Литекс-"Левски" 03.04.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Литекс-"Левски" 03.04.2013

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2013 10:08

warhead написа:
DrAvalanche написа:
fiesta написа:... Толкова публика не бях виждал от дълго време в Ловеч. Със сигурност пак ще дойдат...

Левскарите със сигурност ще дойдем за мача от първенството. Всички останали мачове на Ловеч не ни интересуват. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Между другото кой се класира за полуфинала за КБ, че четейки коментарите тук почнах да се обърквам?

Аз по този начин БГ футболисти отдавна не бях гледал да играят както тия на ловеч едно голямо БРАВО!
Между другото наистина трябва да се отдаде огромната заслуга на трайно контузеното ви таранче от 1-ия мач Ахмед Ахмед!
П.С. Щом този Левски ви харесва моите уважения,нали се сещате че има и мачове за първенството единия, от които е пак в Ловеч! :mrgreen:

Вече се чудя дали не трябва да се извиним, че сме се класирали и да се откажем от по-нататъшно участие?
Така силно играха от Ловеч, че в крайна сметка не се класираха. Не знам каква заслуга отдаваш на Ахмед, ама головете за Левски ги вкараха играчи със сини фланелки. И като си тръгнал да отдаваш, защо не отдадеш нещо на Станислав Тодоров? Я виж пак как влезе Иса с бутоните с/у Пламен, как блъсна Димов и прочети правилника какво е наказанието за опасна игра и удар по противников играч при спряна игра?
На мача за първенство пак ще сме повече като публика, а резултата ще коментираме след мача.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 апр 2013 10:08

Усещате ли колко е голяма разликата между Левски и Литекс, най-вече като манталитет? При нас едно отпадане винаги е равно на провал, без значение от играта, докато при Литекс го приемат за достойно и едва-ли не са доволни.

И стига се оправдавайте с грешката на Ахмед. Вярно е, сгреши, но това е положението. Сега не може да гадаем какво би станало ако...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2013 10:11

mistreated написа:
sirius123 написа:Вторият гол за Литекс бе подарък.

На вас цялото класиране бе подарък, ама нейсе.

А за вас подарък е факта че можете да се докоснете до Левски. Това ви осмисля целия живот. Живот преминал под мотото "аз мразя Левски". Всъщност на кого ли му пука за това, че вие мразите?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 апр 2013 10:20

Не ми се мисли като дойде колоса Ла Валета за евротурнирите то ще са тактики то ще са кански мъки!Дано прескочат първия противник!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 10:23

DrAvalanche написа:
mistreated написа:
sirius123 написа:Вторият гол за Литекс бе подарък.

На вас цялото класиране бе подарък, ама нейсе.

А за вас подарък е факта че можете да се докоснете до Левски. Това ви осмисля целия живот. Живот преминал под мотото "аз мразя Левски". Всъщност на кого ли му пука за това, че вие мразите?

А на кого ли всъщност изобщо му пука за вас, че да ви мразим?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 апр 2013 10:25

Много ме дразни надменото отношение на левскарите.С извинение за израза , ама си мислят,че са хванали господа за оная работа, а те горките са толкова зле ,че няма на къде.Откъде винаги го вадят това самочувствие незнам..Поне замълчете малко, защото благодарение на съдията се класирахте напреде , да не говорим,че Литекс ви надиграха и двата мача и късмета не беше на тяхна страна !То бива наглост бива, вашето няма граници!Явно сте доста обедени ,че ще спечелите купата, аама то може и да сне стане така както я мислите вие.Още повече няма да забравя миналата и по миналата година как говорихте,че купата не ви интересува и не била никакъв трофей :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 апр 2013 10:29

POPCORN написа:Много ме дразни надменото отношение на левскарите.С извинение за израза , ама си мислят,че са хванали господа за оная работа, а те горките са толкова зле ,че няма на къде.Откъде винаги го вадят това самочувствие незнам..Поне замълчете малко, защото благодарение на съдията се класирахте напреде , да не говорим,че Литекс ви надиграха и двата мача и късмета не беше на тяхна страна !То бива наглост бива, вашето няма граници!Явно сте доста обедени ,че ще спечелите купата, аама то може и да сне стане така както я мислите вие.Още повече няма да забравя миналата и по миналата година как говорихте,че купата не ви интересува и не била никакъв трофей :lol:

Ако влезеш в подфорума на Левски, ще видиш, че 99% от феновете признават, че Литекс незаслужено отпада, а ние бяхме безумно слаби. Не чети избирателно ;) Но сега кво да направим?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2013 10:30

POPCORN написа:Много ме дразни надменото отношение на левскарите.С извинение за израза , ама си мислят,че са хванали господа за оная работа, а те горките са толкова зле ,че няма на къде.Откъде винаги го вадят това самочувствие незнам..Поне замълчете малко, защото благодарение на съдията се класирахте напреде , да не говорим,че Литекс ви надиграха и двата мача и късмета не беше на тяхна страна !То бива наглост бива, вашето няма граници!Явно сте доста обедени ,че ще спечелите купата, аама то може и да сне стане така както я мислите вие.Още повече няма да забравя миналата и по миналата година как говорихте,че купата не ви интересува и не била никакъв трофей :lol:

Викаш честито на славистите.За годишнината - с трофей! :)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 апр 2013 10:31

Купата има стойност, когато ни носи дубъл. ;) Нали за това се борим сега, а не просто за купата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 10:37

Tommi написа:Купата има стойност, когато ни носи дубъл. ;) Нали за това се борим сега, а не просто за купата.

Не говориш сериозно за дубъла, нали???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Литекс”