Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 авг 2011 21:14

Reckless написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Reckless написа:Аааа, има и друга разлика. Ние не сме били камбаната, че ще отсрамваме българския футбол в Европа и никога не сме имали такава медийна подкрепа а вие се засилвате мъжката и затова се сгромолясвате шумно и болезнено.
Батков си го каза: "В Европа истината лъсва"
Е, лъсна !!! В Европа щяло да си проличи, че сме били купили титлата...Хахаха ! И какво си пролича, че никой нищо не е купувал, просто вие толкова си можете.
"Гоуеми сте шъ знайш..."

Ами да ти кажа, лъсна си- ние за 6 години имаме два пъти групи на ЛЕ и един път групи в ШЛ :!: А вие след колко години ще съумеете да биете отбор с коефициент над 3 поне :o

Ами вие и за 100 години това имате. Само че аз пиша днес за нещата, които се случват днес а ти ми говориш в минало време и което е още по-странно в бъдеще. Ясновидец ли си, звездоброец ли си, не знам, но как знаеш, по какъв начин ще се развиват събитията занапред ?
Може и 5 поредни години да влизаме в групи. На догадки много ви бива де :lol:

Нещо несвързано си написал,което по никакъв начин не касае предния ми пост,съжалявам, но няма как да отговоря на писанията ти които по никакъв начин не разбирам
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 авг 2011 22:51

BLUE CHAMPIONS написа:Ами да ти кажа, лъсна си- ние за 6 години имаме два пъти групи на ЛЕ и един път групи в ШЛ :!: А вие след колко години ще съумеете да биете отбор с коефициент над 3 поне :o

Нещо несвързано си написал,което по никакъв начин не касае предния ми пост,съжалявам, но няма как да отговоря на писанията ти които по никакъв начин не разбирам[/quote]

Хайде да ти го напиша по-простичко, без метафори.
Ами да, лъсна си. Оня ден ви се подиграха Търнава. Какво по-лъскаво от това ? Ти какво се впусна 6 години, групи, ЛЕ, ШЛ...
Ако искаш напиши и за времето на Гунди / лека му пръст /, щом това те прави щастлив, но оня ден Търнава ви обърнаха и приключихте с ЛЕ за тази година без да победите никой и продължавате да си натрапвате някакви статистики, които не ви помогнаха срещу Черно Море.
За това ти казвам, че говориш в минало време, защото започваш да ми излизаш със статистики.
Какво ми пука, какви сте били преди 10 години, като до преди седмица ми се обяснявахте, как сте щели да отсрамвате българския футбол в Европа и се омазахте до ушите. Такова голямо го изсрахте, че Сергей Бубка не може да го прескочи. Както бяхте отворили грандоманските уста и...айдеееее "обратно в кочината" И след всичко това имаш наглостта да питаш " А вие след колко години ще съумеете да биете отбор с коефициент над 3 поне " Ето ти въпрос за бъдещето ! Ами аз ако мога да гледам в бъдещето, бих играл тото всяка седмица, честно !
Но пък щом питаш, хайде ще се пробвам: След 1 година !
Доволен ли си от отговора !?

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 20 авг 2011 01:12

На недоброжелателите ще каза, че ако продължим с това темпо да се развиваме и подобряваме играта си много скоро ще влезем в групите на ЛЕ или ШЛ! Убедена съм, даже още другата година имам такива очаквания... Показахме, че не сме предишния Литекс, а сме много по-смели и силни и играем с воля и сърца. Все пак някои други отбори от колко години са в А група? Колко време е минало докато влезете вие в групите и защо не сте всеки път там, като сте по-достойни?
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 20 авг 2011 01:25

GNRforever написа:
iliyan79 написа:Литекс и Локо София са най успелите отбори на европейската сцена!(за тази година)колкото комично да звучи това! И двата отбора успяха да елеминират по един съперник , а Литекс изигра 6 мача в европа и стана шампион в България! Така, че Лъуевски и Чорбата пак са на заден план ! А най доброто от европа се канеше да покаже Цска, но какво стана 2-0 в Гъ*за!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

