28 кръг: Лудогорец - Литекс - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: 28 кръг: Лудогорец - Литекс - 23.03 | 19:30
Не мога да разбера защо един и същи човек пише с два ника, какво се цели в случаят? 

Кажи кой е?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- D.Georgiev
- Контакти:
- paceto
- Контакти:
angelco77 написа:Кажи кой е?
Само ще кажа, че е потребител писал по едно мнение и с двата си акаунта на предната страница.
Не е хич трудно да се досетите кой е

D.Georgiev написа:Време е!
За ШОУ

- Ludogorski_Fen
- Контакти:
Само да те светна че аз живея заедно със няколко приятели и един от тях е от Разград. Нали не си мислиш че ще тръгна да си прокарвам собствен кабел за интернет.
Ако така ще обвиняваш потребители то и аз мога да ти кажа за един потребител който според мен има няколко ника и е член на Дата.бг, но няма да го направя.

Ако така ще обвиняваш потребители то и аз мога да ти кажа за един потребител който според мен има няколко ника и е член на Дата.бг, но няма да го направя.

forum.ludogorec.com
Успех за Литекс !
Честно казано - не съм оптимист за мача. Лудогорец показват повече качество в играта си от началото на втория полусезон. Ние по традиция си почваме по-тромаво в първите мачове, а после идва обикновено подобрението в играта ни. Затова се надявам поне на един X, поне за да запазим разликата от 1 точка и да се хвърлим здраво в следващите мачове като подобряваме играта си.
Хубавото е, че Мони Славчев се връща за този мач. А както се видя - без него сме различен отбор.
Хубавото е, че Мони Славчев се връща за този мач. А както се видя - без него сме различен отбор.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
paceto написа:D.Georgiev написа:Време е!
За ШОУ
За победа в Разград!