Литекс направи огромна крачка към титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Литекс направи огромна крачка към титлата

Мнениеот Sleepwalker » 01 май 2011 10:51

roskata21 написа:
Sleepwalker написа:Е колко е постоянен...не мога да кажа. Видя се, че в един момент, когато отборът беше залитнал леко (патакламите в началото на сезона), веднага се намериха хора с визитки да им ударят едно рамо, та да не би случайно да се развали плана. Не знам, винаги когато Литекс става шампион, титлата "мирише" на гнило и това не е само мое усещане. :roll:

Какво ти мирише, на мен много от мачовете на Левски и ЦСКА са ми съмнителни. Мирише ти май на калъфката :)
Сега остава да изклатим и на Батков отборчето, за да му затворим устата и да празнуваме още на Герена титлата :lol:

Не казвам, че нашите мачове или тези на Цска 100% са читави, но това да купиш цял шампионат е от доста по-голям мащаб, не мислиш ли? :roll:
Кой кого ще изклати не знам, но подозирам, че вас ще ви клатят здраво август-септември в ЕКТ...Единственият начин да докажете, че титлата сте я спечелили относително честно, е да се представите на ниво в Европа, което означава най-малко участие в групи на ШЛ/ЛЕ. Ако за поредна година отпаднете в квалификациите...ми сори, после обяснявайте, че с игра сте взели титлата. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 01 май 2011 10:56

Когато Литекс е шампион,на Герена май мирише много на ***** . Прав си,всеки път,когато ЦСКА или Левски е шампион,един от двата отбора винаги играе минимум групите на ШЛ/ЛЕ :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 11:02

Masaba написа:Когато Литекс е шампион,на Герена май мирише много на ***** . Прав си,всеки път,когато ЦСКА или Левски е шампион,един от двата отбора винаги играе минимум групите на ШЛ/ЛЕ :mrgreen:

факт , че Левски и ЦСКА играят до зимата в Европа ,а Литекс само 4 мача и от август месец им почва гонене на първенството

А къде на какво мирише хич да не се притесняваш.Във футбола си има традиции.А вашите в момента ги създавате с пари под масата.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 11:03

Masaba написа:Когато Литекс е шампион,на Герена май мирише много на ***** . Прав си,всеки път,когато ЦСКА или Левски е шампион,един от двата отбора винаги играе минимум групите на ШЛ/ЛЕ :mrgreen:

:lol: :lol: не те На Герена като някой друг е шамопион освен Левски винаги така правят!Купени мачове, съдията свири за тях и тн!Това е нормална практика.Просто понеже играят адски слабо и сега се оправдават с това !Вместо си признаят като мъже да Литекс в момента е по -постоянен отбор...Свирят за Литекс, а за Левски тая година не са свирили :)Писнало ми е да слушам за купени мачове, съдиите и какво ли не :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 01 май 2011 11:19

Е като има купени съдии и мачове, да не се говори за тях ли? Да не би да са спрели някой футболни босове да дават пачки, че да не говорим за това? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 11:24

Sleepwalker написа:Е като има купени съдии и мачове, да не се говори за тях ли? Да не би да са спрели някой футболни босове да дават пачки, че да не говорим за това? :roll:

кои са купените мачове от тоя полусезон?Моля те дай ми ги да ги видя?И кой купва мачове?ЦСКА, Левски кой?Литекс?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 01 май 2011 11:30

chervenooko написа:единственият мач в който литекс не можа да подкупи игрчи на противниковия отбор беше срещу ЦСКА и естесвено го загуби

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Там уговорката е ясна от преди 100 год.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 01 май 2011 11:32

Sleepwalker написа:Е като има купени съдии и мачове, да не се говори за тях ли? Да не би да са спрели някой футболни босове да дават пачки, че да не говорим за това? :roll:

Вие след всеки мач на Литекс пищите - купен съдия, купен мач, даже и равния с ЦСКА и той бил купен, а спрете се малко. Литекс отпада от ЕКТ от тези отбори които отстраниха и Левски, а преди това бяха А.Вила, Хамбургер. Отпадането от Бате беше изцяло по вина на Мъри Правилия, така че не ми говори за евро подвизите (издънките). Ако мислиш че Пирин или Славия ще се представят по-добре в ЕКТ да им оставим един сезон за да ги видим. Литекс просто ги гони малшанса в Европа и дано на лято най-накрая да извадят поне малко късмет в жребия и мачовете
Последна промяна от roskata21 на 01 май 2011 11:36, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 май 2011 11:35

Май така стана ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 11:42

POPCORN написа:

кои са купените мачове от тоя полусезон?Моля те дай ми ги да ги видя?И кой купва мачове?ЦСКА, Левски кой?Литекс?

Миньор-Литекс 0-1

Пирин-Литекс 1-2 купени мачове

Литекс-ЦСКА 0-0 100% договорка.Литекс запазва разликата с Левски ,а ЦСКА печели 1 точка по пътя към Европа.

Върни се в “Литекс”