......

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: Гриша Ганчев договаря нов стадион с китайци

Мнениеот terro » 14 сеп 2009 23:17

Местния феодал с червените пари търси спонсори от една от малкото останали комунистически страни в света :shock: Нищо ново под слънцето....Странно как някои хора си повярваха, че са бизнесмени с национално значение, лежейки единствено на излятите с куфари червени пари и защитата на червената партия. Радвам се, че идва края и се надявам той да е колкото се може по - скоро на хора като - Гриша Ганчев, Георги Гергов / тия по инициалите ли са ги избирали :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: /трябва ли да ги изброявам всичките......знаем си ги :roll:
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 сеп 2009 23:23

Продължи да изброяваш защо спря?
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 сеп 2009 23:33

Тодор Батков, Васил Божков, Красимир Гергов, Димитър Гущеров, Христо Ковачки, хм, май нема да ми стигне форума. Уцелих ли тоя, дето искаше, Литекс, м? ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 сеп 2009 23:38

Не, не си, защото кой, какъв и какво е дробил нито аз нито може да кажем и осъдим :!:
Нека да съградят нещо, което ще остане и ще се ползва с години.
Има си съдебна система, която трябва да разрешава тези казуси, но аз с политика не се занимавам, тъй като нямам излишно време за губене.
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 14 сеп 2009 23:50

Всяка стотинка инвестирана в бг футбола е хубаво нещо.Аз незнам защо толкова мрънкате против това.Може би,защото "грандовете" не могат да си построят стадиони,които да използват за участието си в европейските турнири?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 сеп 2009 23:54

Masaba написа:Всяка стотинка инвестирана в бг футбола е хубаво нещо.Аз незнам защо толкова мрънкате против това.Може би,защото "грандовете" не могат да си построят стадиони,които да използват за участието си в европейските турнири?

Не съм съгласен. Това малко прилича на случая Галеви в Дупница. Те наистина инвестираха в града и го правеха по-добър.- Е, правилно ли беше?

Литекс, съдебната система може да прецени дали да вкара някой в затвора, но не и да ми наложи нейното мнение. Всички тия изброени, лично за мен са от един средно висок етаж на комунистическите изроди, точно тия с раздадените червени куфарчета. За лекарства да ги дадат...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 сеп 2009 00:07

Проданов опитваш се да ми наложиш твоето мнение едва ли не, че аз защитавам Ганчев само защото е собственик на Литекс и ако е така яко си в грешка.
Аз съм фен на отбора от Ловеч, а не на Ганчев, когато съм викал за Осъм преди 22 години, Ганчев е продавал дънки на пазара.
Като иска да прави нека прави. Стадиона ще остане и след него. Колко са му чисти средствата ни най-малко ме вълнува и точно за това ти казах, като не са чисти има съдебна система нека се заеме :!:
Изображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 15 сеп 2009 08:08

За какво му е нов стадион,кой ще ходи на него?За феновете,които ходят на мач в Ловеч сегашният стадион им е предостатъчен.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 15 сеп 2009 11:43

PFC Litex, не си прави труда да им обясняваш на тия. От завист сигурно ще си изядят топките(ако имат такива). Злобеят най-много тия на които им показа вратата. Чорбата колко пъти му я предлагаха.Още от времето на Илия Павлов и Черепа. Ботев и те що сондажи направиха,колко сюнети му врътнаха,че и с декларация към него излязоха в медиите. :lol: Човека си ви го каза :Имам си отбор,точка! За говедаросите няма да говоря ,те първо тяхното си стадионче да напълнят, други да не мислят,а последно са го правили на концерт на Азис. Бирой трябва ли изобщо да ги коментирам? Отново тръгнаха към бездната. Ковачки едва ли ще го опандизят,но направят ли му запор на сметките , пак ще ги води домакина на отбора. :lol:

Върни се в “Литекс”