roskata21 написа:Sleepwalker написа:Е колко е постоянен...не мога да кажа. Видя се, че в един момент, когато отборът беше залитнал леко (патакламите в началото на сезона), веднага се намериха хора с визитки да им ударят едно рамо, та да не би случайно да се развали плана. Не знам, винаги когато Литекс става шампион, титлата "мирише" на гнило и това не е само мое усещане.
Какво ти мирише, на мен много от мачовете на Левски и ЦСКА са ми съмнителни. Мирише ти май на калъфката
Сега остава да изклатим и на Батков отборчето, за да му затворим устата и да празнуваме още на Герена титлата
Не казвам, че нашите мачове или тези на Цска 100% са читави, но това да купиш цял шампионат е от доста по-голям мащаб, не мислиш ли?
Кой кого ще изклати не знам, но подозирам, че вас ще ви клатят здраво август-септември в ЕКТ...Единственият начин да докажете, че титлата сте я спечелили относително честно, е да се представите на ниво в Европа, което означава най-малко участие в групи на ШЛ/ЛЕ. Ако за поредна година отпаднете в квалификациите...ми сори, после обяснявайте, че с игра сте взели титлата.