Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Червени_шампиони написа:betman написа:evgenimilenov написа:Ami po princip e smeshno da se "opitvat" da pravqt meksikanska vylna tochno fenovete na Liteks poradi prostata pri4ina 4e ako shte se pravi dadenata vylna , to tq trqbva da se pravi ot mnogo hora. Prosto nito mi izglejdashe "krasivo" nito "dobre" i drugi takiva izrazi a po skoro "smeshno" i "typo" . E daite da se sabirat na vsi4ki ma4ove po 100-tima 4oveka i da si pravqt meksikanski valni i posle da se hvali publikata . Aide molq vi se . Shte me izvinqvate che pisha na latinica , no Flex Type-a mi neshto ne me slusha . Ne iskam da obidq publikata ili otbora na Liteks , no MOLQ VI , NE PRAVETE TAKA NIKOGA POVECHE !
Колега, явно не си бил на стадиона..... Аз лично не го очаквах, но при капацитет 7600 поне 7000 бяха пълни. Правостоящи нямаше заради наредбите на УЕФА. А вълната не изглеждаше никак лошо.... И при град, който няма и 20 000, смятай какъв е процента на стадиона... Не плачете за домакинските мачове в А група, че ходели по 1000-2000 - това пак е 10% от населението.... да не обиждам софийските "грандове", но при тях този показател сериозно куца.....ай със здраве!
Всъщност е 65 000 населението на Ловеч.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта