Защо е това пренебрегване?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо е това пренебрегване?
Има ли изобщо някакъв журналист с подготвителния лагер на Литекс?
kokic1986 написа:baltimore написа:Има ли изобщо някакъв журналист с подготвителния лагер на Литекс?
Защо си мислиш , че някой е длъжен да прати журналист в лагера на Литекс ?
НИЕ се готвим за ШЛ а Левски и Цска за ЛЕ... Защо при вас да пращат а при ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ да не пращат ?
k_oleto написа:ами нормално. В Англия следят изкъсо много повече Юнайтед и отразяват абсолютно всичко за него, нищо че шампион е Челси. Малко четох и за шампиона на Холандия - има повечко новини например за Аякс и ПСВ. Все пак Лесвки и ЦСКА са двата водещи клуба в родината ни. Отбори, които имат повече фенове дори в чужбина, в сравнение с всички фенове на Литекс, взети заедно.
Ами феновете на Левски и ЦСКА са повече от фрновете на другите отбори взети заедно . За тоива е нормално повечето от информацията да е за тези два отбора . Като не ви харесва гонг.бг има достатъчно други медии от които да се информирате . Гонг очевидно не могат да следят изкъсо всичките 16 отбора от "А" групата . За мен лично е по-важно да разбера Йордан Милиев какво кафе е пил от колкото да се осведомявам как върви ремонта на стадиона в Ловеч

baltimore написа:Има ли изобщо някакъв журналист с подготвителния лагер на Литекс?
kokic1986 написа:baltimore написа:Има ли изобщо някакъв журналист с подготвителния лагер на Литекс?
По пътя на твоята логика на официалните мачове не трябва да има журналисти и същите да не бъдат предавани по телевизията, защото видиш ли отборът бил с малко фенове.
Дано не предават мача на Литекс с Рудар по ТВ

Според мен човека друго искаше да каже с тази тема...и аз съм напълно съгласен с него ! Много е хубаво,че виждаме и четеме всичко за Левски и цска, но наистина не е нормално да ни вест ни кост от Шампиона на България ...пък бил той и Криводол...Просто сме си такива българите 

бахти тпия спор ми тва каквое http://sportline.bg/gallery/50245/ или тая глупос http://sportline.bg/news/65149/кучето-на-гриша-ганчев-навъртя-повече-мачове-от-боби-михайлов негов си е саита пуска си снимки на помияра като ви харесва литекс си ги търсете в техния саит
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Roger_Federer написа:Защото на никой не му пука за Литекс.
На мене ми пука без да съм фен на отбора
luddeN написа:litex8 написа:kokic1986 написа:Защо си мислиш , че някой е длъжен да прати журналист в лагера на Литекс ?
НИЕ се готвим за ШЛ а Левски и Цска за ЛЕ... Защо при вас да пращат а при ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ да не пращат ?
Защото ПАК ЩЕ ИМА 0:4 от БАТЕ БОРИСОВ в Ловеч.
Не знам дали усещаш колко си елеметарен и клиширан, но не ми се вярва да го можеш това!
Май не можете още да се примирите, че не вие сте шампионите, а Литекс

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
litex8 написа:kokic1986 написа:baltimore написа:Има ли изобщо някакъв журналист с подготвителния лагер на Литекс?
Защото ПАК ЩЕ ИМА 0:4 от БАТЕ БОРИСОВ в Ловеч.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]