Случайност? Не мисля!!1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Случаеност? Не мисла!!1

Мнениеот miro_rz » 26 юли 2015 15:31

Толкова си могат съдиите . Не мисля ,че е искал да подпира някой .
Колкото и да не ми се иска да го кажа , дори мисля , че Литекс бяха ощетени само за гола , пък Левски в 4-5 ситуации . :roll:
Последна промяна от miro_rz на 26 юли 2015 16:03, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юли 2015 15:31

За коя дузпа/и говорят левскарите, че не го гледах мача толкова съсредоточено :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юли 2015 15:34

julijan написа:Тема от две думи и двете грешно написани! :)

Това трябва много да говори за автора и разбиранията му, а да и годинките му ;)

+1 :) И за това, че не мисли (мисли който може, все пак)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 26 юли 2015 15:37

miro_rz написа:Толкова си могат съдийте . Не мисля ,че е искал да подпира някой .
Колкото и да не ми се иска да го кажа , дори мисля , че Литекс бяха ощетени само за гола , пък Левски в 4-5 ситуаций . :roll:

Имало и нормални фенове на другите отбори.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юли 2015 15:38

ivan56 написа:...Баце, аз да съм казал нещо по различно.Съдиите ни са пълна щета. Аз съм за видео повторения, но само за такива положения.
Само, че забравих, че ние стадиони нямаме като хората, а искаме видео повторения :lol:

+1 :) Даже в една Германия преди време клубовете се дърпаха и не одобриха веднага (после кандисаха), защото системата за голлинията е скъпичка... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 юли 2015 15:41, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 26 юли 2015 15:40

Обаче беше много важно да се пусне анамнайста тема по въпроса, само и само да се оплюе Левски. Макар че кратка справка би показала, че вече имаше 2-3 такива теми, а в темата за мача ВСИЧКИ сини фенове възроптахме срещу незачетения гол.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 26 юли 2015 15:46

miro_rz написа:Толкова си могат съдийте . Не мисля ,че е искал да подпира някой .
Колкото и да не ми се иска да го кажа , дори мисля , че Литекс бяха ощетени само за гола , пък Левски в 4-5 ситуаций . :roll:

Напротив съдИИте ни могат,но футболистите ни...Поне в 90% от единоборствата( не само на този мач) някой от участниците в тях симулира нарушение.То не се гледа да се спечели топката,а да се излъже съдията и да отсъди фаул.Имам чувството,че в ДЮШ у нас основно място в учебно-тренировъчния процес се отделя на симулациите за нарушение и провокациите спрямо противниковия играч.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юли 2015 15:46

Captain Stottlemeyer написа:
ivan56 написа:...Баце, аз да съм казал нещо по различно.Съдиите ни са пълна щета. Аз съм за видео повторения, но само за такива положения.
Само, че забравих, че ние стадиони нямаме като хората а искаме видео повторения :lol:

+1 :) Даже в Германия преди време клубовете се дърпаха и не одобриха веднага (после кандисаха), защото системата за голлинията е скъпичка... 8-)

Все пак живеем в България, можем да я побългарим тази система, при такива положения четвъртият съдия(и без това си бара мъ..те цял мач), отива и вижда повторението на телевизионният екран.Само, че пак забравих, че те и повторенията на телевизията излъчващата мачовете са оле мале :mrgreen:
Асене, върни :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 26 юли 2015 15:52

Като прочете човек заглавието и му става ясно защо Литекс ги порязаха така. Толкова неграмотни фенове, които да пишат 'случаеност' и 'мисла' не заслужават обективно съдийство! :)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 26 юли 2015 15:55

Ами като няма полза от съдиите /зад вратите/ да ги махат !!! Ами те станаха повече от футболистите - главен, странични, на гол-линия, резервен, дежурен ! Толкова ли са богати клубовете, че да харчат излишни пари ? С тези пари ще се издържат поне 3-4 отбора на ниво Б група !

Върни се в “Литекс”