След като бием 3-0,съдията значи се справи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: След като бием 3-0,съдията значи се справи.

Мнениеот ehh » 15 мар 2010 13:03

Много добро мнение на автора на темата.
По-скоро ми се иска да оставим съдията. Майната му - не свири дузпа, не вдигна картон на Тинката. Както и да е. Проблемът е, че за съжаление всичко, което си написал за управлението, за треньорството и за играта на Левски са верни. Аз затова казах в една друга тема, че ако ще имаме следващ нулев сезон, то поне нека знаем, за какво ще е той. А не да останат същите муцуни.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 15 мар 2010 13:05

Съдията според се справи перфектно, имайки предвид нивото на съдийството у нас. Целия мач изобилстваше от грубости, провокации и множество симулации (главно от стана на единия отбор), но въпреки това той успя да се справи. Да го поздравим и да се надяваме и останлите рефери да започнат да свирят така.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2010 13:18

Защо не изгониха Петраш по-рано след като направи поне 5 фаула след жълтия си картон, защо не изгиониха и Сърмов по-рано по същата причина? При 3:0, греда и още едно 100% положение в началото на срещата няма какво да се жалвате от съдии. Някъде другаде е проблема
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Levski_Gonzo
Контакти:

Мнениеот Levski_Gonzo » 15 мар 2010 13:23

Абе незнам за сърмов обаче тоя Кишише видяхтели какво направи е това ако не е червен картон.Неговите две последователни нарушения срещо Жо са повече червен картон,от колкото нарушенията на Петраш и сърмов заедно бе.И можели тоя Йеленкович да казва че са по голям отбор от Левски нито ни имат успехите нито нищо.Вярно бяхте по добри извадиха си поука от мача с Пирин и излязоха срещо левски с тактиката с която гии смазаха Пирин.Тоя Червенков можели да излиза ПРЕДИ мача и да говори по този начин слет мача ще ше да има поне почва.Та това е моето мнение сигорен.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 15 мар 2010 13:30

Хаха айде стига преиначава думите му.Сърбина каза цитирам от Гонг, а може да чуеш и аудио записа http://litex.gong.bg/view_article.php?article_id=124255

„Показахме, че на този отбор, който се прави на много голям, че сме по-добри. Според мен бе малко 3:0, можеше повече”, сподели сръбският футболист.

казва който се прави на много голям, а не че те са по големи от вас :lol:
Сърмов ще го коментираш ли как искаше да счупи краката буквално на едно дете на 17 години (Миланов мисля се казваше)?Това ли трябва да му показва "баткото" как да играе като порасне?

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 15 мар 2010 13:33

Аз снощи бях ефектиран и се исказах остро за съдията.Извинявам се.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 15 мар 2010 13:43

Левски игра много лошо,никой не трябва да ме убеждава в противното,но и съдията яко подпря Литекс и то още в началото,най-вероятно за да не се стига,както есента до фрапиращо подпиране през второто полувреме.Това,че Левски игра уникално лошо,не означава,че не можеше да победи или да вземе точка,случвало се е,но пак стигаме до съдията,защото ако беше дал червен картон на Кишишев и после дузпата,мачът най-вероятно щеше да се развие по съвсем друг начин,затова и от Литекс казват,че съдията много добре е свирил.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 15 мар 2010 13:46

Levski_Gonzo написа:Абе незнам за сърмов обаче тоя Кишише видяхтели какво направи е това ако не е червен картон.Неговите две последователни нарушения срещо Жо са повече червен картон,от колкото нарушенията на Петраш и сърмов заедно бе.И можели тоя Йеленкович да казва че са по голям отбор от Левски нито ни имат успехите нито нищо.Вярно бяхте по добри извадиха си поука от мача с Пирин и излязоха срещо левски с тактиката с която гии смазаха Пирин.Тоя Червенков можели да излиза ПРЕДИ мача и да говори по този начин слет мача ще ше да има поне почва.Та това е моето мнение сигорен.

А как ще коментираш непрестанните симулации на вашите играчи през целия мач? Жо наистина е много добър футболист, но той беше един от най-дейните симуланти. Незнам колко пъти се случи да падне като разстрелян викайки силно на глас и след няколко секунди като види че няма дори нарушение, да стане и да продължи да тича като луд. Без да ми се обижда някой, моето лично мнение е че това се дължи на факта, че Левски в момента няма нормален треньор. Дори и съдията да е сбъркал някъде, не може да бъде обвиняван, поради факта че в такава луда обстановка, всеки може да обърка реалното падане от симулацията. В цял свят, когато съдиите знаят че един играч пада малко по-артистично, си имат едно наум и по-трудно му свирят нарушения. Народът е казал: Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

4i4okicho
Контакти:

Re: Все разбирачи.

Мнениеот 4i4okicho » 15 мар 2010 13:52

Само да поясня на "разбирачите" че Йовов не е в засада защото тичаше към топката а нея чакаше , :idea: даже се прибра назад за да я вземе . Пък и тогава не е в засада защото там един оранжев непрекъснато се луташе по ръба на засадата и го покриваше !!! Иначе сме гола вода без идея без тичане без борба за 1ва камо ли втора топка, за тактика да неговорим!!! Требе си кадърен тренер и тва е ! Ама ще иска пари. Е ще иска ама Третата вежда ще каже че няма - и така пак в блатото на посредствеността

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 15 мар 2010 14:42

metal1111 написа:а бе как може отбора на Пирин да ги бие и в Ловеч и на неутралният терен в Кюстендил и то с такъв кошмарен резултат, а ние не можем

Без да се засягате но всичко идва от слабата подготовка и никаквата селекция.Петков при единствният си спринт и веднага разтегана.Това говори за много слаба подготовка без никакви натоварванив.Лично мое мнение ;)

Върни се в “Литекс”