Колкото и да не ми се иска да го кажа , дори мисля , че Литекс бяха ощетени само за гола , пък Левски в 4-5 ситуации .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
julijan написа:Тема от две думи и двете грешно написани!![]()
Това трябва много да говори за автора и разбиранията му, а да и годинките му
miro_rz написа:Толкова си могат съдийте . Не мисля ,че е искал да подпира някой .
Колкото и да не ми се иска да го кажа , дори мисля , че Литекс бяха ощетени само за гола , пък Левски в 4-5 ситуаций .
ivan56 написа:...Баце, аз да съм казал нещо по различно.Съдиите ни са пълна щета. Аз съм за видео повторения, но само за такива положения.
Само, че забравих, че ние стадиони нямаме като хората, а искаме видео повторения
miro_rz написа:Толкова си могат съдийте . Не мисля ,че е искал да подпира някой .
Колкото и да не ми се иска да го кажа , дори мисля , че Литекс бяха ощетени само за гола , пък Левски в 4-5 ситуаций .
Captain Stottlemeyer написа:ivan56 написа:...Баце, аз да съм казал нещо по различно.Съдиите ни са пълна щета. Аз съм за видео повторения, но само за такива положения.
Само, че забравих, че ние стадиони нямаме като хората а искаме видео повторения
+1Даже в Германия преди време клубовете се дърпаха и не одобриха веднага (после кандисаха), защото системата за голлинията е скъпичка...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта