Какво става с Литекс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво става с Литекс?
Аз пък се радвам че Литекс пада,защото ако бият ще им се вдигне много самочувствието и ще се отпуснат в А група.Колкото до Теплице отбора има 42 спонсора като 28 са чуждестранни.Теплице ще е шампион на Чехия тази година.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Dobri написа:Правите ли разлика между контрола и официален мач?
Точно по време на контролите се правят експерименти в състава и тактическата постройка. Резултата няма никакво значение.
П.П. Обяснете ми защо се обръща такова внимание на резултатите от контролите?
Защото такава е психиката на БГ запалянкото.За нас няма угодия.Правим някакви заклячения от контроли,в които резултат и игра са абсолютно безсмислени...Ще дам пример с Левски.През лятото на 2007 Левски направи уж супер подготовка-страхотна игра в контролите,победи вЪв всички мачове....................и после дойде Тампере...Така че давайте го малко по-кротко с оценките от подготвителните лагери..............истината винаги лЪсва през есента

Последна промяна от niki87 на 10 фев 2010 19:00, променено общо 1 път.
И още нещо - ако не бяха важни щяха ли 5-6човека от гонг да са командировани по тези приятни местенца...?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
orgi написа:каквото и да си говорим шампионите на Чехия,Унгария,Хърватска,Сърбия са много по силни от нашите.Само срещу шампиона на Македония и Черна Гора имаме шанс.
Аааа, даже и срещу тях несъм сигурен дали имаме шанс, по скоро ,, играли сме добро,али сме немали шансу".

Последна промяна от joro bad на 10 фев 2010 19:01, променено общо 1 път.
deepblue1963 написа:Dobri написа:Правите ли разлика между контрола и официален мач?
Точно по време на контролите се правят експерименти в състава и тактическата постройка. Резултата няма никакво значение.
П.П. Обяснете ми защо се обръща такова внимание на резултатите от контролите?
Това с експериментите важи,предполагам,и за отбора,който ни е изтрещял с N на нула в съответния мач,нали?
Мда. Ама от това "изтрештяване" няма голяма полза ака треньора не си направи съответните изводи. В интерес на истината е по-добре за отборите ни да ги "изтрещеват" в котролите, а не в официалните мачове. Изибщо се вдига излишно олелио около тези контроли:
Левски размазва 5:0 (алелуя), Левски е размазан 0:3 (оставки). Докато не дойдат първите официални мачове никакви изводи за състотянието на отборите немогат да се направят.
Последна промяна от Dobri на 10 фев 2010 19:02, променено общо 1 път.
- Gonzo0009
- Контакти:
orgi написа:смешно наистина.1ия в Чехия срещу 1ия в Българиясамо Литекс да не станат шампиони,че голям срам ще е лятото
Кое е смешното.Чехите си ни превъзхождат доста.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
ros написа:И още нещо - ако не бяха важни щяха ли 5-6човека от гонг да са командировани по тези приятни местенца...?
А колега това, че хората използват всяка удобна възможност да се спасят от "приятната" българска действителност и климат по това време е друг въпрос

runnersa написа:Гуу написа:orgi написа:каквото и да си говорим шампионите на Чехия,Унгария,Хърватска,Сърбия са много по силни от нашите.Само срещу шампиона на Македония и Черна Гора имаме шанс.
Въобще не съм съгласен, че шампионите от въпросните страни са много по-добри от нашите тимове (с изключение на Чехия). Дори не мисля, че въобще са по-добри . Няма смисъл да си подценяваме чак толкова отборите, вярно е, че са слабички, ама чак пък толкоз.Както и да е, това е друга тема![]()
Колкото до Литекс, какво става там незнам ,но искрено им пожелавам такива игри и след началото на пролетния дял на първенството.
Ти не си съгласен, но уви резул;таите ни не само в контролни срещи, а и в Европа го показват
Добре, а какви резултатите на представителите на Унгария, Хърватска и Сърбия в европейските турнири през последните години ?
Факт е, че тези страни не са по-напред от нас, дори и да са по-напред, не са кой знае колко. Един дол дренки сме, това е положението.
Като почна мача Иво Йовчев каза, че новопривлечен футболист от Олимпик Марсилия ще прави дебют.
Вижте им стадиона и сами преценете ние къде сме

Вижте им стадиона и сами преценете ние къде сме

динамо загреб редовно си играят в груповата фаза,партизан също