Черноморец Поморие - Литекс - КБ - [0:2]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Поморие - Литекс [4.12 13:00ч]
Четейки тук http://pfclitex.com/site/bg/match.php?mid=230 Черноморец са се отървали с минималното
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- Гара Дембеле
Съдията отново е подарил победата на Литекс, имало е големи съдийски тесли в ущърб на Черноморец Поморие
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
Гара Дембеле написа:Съдията отново е подарил победата на Литекс, имало е големи съдийски тесли в ущърб на Черноморец Поморие
Току що го потвърди и Петър Хубчев, явно тази година Литекс няма кой да ги спря, много са силни, а и съдиите са с тях
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- Гара Дембеле
Dust написа:Гара Дембеле написа:Съдията отново е подарил победата на Литекс, имало е големи съдийски тесли в ущърб на Черноморец Поморие
Току що го потвърди и Петър Хубчев, явно тази година Литекс няма кой да ги спря, много са силни, а и съдиите са с тях
Литекс са много слаби, просто съдиите ги бутат

Вие къде гледахте повторение?
Аман от глупости а иначе с единия си удар или там някъде Поморие към 3:0 щяха да ни бият 
И къде точно ги прочетохте или чухте тези неща
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=173071
Питаха го за няква дузпа, но той не коментира никъде не обвинява съдий взехте да си измисляте направо

И къде точно ги прочетохте или чухте тези неща

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=173071
Питаха го за няква дузпа, но той не коментира никъде не обвинява съдий взехте да си измисляте направо

Гара Дембеле написа:Dust написа:Гара Дембеле написа:Съдията отново е подарил победата на Литекс, имало е големи съдийски тесли в ущърб на Черноморец Поморие
Литекс са много слаби, просто съдиите ги бутат
Да бе и аз не мога да разбера що така все тях бутат, а Левски и да ги бутат все куцат, дори уреден мач не могат да вземат

Гара Дембеле написа:Съдията отново е подарил победата на Литекс, имало е големи съдийски тесли в ущърб на Черноморец Поморие
Ти на стадиона ли беше? По радиото ли го слуша? Въри на доктор получаваш халюцинаций първо ми разправяш как си дадат за Гарата 10 милиона като има клауза за 2-3, а сега ми обесняваш какво се е случило на мач който не си следил по никакъв начин

Честита победа на ''ловчанли'' . Вървят смело както във шампионата , така и за купата.
- Гара Дембеле
runnersa написа:Гара Дембеле написа:Съдията отново е подарил победата на Литекс, имало е големи съдийски тесли в ущърб на Черноморец Поморие
Ти на стадиона ли беше? По радиото ли го слуша? Въри на доктор получаваш халюцинаций първо ми разправяш как си дадат за Гарата 10 милиона като има клауза за 2-3, а сега ми обесняваш какво се е случило на мач който не си следил по никакъв начинПочваш да ме притесняваш
Имам приятел от Поморие, който е бил на мача