Гара Дембеле написа:3:0 за ОТБОРА НА НАРОДА. Напред сини лъвове !!!
Това за лъвовете не трябваше ли с другия ти профил левскар-90 да го напишеш

Иначе мача е х - 1:1!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Гара Дембеле написа:3:0 за ОТБОРА НА НАРОДА. Напред сини лъвове !!!
PFC Litex написа:Какво сте се спекли и от двата лагера не ми е ясно. Мач като всеки един, дори и заряд няма в него. Падаш, биеш или равен неносят промени в класирането, това че щяла се промени точковата разлика или не, няма особено голямо значение, а това за моралните шампиони и подобни са български измислици за оправдавания.
Аз преди мача с Черно море бях в несвяст от напрежение, а днес ми е все едно какъв ще е крайният изход.
Гара Дембеле написа:PFC Litex написа:Какво сте се спекли и от двата лагера не ми е ясно. Мач като всеки един, дори и заряд няма в него. Падаш, биеш или равен неносят промени в класирането, това че щяла се промени точковата разлика или не, няма особено голямо значение, а това за моралните шампиони и подобни са български измислици за оправдавания.
Аз преди мача с Черно море бях в несвяст от напрежение, а днес ми е все едно какъв ще е крайният изход.
Моралния шампион е отбора завършил на второ място в А група ! Първото е купено от строителя на къщички за пиленца
nostradamus написа:Хайде след малко започва мачът на подгряващите Манчестър-Челси и след това от 21.00 майсторите Левски-Литекс,защото само в България има група на майсторите.Прогноза МАН ЮД-Челси 1-2,Левски-Литекс 2-1 с много бой по терена и трибуните.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта