Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 18:31

hristo1306 написа:Срам и позор ! И Дебелян Леевски да беше свирил този мач нямаше да се изложи толкова ! То не бе подпиране, то беше рязане на глави от кръста на долу !

Пак питам в какво се изразяваше подпирането???
Трябваше ли да има червени картони за двата маймуни и респ. дузпа, защото удара без топка е при игра?

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 12 дек 2015 18:32

А съдията не показа еднакъв критерий, така че трябва да се накаже жестоко. Спести картони на провокациите на Бедоя, за лакътя на Гаджев, както и задължителен червен за Минев, щом след това ще показва такива на играчи на Литекс при сходни ситуации.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 дек 2015 18:33

popokutepetel написа:
4oKuTo написа:Няма точка, която спасява Литекс от изваждане от "А" група. Точка 5 спестява наказание за самите играчи, но клубът плаща санкция и трябва да напусне "А" група.

Така е. И да напомня, че при последния подобен случай, когато 96 г. Лафчис извади Левски от мача за купата срещу Славия, Левски беше наказан с изваждане от турнира за купата ;)
Така че Осъм са аут. А ако не ги извадят не ми се мисли какъв цирк ще настане в измисленото ни първенство. Всеки, който е недоволен от съдия, публика, терен, резултат и т.н. ще накара домакина или чистачката на клуба да извади отбора :)

Осъм косъм, хубаво че се отказаха, че ставахте за ташак за пореден път.Телешко в собствен сос. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 18:36

ivan56 написа:
popokutepetel написа:
4oKuTo написа:Няма точка, която спасява Литекс от изваждане от "А" група. Точка 5 спестява наказание за самите играчи, но клубът плаща санкция и трябва да напусне "А" група.

Така е. И да напомня, че при последния подобен случай, когато 96 г. Лафчис извади Левски от мача за купата срещу Славия, Левски беше наказан с изваждане от турнира за купата ;)
Така че Осъм са аут. А ако не ги извадят не ми се мисли какъв цирк ще настане в измисленото ни първенство. Всеки, който е недоволен от съдия, публика, терен, резултат и т.н. ще накара домакина или чистачката на клуба да извади отбора :)

Осъм косъм, хубаво че се отказаха, че ставахте за ташак за пореден път.Телешко в собствен сос. :mrgreen:

Ами да си сърбат попарата сега ;) Аз не съм убеден, че щяхме да ги бием и с 9 човека, но .... микренското джуде да духа супата. Мисля, че ще го отнесат и честито на Ботев Пд или Монтана.

seawolf
Контакти:

Мнениеот seawolf » 12 дек 2015 18:36

popokutepetel написа:

Грешиш, колега, Левски си играха като пичове за купата през 1997, никой не ги е вадил от никъде, паднаха на финала с 3-1 от ЦСКА.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 дек 2015 18:37

Най-червеният картон беше удара на Гаджев с лакът.

Това вече няма значение, а и темата е друга ......
Според мен ще изхвърлят Литекс, но реално в БФС трябва ....... фабричен рисет.
Първенството ни е комедия.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

KellyB

Мнениеот KellyB » 12 дек 2015 18:37

Веднъж мач между Левски и Литекс да се свири по правилата и микренското джудже подивя!!!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 12 дек 2015 18:38

Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, но този съдия трябва до живот да не види А група.

Кое не беше точно отсъдено от съдията. И двата картона бяха червени, отделно дузпата е точна. Отделно имаше дузпа срещу Гаджев. Но това беше сценария на малкият от Микре.

Потребителски аватар
Велислав Вуцов

Мнениеот Велислав Вуцов » 12 дек 2015 18:38

Кой беше съдията на тоя мач?

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 12 дек 2015 18:39

KellyB написа:Веднъж мач между Левски и Литекс да се свири по правилата и микренското джудже подивя!!!

Много точно.

Върни се в “Литекс”