Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Мнениеот runnersa » 26 окт 2009 12:48

venom написа:
PFC Litex написа:До преди 3-4 кръга всички червени летяхте едва ли не, все едно първенството е към края си.
След загубите от Пирин и БАТЕ се изредиха едно 80% от форумните писатели да ни се подиграват и едва ли не "тези пък кой ги брои".

Сега Литекс направихме една не лоша серия, макар че играта ни куца още и то доста сериозно и веднага първенството било нагласено.

И на мен един човек ми каза, че Ганчев е дал пари на ЦСКА да паднат от Миньор :lol:

ЦСКА имаше тежък мач срещу Базел. Каквото и да си говорим, физическата подготовка не е на такова ниво, че да изиграят 2 здрави мача за 3 дена. Още следващия кръг ще убием всички шампионски надежди рижавите, като ги треснем у дома.

Никой не говори за 2 здрави мача ама чак пък такова падение, а пък за другото в това си състояние силно се съмнявам ама айде си видим явно въпреки всичко не искате да слезете на земята и ад осъзнаете, че в момента играете ужасно слабо и това не е от 1 или 2 мача насам!

venom

Мнениеот venom » 26 окт 2009 13:02

Слабо, може би да, ама чак много слабо не. В предните мачове с Ботев и Сливен си водихме играта. Проблема беше, че ЦСКА изпуснаха доста, както и Ботев и Сливен изпуснаха по 2-3 добри положения, и все пак ги надиграхме и бихме. В последния мач с Миньор някои основни ги нямаше, а другите които играха бяха капнали. Не че е оправдание, ама на всичко отгоре и късмет нямахме - Платини изпусна дуспата, Манчев направи два пропуска от 1м разстояние и не само той.

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 26 окт 2009 13:08

Deluxx написа:Един човек ми каза че този сезон Литекс ще бъде шампион ,а цска и левски ще се борят чак за 3 място,като се замисля става май така....ЦСКА почва да губи докрая на сезона мачовете си,Литекс побеждава Левски и Черноморец и Литекс става шампион....

Ей психо,да беше си запазил идиотското мнение за себе си.Много болни мозъци има в тоя форум.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 26 окт 2009 13:30

Айде стига сте се излагали бе хора все некой ще измисли някаква подобна щуротия. Вземете погледнете резултатите от всички досега кръгове и ще стигнете до извода, че мачовете са непредсказуеми, ако има ден всеки може да бие всеки има по добри и по слаби отбори но разликата не чак толкова голяма и когато единия отбор играе малко по зле другия нама проблем да го бие. Първенството може да е слабо като качество но е интерестно и интригуващо и мисля че тепърва ще има изненади.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 26 окт 2009 13:43

PFC Litex написа:До преди 3-4 кръга всички червени летяхте едва ли не, все едно първенството е към края си.
След загубите от Пирин и БАТЕ се изредиха едно 80% от форумните писатели да ни се подиграват и едва ли не "тези пък кой ги брои".

Сега Литекс направихме една не лоша серия, макар че играта ни куца още и то доста сериозно и веднага първенството било нагласено.

И на мен един човек ми каза, че Ганчев е дал пари на ЦСКА да паднат от Миньор :lol:

Все едно не знаеш, че шопите са еднакви, ако те са шампиони или се очертава да са, първенството е чисто като кристална вода, но ако изпаднат в криза, или нещо не им върви - веднага се вижда мафия, конспирации и масонски магии :lol: До оня ден Левкси бяха трагични, съответно "видяха" конспирация да са извън Европа тая година, ся ЦСКА правят кофти серия и айде, уредено е да не са те шампиони. А докато мачкахте беше ли уредено да сте шампиони, бе, червени богове :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

cskar_forever
Контакти:

Мнениеот cskar_forever » 26 окт 2009 13:47

На мене ми се струва че гласят Черноморец за шампион,само вижте мача Миньор-Черноморец,следващия кръг как ви се струва а ? :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 14:11

veseo написа: Все едно не знаеш, че шопите са еднакви, ако те са шампиони или се очертава да са, първенството е чисто като кристална вода, но ако изпаднат в криза, или нещо не им върви - веднага се вижда мафия, конспирации и масонски магии :lol: До оня ден Левкси бяха трагични, съответно "видяха" конспирация да са извън Европа тая година, ся ЦСКА правят кофти серия и айде, уредено е да не са те шампиони. А докато мачкахте беше ли уредено да сте шампиони, бе, червени богове :lol:

Кой от Левски видя да говори за конспирации? И не знам що обобщаваш - шопи - при положение, че цска в София няма фенове, а очевидно точно тяхните са по конспирациите.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 26 окт 2009 14:37

Няма такива фенове като българските - всичко е уредено, във всичко има далавера, всичко е задкулисно. Миньоро направиха най-добрия си мач в историята и веднага цесекарите ревнаха, че е уреден. Иначе като се получат същите резултати в Англия или Италия умирате от кеф - какъв футбол, каква драма. Тогава за какво изобщо се интересувате от български футбол???????? Не го гледайте, не го коментирайте, ебати промитите мозъци.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 26 окт 2009 14:59

Я ходете малко и на училище освен да киснете в кафетата на Еврофутбол, а ???? ........
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2009 15:27

Момчета,аз още вчера писах ,че "Литекс" ще станат шампиони може и да греша,но това е моето мнение. Просто според мен "Литекс" има най-сериозни футболни аргументи. Без разни конспирации и договорки(доколкото е възможно в България да се мине без тях :) ) .
Още преди около 3 месеца писах,че този който е добър през август-септември, не е толкова добър през ноември-декември(това е просто въпрос на физиология- не може да бъдеше във върхова форма повече от 40-50 дни(60 дни е абсолютния максимум)) и още нещо- в ЦСКА събраха т.н. летни футболисти-футболисти,които играят силно при по-топло време-спомнете си къде бяха "Сливен" миналата година по това време-бяха втори в класирането ,а после докъде стигнаха. Не е необходимо да си голям специалист за да видиш,че Котев, Ив.Иванов,Ив.Стоянов,С.Делев, П.Виданов имат спад във формата си. А има и нещо друго домомента ЦСКА имаше и немалка доза късмет - във всички мачове вкарваше гол до 15 минута на мача и оттам вече всичко си тръгваше. Всеки ,който е играл футбол знае какво значи да поведеш с "гол от съблекалнята". в мачовете в които ЦСКА не можаха да поведат с ранен гол те не можаха да победят или побеждаваха с големи усилия срещу отбори като "Сливен"(предпоследен в класирането), и аматьорските(без да искам да обиждам когото и да е ) "Ботев" и "Дери сити". За реалното състояние на ЦСКА ще можем да съдим след като минат оставащите мачове до края на ЦСКА - те ще дадат отговор на въпроса доколко са подплатени големите претенции на ЦСКА.
За 'Черноморец"- мисля,че им е още рано да свирят на първа цигулка,както са тръгнали и това ще стане ,но няма да бъде още тази година. А и за тях както и за ЦСКА предстоят мачове с отборите от челото на таблицата,където ще се види реалната стойност на отбора.
За любимия ми "Левски" - много изостана и не е реална да се очаква нещо през този шампионат. Класиране в зона УЕФА ще бъде голям успех и ако стане то ще стане най-вероятно чрез Купата.

Отборите на "Локомотив"(Сф), Славия " и "Черно море" допълват челото,желая им успех ,но според мен класирането им за УЕФА ще е голям успех за тях ,но най-вероятно няма да стане.

Върни се в “Литекс”