Гриша Ганчев приключва с Литекс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гриша Ганчев приключва с Литекс!
Хайде при ЛЕКС Ловеч , което е жалко защото Литекс беше един от светлите лъчи в първенството, разбили хегемонията на двата "гранда" 
rhaegar написа:Рано или късно се случват тези неща. И с Лудогорец ще стане същото някой ден. Иначе е жалко, че един от малкото богати българи, които инвестират и в т.нар. ни футбол го гонят по този глупав начин.
Защо наричаш глупав начин , разследването срещу Гришата??? Ами ако наистина е трафикант и ДДС-ар смятам че трябва да се разбере. Нали всички искаме бандитите ограбвали държавата ни да си получат заслуженото. Аз не знам дали Ганчев е такъв, но щом тече разследване нека вярваме на МВР и изчакаме резултатите от него.
lokofan написа:rhaegar написа:Рано или късно се случват тези неща. И с Лудогорец ще стане същото някой ден. Иначе е жалко, че един от малкото богати българи, които инвестират и в т.нар. ни футбол го гонят по този глупав начин.
Защо наричаш глупав начин , разследването срещу Гришата??? Ами ако наистина е трафикант и ДДС-ар смятам че трябва да се разбере. Нали всички искаме бандитите ограбвали държавата ни да си получат заслуженото. Аз не знам дали Ганчев е такъв, но щом тече разследване нека вярваме на МВР и изчакаме резултатите от него.
Ами то най-големия мафиот ти е премиер, така че какво повече да говорим! В момента Гришата го натискат, но едно на ум трябва да имат всички по-заможни бизнесмени! Все пак избори идват, държавата е пред фалит, кого да натиснем освен хора като Ганчев?
- greenlandia
Какво толкова, това се очакваше ,рано или късно че ще се случи. Ще си станат Кърпачев и ще се подвазават в Б и В група.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
greenlandia написа:Какво толкова, това се очакваше ,рано или късно че ще се случи. Ще си станат Кърпачев и ще се подвазават в Б и В група.
Абе да ти кажа не знам на колко години си ама аз следя футбол от 30-ина години и във В група не сме били през това време!
Експроприацията се отнася до конфискация на частна собственост (всякаква, не само недвижима) със заявената цел да се установи социално равенство. Представлява политически оправдано принудително разпределение на частната собственост, национализация, при която компенсация не се изплаща или тя е неоправдано ниска.
основния спорт на ББ и компания,скоро и при други хора
основния спорт на ББ и компания,скоро и при други хора
А ще си сменят ли името на Осъм?
Carpy написа:А ще си сменят ли името на Осъм?
Кардинален въпрос на фона на това, което прави партийната вихрушка в момента! Това че всеки се е свил в дупките и се радва на чуждото нещастие(в случая нашето) не означаваче утре няма да бъде застигнат от същото! Все повече започваме да приличаме на страна от Латинска Америка, само военните преврати ни липсват...
- greenlandia
violator написа:greenlandia написа:Какво толкова, това се очакваше ,рано или късно че ще се случи. Ще си станат Кърпачев и ще се подвазават в Б и В група.
Абе да ти кажа не знам на колко години си ама аз следя футбол от 30-ина години и във В група не сме били през това време!
Добре де и така да е ! Времето ще покаже.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
greenlandia написа:violator написа:greenlandia написа:Какво толкова, това се очакваше ,рано или късно че ще се случи. Ще си станат Кърпачев и ще се подвазават в Б и В група.
Добре де и така да е ! Времето ще покаже.
Предполагам, че дори с юноши (а нашите са читави) няма да имаме проблеми с оставането в А група!