warhead написа:DrAvalanche написа:fiesta написа:... Толкова публика не бях виждал от дълго време в Ловеч. Със сигурност пак ще дойдат...
Левскарите със сигурност ще дойдем за мача от първенството. Всички останали мачове на Ловеч не ни интересуват.![]()
![]()
![]()
Между другото кой се класира за полуфинала за КБ, че четейки коментарите тук почнах да се обърквам?
Аз по този начин БГ футболисти отдавна не бях гледал да играят както тия на ловеч едно голямо БРАВО!
Между другото наистина трябва да се отдаде огромната заслуга на трайно контузеното ви таранче от 1-ия мач Ахмед Ахмед!
П.С. Щом този Левски ви харесва моите уважения,нали се сещате че има и мачове за първенството единия, от които е пак в Ловеч!
Вече се чудя дали не трябва да се извиним, че сме се класирали и да се откажем от по-нататъшно участие?
Така силно играха от Ловеч, че в крайна сметка не се класираха. Не знам каква заслуга отдаваш на Ахмед, ама головете за Левски ги вкараха играчи със сини фланелки. И като си тръгнал да отдаваш, защо не отдадеш нещо на Станислав Тодоров? Я виж пак как влезе Иса с бутоните с/у Пламен, как блъсна Димов и прочети правилника какво е наказанието за опасна игра и удар по противников играч при спряна игра?
На мача за първенство пак ще сме повече като публика, а резултата ще коментираме след мача.