разликата е че когато ЦСКА и ЛЕВСКИ са на заден план както казваш и ЛИТЕКС отпада без да направи нищо,а когато ЛИТЕКС е на заден план както става в ЕВРОПА ЦСКА и ЛЕВСКИ са в групите това е разликата,а и ЛИТЕКС така и не може да спечели и някоя миниатюрна точица от плейофите ,по простата причина че винаги губи :geek:

А бе я си гледай работата ! Какви плейофи ми говориш? сега сме 2011 г мой човек а вйе отпаднахте от Спартак Търново, ей алоо събоди се и чети какво съм писал в скобичките пише за тази година!!! и как да не сме спечелели точица къто бихме Могрен два пъти а те са шампион на Черна Гора! И не че ми е утешение, но поне не паднахме от Словашки отбор който едвам се е класирал за евротурнири със завидното четвърто място в тяхното си първенство...Висла са си класа и ще играят в Шампионска Лига...всички срещу тях ще имат проблеми, а за Динамо Киев няма какво да говорим! Литекс най добре се представи тази година, не ме интересуват резултатите в тези мачове...играхме срещу силни и класни съперници, но играхме много добре бих казал на моменти даже по нищо не им отстъпвахме,ако бяхме купени Динамо щяха да ни бият с 5-0 нали така?! И Локо София са по добри от ваз!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 авг 2011 05:35

GNRforever написа:а когато ЛИТЕКС е на заден план както става в ЕВРОПА ЦСКА и ЛЕВСКИ са в групите това е разликата,а и ЛИТЕКС така и не може да спечели и някоя миниатюрна точица от плейофите ,по простата причина че винаги губи :geek:

Мача с Бате в плейофите къде го забрави?

BLUE CHAMPIONS написа:Ами да ти кажа, лъсна си- ние за 6 години имаме два пъти групи на ЛЕ и един път групи в ШЛ :!: А вие след колко години ще съумеете да биете отбор с коефициент над 3 поне :o

За последните 6 години Литекс игра веднъж в груповата фаза.

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 20 авг 2011 10:51

Bella написа:На недоброжелателите ще каза, че ако продължим с това темпо да се развиваме и подобряваме играта си много скоро ще влезем в групите на ЛЕ или ШЛ! Убедена съм, даже още другата година имам такива очаквания... Показахме, че не сме предишния Литекс, а сме много по-смели и силни и играем с воля и сърца. Все пак някои други отбори от колко години са в А група? Колко време е минало докато влезете вие в групите и защо не сте всеки път там, като сте по-достойни?

естественнно че ЛИТЕКС игра с желание и игра добре,но само с желание в групите не се влиза и това желание стига само за "почетни" загуби ,просто липсва класа .Как ЛИТЕКС ще влезе другата година като непоставен с този слаб БГ коефициент а и ако не се лъжа ЛИТЕКС има по-слаб коефициент от ЦСКА и ЛЕВСКИ и след провала на бг отборите тази година какво ще правим другата .Единственнният начин отбора да има шанс да влезе в групите е да направи МНОГО силна селекция,защото ви е ясно че с Кодо,Мирасема,Цветанов,Цветков,ТОДИ ,Пламката няма как да стане ,с един ТОМ до тука а и както става последните години ,нищо чудно най-добрия ТОМ да си тръгне.Само с приказки "ще се класираме" и незнам си какво не става ,видяхме след жребия ЦСКА-Стяуа как всички цесекари пишеха "ооо страхотен жребий,в групите сме,имаме страшен отбор,СПАС ДЕЛЕВ ще мачка и незнам си какво " и накрая 2-0 само с надъхване не става ,трябва работа а с кретени като СС и Дихонов ЛИТЕКС нищо добро не го чака .За другата година за ЕКТ чакайте първо ЛИТЕКС да се класира ,че това въобще не е сигурно.ЦСКА,Левски,Лудогорец,Локо ПД,Черно море също играят за тези места и както слабо играе ЛИТЕКС в БГ с БЕРОЕ и ВИДИМА и ако продължава така може и да няма ЕВРОПА другата година
СТИГА ми викахте че моя отбор е отпаднал от ТЪРНАВА :mrgreen: не съм левскар ,от ЛОВЕЧ съм може да не съм ВЕРЕН фен като вас и да си плюя по отбора ,както правя и с РЕАЛ МАДРИД просто защото ми писна от неуспехи и гледам да съм негативно настроен,защото и аз имах големи надежди преди за ЛИТЕКС и РЕАЛ МАДРИД ама все ме разочароват и за това ако любимите ми отбори ме изненадат да ме изненадат приятно а аз да си мисля че ще падат и няма да успеят ,така е по - лесно да преживея неуспехите последните години 8-)
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 авг 2011 14:22

