ми допадна - щом не те кефи, можеш да си караш Bmw X6-цата тогава
![]()
Нека да видим какво ще стане де, аз лично с интерес следя новините около този завод, все пак автоиндустрията не е традиционен отрасъл у нас и не мисля че има място за сравнение с Румъния например. Там си правят Дачиите от доста време
От интерес до даване на пари мнооого разлика

-
Tristan: Ако беше отишъл до Автосалона щеше да видиш,че Хувър представиха и малки коли. Та най-малката струваше 22 000 лева. Влез поне в нета и ги виж де! Иначе харесвай каквото си искаш. Някои даже Литекс харесват
Въпрос на стандарт
Щом те кефят коли направени от Китайчета в час по трудово окей! Ако беше поразгледал и някоя и друга машина щеше да ме разбереш,ама няма как! А и щом твърдиш,че си чувал за Хувър преди да се свържат с Джуджето добре
Твоя си работа. Цялата ти рода и цял Ловеч сигурно Хувър карат! 

blue_lagoon написа:Tristan: Ако беше отишъл до Автосалона щеше да видиш,че Хувър представиха и малки коли. Та най-малката струваше 22 000 лева. Влез поне в нета и ги виж де! Иначе харесвай каквото си искаш. Някои даже Литекс харесватВъпрос на стандарт
Щом те кефят коли направени от Китайчета в час по трудово окей! Ако беше поразгледал и някоя и друга машина щеше да ме разбереш,ама няма как! А и щом твърдиш,че си чувал за Хувър преди да се свържат с Джуджето добре
Завист има в теб момче премахни я. Кой ти каза, че ще работят китайци в този завод. В завода ще работят българи и е българска инвестицията. Но явно пишеш подобни неща само от завист и да се заядеш. Литекс Моторс са наели много добри специалисти с опит в индустрията, като консултанти, мениджъри с дългогодишен опит в Нисан и БМВ.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Абе не знам дали да добри колите, но имат типично китайски вид. мен не ми харесват изобщо 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Абе не знам дали да добри колите, но имат типично китайски вид. мен не ми харесват изобщо
А виждал ли си ги въобще или пишеше просто така.
Къде са тия цени бре хора?Аз четох ,че джипа ще е с цена между 25-30 000лв,а за най малките колички да е 22000!!
blue_lagoon написа:Tristan: Ако беше отишъл до Автосалона щеше да видиш,че Хувър представиха и малки коли. Та най-малката струваше 22 000 лева. Влез поне в нета и ги виж де! Иначе харесвай каквото си искаш. Някои даже Литекс харесватВъпрос на стандарт
Толкова си смешен, че чак е тъжно

От позицията на какъв даваш оценки за Китай ? Поограмоти се малко какво сме дали ние на света и какво са дали Китай на света и ще се усетиш, колко си комплексиран ! Също разбери, колко е висок Гришата и след това джуджосвай, колкото си искаш !
И естествено, че ще харесвам Литекс, няма да харесвам тези, които ти харесваш ! Мен стадни навици и клишета не ме ловят !
Имам си собствено мнение !
"А ти от кой отбор си ? От Левски, или ЦСКА ? " Спомням си за тези години и още не мога да се начудя, що за дебили ражда тази земя

-
bonedeep написа:blue_lagoon написа:Tristan: Ако беше отишъл до Автосалона щеше да видиш,че Хувър представиха и малки коли. Та най-малката струваше 22 000 лева. Влез поне в нета и ги виж де! Иначе харесвай каквото си искаш. Някои даже Литекс харесватВъпрос на стандарт
Завист има в теб момче премахни я. Кой ти каза, че ще работят китайци в този завод. В завода ще работят българи и е българска инвестицията. Но явно пишеш подобни неща само от завист и да се заядеш. Литекс Моторс са наели много добри специалисти с опит в индустрията, като консултанти, мениджъри с дългогодишен опит в Нисан и БМВ.
А в теб няма нищо.... Къде видя да пиша че китайци ще работят в завода? А и нали не мислиш че ще се мине без китайци? Тези коли ,които са на изложението няма да се правят в Ловеч. Момичетата даваха картинки на тези които ще се правят в Ловеч. Нямат нищо общо и са още по-дървени! А на теб щом ти харесва Литекс е нормално и Хувър да ти харесват!

blue_lagoon написа: А на теб щом ти харесва Литекс е нормално и Хувър да ти харесват!
Страшна логика ! А на теб щом ти харесват "Левски" е нормално автобусите "Чавдар" да ти харесват, така ли !?