Литекс - Черно море - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mimo

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот mimo » 11 апр 2010 20:22

Браво на Литекс

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 11 апр 2010 20:28

само не разбирам едно как, след като литекс имат толкова голяма преднина пред останалите отбори играят що годе добър футбол като домакини, стадиона колкото и да е малък той е почти празен. Грозна картинка, сигурно ако например дойде Барселона в Ловеч (което няма как да се случи разбира се) 7- хилядния стадион пак няма да се напълни. :)
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 11 апр 2010 20:28

накратко в едно изречение, при атака на Литекс засада не се вдига, при атака на Черно море - има такава. смешници

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 11 апр 2010 20:29

Жалко,дано второто полувреме да се стегнем малко.Не са кой знае какво тези папуняци.А на онова насраното плебейче(мъчи се да ни убеди,че е фен на друг отбор,но от омразата и простотията му си личи ,че е плебей,т.е роб),нека да продължава да събира материали за Черно море със същата настървеност както и досега и да си бърше пяната от зурлата.Винаги такива индивиди са ме забавлявали:мразят Черно море повече отколкото обичат онова синьо-бяло недуразумение.

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 11 апр 2010 20:35

napred_trizvezdni_1948 написа:само не разбирам едно как, след като литекс имат толкова голяма преднина пред останалите отбори играят що годе добър футбол като домакини, стадиона колкото и да е малък той е почти празен. Грозна картинка, сигурно ако например дойде Барселона в Ловеч (което няма как да се случи разбира се) 7- хилядния стадион пак няма да се напълни. :)

Не почити ,а си е празен!
Това публика ли е, те отборите от "Б" група имат повече, не мога да разбера какво задържа Гришата в Ловеч, освен да задоволи егото си и 500 човека фенове!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 11 апр 2010 20:41

VesMil написа:
napred_trizvezdni_1948 написа:само не разбирам едно как, след като литекс имат толкова голяма преднина пред останалите отбори играят що годе добър футбол като домакини, стадиона колкото и да е малък той е почти празен. Грозна картинка, сигурно ако например дойде Барселона в Ловеч (което няма как да се случи разбира се) 7- хилядния стадион пак няма да се напълни. :)

Това публика ли е, те отборите от "Б" група имат повече, не мога да разбера какво задържа Гришата в Ловеч, освен да задоволи егото си и 500 човека фенове!

И накрая когато станат шампиони (дано не съм прав) пак тия 500 човека ще празнуват титлата в центъра на този така ФУТБОЛЕН град.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 11 апр 2010 20:46

Е вие като сте много футболни що не станете?

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 11 апр 2010 20:55

миле гърбавия написа:Е вие като сте много футболни що не станете?

Ставаме и то не малко пъти.

Reckless

Мнениеот Reckless » 11 апр 2010 20:55

VesMil написа:

Че той Гришата много малко време си е в Ловеч. Големите му офиси са в София и чужбина. Пък това колко фенове има Литекс, няма никакво значение. Може и 2 фена да има, когато отбора им печели, са щастливи. Те точки не се дават за най-много фенове.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2010 21:15

Браво на борчетата - показаха на морето къде им е мястото...оппппппп 4 станахааа :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Литекс”