GNRforever написа:СТИГА ми викахте че моя отбор е отпаднал от ТЪРНАВА :mrgreen: не съм левскар ,от ЛОВЕЧ съм може да не съм ВЕРЕН фен като вас и да си плюя по отбора ,както правя и с РЕАЛ МАДРИД просто защото ми писна от неуспехи и гледам да съм негативно настроен,защото и аз имах големи надежди преди за ЛИТЕКС и РЕАЛ МАДРИД ама все ме разочароват и за това ако любимите ми отбори ме изненадат да ме изненадат приятно а аз да си мисля че ще падат и няма да успеят ,така е по - лесно да преживея неуспехите последните години 8-)

Ами, човек щом и Реал Мадрид те разочароват, не знам, кой отбор би те зарадвал въобще.
Явно си Черногледец храбър по подразбиране.
Предполагам, че си някой свръхчовек, или най малкото Джеймс Бонд, който няма слаби моменти в живота и винаги всичко му е супер изпипано и очаква целия свят да е такъв.
Е, не може всички да са вечно разочарованите робокопи. Има и нормални хора.

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 20 авг 2011 15:41

Еми може да не победихме, но за мен тръпката от този мач остава завинаги! За мен беше удоволствие на гледам такава игра и като цяло беше голяма емоция, която не се забравя! По-добре да гледам как играем много добре и падаме с отбор като Динамо Киев, от колкото как нечуван от никой до този момент отбор слабак ни шамари както си иска... Това е разликата, ако се усещате..
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 20 авг 2011 17:09

Reckless написа:
GNRforever написа:СТИГА ми викахте че моя отбор е отпаднал от ТЪРНАВА :mrgreen: не съм левскар ,от ЛОВЕЧ съм може да не съм ВЕРЕН фен като вас и да си плюя по отбора ,както правя и с РЕАЛ МАДРИД просто защото ми писна от неуспехи и гледам да съм негативно настроен,защото и аз имах големи надежди преди за ЛИТЕКС и РЕАЛ МАДРИД ама все ме разочароват и за това ако любимите ми отбори ме изненадат да ме изненадат приятно а аз да си мисля че ще падат и няма да успеят ,така е по - лесно да преживея неуспехите последните години 8-)

Ами, човек щом и Реал Мадрид те разочароват, не знам, кой отбор би те зарадвал въобще.
Явно си Черногледец храбър по подразбиране.
Предполагам, че си някой свръхчовек, или най малкото Джеймс Бонд, който няма слаби моменти в живота и винаги всичко му е супер изпипано и очаква целия свят да е такъв.
Е, не може всички да са вечно разочарованите робокопи. Има и нормални хора.

явно не си гледал РЕАЛ МАДРИД последните 10 години доста са зле
то не бяха 1/8 финали,не бяха загуби от БАРСЕЛОНА,не бяха титли и ШЛ за каталунците,не бяха звездни милионнни трансфери без никакъв успех след тях ,абе бяха 10 слаби години :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 авг 2011 18:30

Мой човек Реал са такива, защото Барселона е по силна от тях.
Доста аналитици в цял свят казаха още миналата година, че Реал не е слаб, а просто Барселона са силни - това е.

Сам можеш да видиш, че Реал сега са доста по различни и скоро не бяха мачкали така Барселона у дома и навънка.

Но все пак тук не е мястото да се коментира това.

Върни се в “Литекс”