26 кръг: Литекс - Лудогорец - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец (А група, XXVI кръг) 9.3.2014 | 19:30

Мнениеот tprodanov » 05 мар 2014 00:00

След като Зарков написа, че Гунди е боклук и повтори свинската история за разложени трупове, не знам с каква ценностна система трябва да си, за да не схванеш веднага, че това е пълен боклук. Викай му грешка, все тая.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 мар 2014 00:03

Този същия вестник ни правеше на нищо миналия сезон, дори мисля, че Домусчиев забрани интервюта за него. Тук не виждам нищо "про Лудогорец", по-скоро "анти Литекс/Ботев". Скапани същества са медиите, но не се опитвайте да ни убедите, че след такива мачове в Европа някой ще тръгне да се занимава с плащане на медии. Точно сега най-малко имаме нужда от тях. Ще ги видим след като се издъним няколко пъти какво ще пеят.

Призивовам феновете на "Литекс", "Лудогорец", и останалите, които се интересуват от футбол да не се насажда абсолютно излишно напрежение. В този мач има много какво да се говори за футбол. Първият мач между двата отбора за мен е мачът на сезона в "А" група до момента. Много пъти съм го казвал - в този мач всякакъв резултат между 6:0 и 0:6 щеше да е напълно логичен.

Що се отнася до същността на статиите, мога да се съглася дотолкова, доколкото наистина този сезон доста ни се посъбра, като наистина в няколко важни мача спорните ситуации бяха винаги против нас. Това обаче не го отдавам на поръчково съдийство, а на страх да се свирят подобни положения в наша ползва. Виновник за това е и гореспоменатата медия.

Пожелавам си двата отбора да покажат какво могат и да не коментираме съдиите. Поне не в мачовете, в които имаме и други теми за разговор.

Лека вечер!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 мар 2014 00:18

Разбира се, че някой се занимава с плащане на медии. Наистина ли има някой достатъчно наивен, за да си мисли, че това медийно внимание е предизвикано от добрата игра на Лудогорец? Или от някакъв фалшив патриотизъм???

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 мар 2014 00:29

tprodanov написа:Разбира се, че някой се занимава с плащане на медии. Наистина ли има някой достатъчно наивен, за да си мисли, че това медийно внимание е предизвикано от добрата игра на Лудогорец? Или от някакъв фалшив патриотизъм???

Да, аз съм толкова наивен! Като рационален човек не мога да си обясня плащане на медии, точно в момент, в който отборът сам си създаде положителна аура (тук има много изключения разбира се). Та, може ли да ми обясниш защо след като толкова хора изживяха положителни емоции се налага някой да се обръща към медиите? В България е много лесно, когато си сред силните - похвали колкото щеш, дори и малко отгоре.

Дали причината е играта на "Лудогорец", патриотизъм или нещо друго, не мога да ти кажа. Ще попитам само защо я търсиш в нас? Да не би статиите да са в добра светлина за нас, само защото трябва да се оплюе някой друг? В момента сме изключително удобни за подобно нещо. Гледам, че всичко на всичко две, три имена се споменават, а аз се сещам и за други, които са ни ощетявали сериозно. Обективизмът изсикваше да се разкажат и техните истории, а за тях нито дума, което ме навежда на мисълта, че това си е насочено към определени лица.

Помислете малко преди да реагирате първосигнално и може доста нерви да си спестите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 мар 2014 00:37

Георгиев, вие там където вървите в момента ние отдавна сме се върнали и помни какво се случва днес, тъй като след време ще се случи същото, само че по ваш адрес, защото ибрикчиите обслужват силния на деня.

Лудогорец нас Литекс въобще не ни вълнува, ако щеше вземете купата на ЛЕ все ми е тая, ако не бяхме зад вас днес тази помия нямаше да я има
Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 мар 2014 00:41

tsonpen написа:
subzero написа:
hijack1 написа:
subzero написа:Всички помним престъпната първа титла на Недоразумението.
Всички тези статии,журналистчетата може да накарат Киро да им ги пъхне отзад.
За мача.....Не харесвам Литекс,но ги предпочитам пред Лудогорец. Дано победят. А ако е с гол от засада или измислена дузпа още по-добре. :mrgreen:

Искаш или не, това недоразумение ще ви тероризира още бая време :mrgreen:

Бая,бая....година-две. Аре три. ;)

Знаейки нивото на българския футбол, дори утре да се закрие Лудогорец, съм сигурен, че рекордите от този сезон в Европа дълги години няма да бъдат подобрени и ще ви гъделичкат при всеки опит на друг отбор. Няма да се изличи и впечатлението, което остави отбора с толкова много победи, спечелена група и игра като равен с равен с европейските грандове. Така че войната вече сте я загубили и съм сигурен, че и на себе си вече не вярвате. Може да е имало нещо симпатично в тази анти позиция, но след последното развитие на събитията започва повече да прилича на диагноза, която силно увеличава нещастието ви.

Пука ми. Моя отбор най-вероятно няма да го има. За другите с малки изключения не ми пука. Не съм от тези,които въртят г..а накъдето е модерно. С края на Черноморец,за мен свършва и БГ футбола. Една болест по-малко. ;)
А рекордите ( :?: :?: ) ще си ги вземете в окръжните. Не сте история и няма да бъдете. Вие сте просто явление. А постоянни явления няма.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 мар 2014 00:43

Дано Ваюши да е готов на 100% за мача, а бойците в дефанса да са перфектни и никаква прошка.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 мар 2014 00:56

D.Georgiev написа:
tprodanov написа:Разбира се, че някой се занимава с плащане на медии. Наистина ли има някой достатъчно наивен, за да си мисли, че това медийно внимание е предизвикано от добрата игра на Лудогорец? Или от някакъв фалшив патриотизъм???

Да, аз съм толкова наивен! Като рационален човек не мога да си обясня плащане на медии, точно в момент, в който отборът сам си създаде положителна аура (тук има много изключения разбира се). Та, може ли да ми обясниш защо след като толкова хора изживяха положителни емоции се налага някой да се обръща към медиите? В България е много лесно, когато си сред силните - похвали колкото щеш, дори и малко отгоре.

Дали причината е играта на "Лудогорец", патриотизъм или нещо друго, не мога да ти кажа. Ще попитам само защо я търсиш в нас? Да не би статиите да са в добра светлина за нас, само защото трябва да се оплюе някой друг? В момента сме изключително удобни за подобно нещо. Гледам, че всичко на всичко две, три имена се споменават, а аз се сещам и за други, които са ни ощетявали сериозно. Обективизмът изсикваше да се разкажат и техните истории, а за тях нито дума, което ме навежда на мисълта, че това си е насочено към определени лица.

Помислете малко преди да реагирате първосигнално и може доста нерви да си спестите!

Знаеш ли, погледни снимката по-долу. Тя сравнява две постижения - едното, ненадминато и до днес, несравнимо по-голямо от другото, при това постигнато от отбор с огромна фенска маса, сравнено с другия. Заглавието е почти ежедневно, в чист телеграфен стил. Другото заглавие е помпозно и гръмко. Започвам да се чудя кое от двете събития е по-значимо.... Та ти си прецени дали медиите показват еднакъв критерий дет се вика и защо го правят. Толкова за първосигналното мислене...

Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 мар 2014 00:59

Levskar_90 написа:В тоя мач ще съм за турците. Бийте селяка Ганчев.

Че си турчин, го знаем. Трябва да се подкрепяте !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2014 01:02

subzero написа:Пука ми. Моя отбор най-вероятно няма да го има. За другите с малки изключения не ми пука. Не съм от тези,които въртят г..а накъдето е модерно. С края на Черноморец,за мен свършва и БГ футбола. Една болест по-малко. ;)
А рекордите ( :?: :?: ) ще си ги вземете в окръжните. Не сте история и няма да бъдете. Вие сте просто явление. А постоянни явления няма.

Постарай се да останеш в реалността.
Постоянното явление се нарича феномен. На футболен език има и думичка "гранд". Лудогорец кандидатства за тази думичка. С представянето, което има досега, може и да я получи някога.
Аз не се натискам за такива думички, но не може да не признаеш успеха на момчетата.
Иначе с един приятел си говорихме през първия сезон, че така дори най ни харесва - като нямаше осветление и гледахме на слънчева светлина. Не съм се натискал да съм фен на голям отбор, дори при мен е точно обратното - харесва ми провинциалното.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Литекс”