можем ли да сме 3-ти?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: можем ли да сме 3-ти?
А вашите играчи имат рутина и психика?В София от ЦСКА падате 0:2,от Левски 0:2,в Ловеч от Левски 1:2.Даже 1 точка не сте им взели,пълна посредственост и страх от тях.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- smash_the_reds
sedem_!_dva написа:Биете ЦСКА и се надявате Черно море да загубят точки със Спартак ВН в дербито им, а Локо СФ от ЦСКА и може и да станете трети...
Ти пък какво се бъркаш

ZelenOtbor написа:Ave nz Nie dali sme lejali ama 6e va vidim sre6tu cska dali zasluzhavate 3toto mqsto... Spored men s po 500 du6i na ma4 nqma kak da sa naprai istinski otbor ..
Поткрепям те напълно и не се заяждам. Така си е!
Че няма да станете трети е ясно,ама гледайте Пирин да не вземе купата че тогава ще го издухате тотално.... 

- Sagittarius
По всички морални и етични правила точно Пирин заслужава да спечели КБ и аз ще съм за тях на Финала.Имат страхотни млади таланти като Спас Делев и Борис Галчев(този е новия Кривак),отстраниха ЦСКА и Левски,имат традиции,ентусиазирана публика.Заслужават Купата момчетата и това е,ще е лудница в македонско ако Пиринката триумфира 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
В крайна сметка сме яко трън в очите на всички.
Всеки отбор има възходи и падения.
За момента нещата в Литекс и около него си се развиват точно, както е планувано.
Относно публиката, пък ни най-малко трябва да се подигравате, защото сметнато процентно населението и колко са на стадиона може и да сме на първо място по посещаемост.
Всеки отбор има възходи и падения.
За момента нещата в Литекс и около него си се развиват точно, както е планувано.
Относно публиката, пък ни най-малко трябва да се подигравате, защото сметнато процентно населението и колко са на стадиона може и да сме на първо място по посещаемост.

- paceto
- Контакти:
Sagittarius написа:По всички морални и етични правила точно Пирин заслужава да спечели КБ и аз ще съм за тях на Финала.Имат страхотни млади таланти като Спас Делев и Борис Галчев(този е новия Кривак),отстраниха ЦСКА и Левски,имат традиции,ентусиазирана публика.Заслужават Купата момчетата и това е,ще е лудница в македонско ако Пиринката триумфира
Гледам, че си надъхан нещо след победата днеска.
След като се вземате за по-добри от Литекс защо не ги победихте във Варна и защо не победихте Левски?
И защо Пирин да заслужава купата?
Замислял ли си се, че те нямат опит да играят в Европа, нямат качествени футболисти, за да издържат на един отбор от Европа, нямат стадион, нямат приходите и още куп неща.
Замислял ли си се, че едно излизане на Пирин в Европа ще е равно на катастрофа както за тях така и за футбола в България?
Предполагам си наясно, че на България сега и трябват точки, за да се отворят вратите на още един отбор в Европа, а излизането на Пирин с какво ще помогне?
Искате ли да имаме още един подобен резил като излизането на Локомотив Пд в ШЛ и отпадането им още в първият кръг в първият им сблъсък на европейски терен?

Защо не помислите първо малко преди да пишете такива небивалици?
ПП : Какво имат Пирин като състав?
Колко национали имат, че да са по-добрите ?
Ти сериозно ли мислиш, че Пирин ще направи нещо навънка?
Те до скоро висяха на границата от изпадащите ти за Европа ги гласиш

Човека ти го обясни,Пирин отстраниха ЦСКА и Левски,нормално е да бият и Литекс.
- paceto
- Контакти:
beatles написа:Човека ти го обясни,Пирин отстраниха ЦСКА и Левски,нормално е да бият и Литекс.
Ооо голямо мерило

Еми значи давай да дават купата на тях Литекс за какво да играе

С тази разлика, че на ЦСКА и Левски им е осигурено класирането в Европа докато на Литекс не е и мач с мач не си приличат както отбор с отбор.
Литекс няма да допуснат провал на финала, а БФС няма да пусне Пирин в Европа

Като гледам на Литекс не им е от голямо значение на кое място ще са и главната им цел е купата, така че дали 3,4 или 5 все тази за отбора.
На доста хора им е ясно Пирин как стигна до тук и защо е на финал.
Няма лошо и Пирин да играе в Европа, но кофти, както и за варненци, че трябва да митарстват по чужди стадиони.
Пирин по заслужавали купата, били ЦСКА и Левски, а Литекс по не я заслужават, но аз така и не разбрах, защо не я заслужават.
Моряци гледайте си Вашия двор да не вземат спартак да ви изненадат и Локо Сф. да Ви задмине.
Пирин по заслужавали купата, били ЦСКА и Левски, а Литекс по не я заслужават, но аз така и не разбрах, защо не я заслужават.
Моряци гледайте си Вашия двор да не вземат спартак да ви изненадат и Локо Сф. да Ви задмине.