Reckless написа:BLUE CHAMPIONS написа:Reckless написа:Аааа, има и друга разлика. Ние не сме били камбаната, че ще отсрамваме българския футбол в Европа и никога не сме имали такава медийна подкрепа а вие се засилвате мъжката и затова се сгромолясвате шумно и болезнено.
Батков си го каза: "В Европа истината лъсва"
Е, лъсна !!! В Европа щяло да си проличи, че сме били купили титлата...Хахаха ! И какво си пролича, че никой нищо не е купувал, просто вие толкова си можете.
"Гоуеми сте шъ знайш..."
Ами да ти кажа, лъсна си- ние за 6 години имаме два пъти групи на ЛЕ и един път групи в ШЛА вие след колко години ще съумеете да биете отбор с коефициент над 3 поне
Ами вие и за 100 години това имате. Само че аз пиша днес за нещата, които се случват днес а ти ми говориш в минало време и което е още по-странно в бъдеще. Ясновидец ли си, звездоброец ли си, не знам, но как знаеш, по какъв начин ще се развиват събитията занапред ?
Може и 5 поредни години да влизаме в групи. На догадки много ви бива де
Нещо несвързано си написал,което по никакъв начин не касае предния ми пост,съжалявам, но няма как да отговоря на писанията ти които по никакъв начин не разбирам